Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 186 hír

Csintalan: az ellenzéknek vissza kellett volna adnia a mandátumát és tematizálni a nyilvánosságot

Hírklikk
-
 Tegnap 19:35Belföld

Csintalan Sándor a Klikktv-ben kijelentette: „sokáig nem értettem egyet azzal, hogy az ellenzék vonuljon ki a parlamentből, de a múlt heti intézményesült rablás után már én is úgy gondolom, meg kellene tennie. Sőt, vissza kellett volna adniuk a mandátumukat és a hátralévő egy évben demonstrálnia kellett volna a fasiszta, feudalista, illiberális köz

Gémesi György: a nagyobb városok hoppon maradtak

Hírklikk
-
 Tegnap 18:55Vélemény

Napvilágra került az az összeg – 23 milliárd forintról van szó –, amellyel a kormány kárpótolni kívánja az önkormányzatokat azokért az elvonásokért, kiesett bevételekért, amelyek tavaly és az idén a „védekezés közös feladatunk” címen elvontak a helyi önkormányzatoktól. Nem kevés pénzről van szó: egyes számítások szerint csak a…

Nyilvánosságra hozta az Fbi a Kurt Cobain halálával kapcsolatos aktákat

Nyilvánosságra hozta az FBI - az évek óta titokban tartott - Kurt Cobain, a Nirvana egykori frontembere halálának körülményeiről és az akörüli konspirációs elméletekről szóló aktát.

Nőtt az érdeklődés a technikumok és a szakképző iskolák iránt

Boon
-
 Tegnap 16:00Belföld

Egyre több szülő és diák számára nyújt kedvező jövőképet a szakképzés.

Nyilvánosságra hozta a Kurt Cobain-aktát az FBI

A Nirvana frontembere 1994-ben halt meg. Sokan meg voltak róla győződve, hogy gyilkosság törrént, ezért levelekkel bombázták a hatóságokat.

Életveszélyes manőverek, büntetőfékezés - mostantól nagyobb az esélye a lebukásnak?

ATV
-
 Tegnap 14:22Belföld

A rendőrség és a Budapesti Autósok Közössége nevű oldal úgy döntöttek, hogy összefognak a renitensekkel szemben. Az oldalra beérkező, szabálytalan manővereket bemutató fedélzeti kamerás felvételek mostantól a rendőrségen landolhatnak. A Heti Napló riportja.

Nagyobb szabadságot akarok teremteni a képeimnek

ma7.sk
-
 Tegnap 13:09Kultúra

M. Kiss Márti a pandémia időszaka előtt aktív művészként élte az életét. Számos szlovákiai és magyarországi egyéni és csoportos kiállítás van mögötte, ám a karantén idején, mint másoknak is, újra kellett terveznie mindent.

Nyilvánosságra hozta az FBI a Kurt Cobain-nyomozás aktáit

Elég vad összeesküvéselméleteket tartalmaznak a nyilvánosságra hozott dokumentumok.

Nyilvánosságra hozta az FBI a Kurt Cobain-nyomozás aktáit

Elég vad összeesküvéselméleteket tartalmaznak a nyilvánosságra hozott dokumentumok.

A zenés-táncos és szakmai rendezvények engedélyezését kéri a Magyar Turisztikai Program Alapítvány

Turizmus.com
-
 Tegnap 11:40Utazás

A közelmúltban alakult alapítvány a tervezhetőség és a biztonságos újraindulás érdekében kéri, hogy 45%-os átoltottság mellett elindulhasson a kisebb volumenű üzleti események szervezése, az 5 milliós oltottsági fázis elérésekor pedig a kormány vonja vissza a zenés-táncos rendezvények tilalmát.

Az FBI nyilvánosságra hozta a Kurt Cobain-aktát

A dokumentumok között összeesküvés-elméletekről írt levelek vannak.

Minden eddiginél nagyobb vakcinaszállítmány érkezett Magyarországra – természetesen Sinopharmból

Szombat hajnalban 1,2 millió adag Sinopharm-vakcina érkezett Kínából Magyarországra, „ez az eddigi védekezési időszak legnagyobb oltóanyag-szállítmánya” – számolt be róla a HVG.hu a külgazdasági és külügyminiszter Facebook-oldalán közzétett poszt alapján. Szijjártó Péter közölte: a szombati szállítmánnyal 3,3 millió adagra nőtt a Kínából…

A szekszárdiak számára nagyobb a tét a megyei rangadón

Teol
-
 Tegnap 09:45Sport

Megyei rangadó következik az NB III.-ban, vasárnap a Szekszárd a Paksot fogadja. Az UFC a kiesés elől menekül, de a paksiak sem lehetnek még nyugodtak.

Nyugdíjasok kerülnek utcára Magyarországon egyre nagyobb arányban

Magyarországon az elmúlt húsz évben sikerült 12 százalékról 5 százalékra csökkenteni a 30 év alatti hajléktalanok arányát, közben viszont egyre több nő és idősebb magyar tölti az éjszakát az utcán.

Elképesztő békaszörnyet fogtak az erdőben, nagyobbat, mint egy kisbaba

Nuus
-
 Tegnap 08:18Állatvilág

És mivel a hatalmas béka már alig élt, hazavitték és megették.