Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 280 hír

A koronavírus áthúzta Cseh László terveit: így döntött az olimpiai bajnok

Az úszó korábban úgy határozott: az idei, tokiói olimpiával befejezi pályafutását, ám mivel a koronavírus miatt az eseményt elhalasztják egy évvel, Cseh tervei is módosulnak.

Mindent megtesz gyermeke fejlődéséért a Fiesta zenésze: éjjel-nappal óvja a fiát Knapik Tamás

Blikk
-
  Ma 20:58 Bulvár

Mindent megtesz gyermeke, Tomi (4) fejlődésért Knapik Tamás (49). A kisfiú még egészen pici baba volt, amikor a szülei észrevették, hogy nem fejlődik a korának megfelelően, a vizsgálatok során pedig kiderült, autista. Édesapja rengeteg fejlesztőfoglalkozásra vitte, hamarosan pedig az is kiderül, járhat-e oviba Tomi.

A dán uralkodó azt kéri, az időseknek küldjék a születésnapjára szánt virágokat

BorsOnline
-
  Ma 20:47 Színes

Margit dán királynő azt kérte alattvalóitól, hogy a születésnapjára szánt virágokat az időseknek küldjék el, akik nehéz időket élnek a koronavírus-járvány közepette.

Tamás Ervin: Holnap újra online

Az áldozatos munkát végző kereskedőknek, futároknak a karanténból azt üzenem, hogy tudom, hősies munkát végeznek ők is.

A német és nyugati liberális újságíróknak és ngo-knak üzent Deutsch Tamás a berlini nagykövetség oldalán

Szabad Pécs
-
  Ma 18:36 Vélemény

A magyar intézkedéseket és a felhatalmazási- vagy koronavírus-törvényt  kritizáló német újságíróknak és lapoknak üzent egy minapi írásban Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője a Berlini Magyar Nagykövetség oldalán jelentetett meg egy közleményt, amely címe szerint is arról szól, hogy a magyarországi veszélyhelyzet (Deutsch szerint)…

Csehország is bértámogatást ad a vállalatoknak

Mandiner
-
  Ma 18:36 Vélemény

Állami támogatást kapnak alkalmazottaik bérére a koronavírus-járvány által sújtott csehországi vállalatok, döntött a cseh kormány kedd esti ülésén.

Óriási koronavírust rajzolt a cseh égre egy pilóta

24
-
  Ma 17:11 Színes

Érdekes repülőútvonal jelent meg a Flightradar oldalán.

Tamás Ervin: Holnap újra online

Új szenvedélybetegség a karantén idején.

Babis: Nincs jelentősége, hogy Csehország veszített a kvótaperben

Andrej Babis cseh kormányfő szerint nincs jelentősége annak, hogy Csehország kvótaügyben elveszítette a pert az Európai Unió luxemburgi székhelyű bíróságán. Úgy véli, a fontos az, hogy Csehország semmiféle migránsokat nem fog befogadni, a kvóták pedig időközben megszűntek.

Babis: Csehországban májusban vagy júniusban visszatérhet az élet a normális medrébe

A cseh kormányfő bízik abban, hogy a kisebb boltok húsvét után már kinyithatnak a higiéniai szabályok szigorú betartása mellett.

Babis: Nincs jelentősége, hogy Csehország veszített a kvótaperben

hirado.hu
-
  Ma 13:48 Külföld

Semmiféle migránsokat nem fog befogadni Csehország – jelentette ki Babis.

Babis: Nincs jelentősége, hogy Csehország veszített a kvótaperben

„A lényeges az, hogy semmiféle migránsokat nem fogadunk be és hogy a kvóták időközben megszűntek, ami főleg nekünk köszönhető” – jelentette ki Andrej Babis cseh kormányfő.

Csehország meghosszabbította német és osztrák határszakaszának ellenőrzését

Csehország április 24-ig fenntartja a német és az osztrák határon a koronavírus-járvány miatt március közepén bevezetett ellenőrzéseket. A belső határvédelem húsznapos meghosszabbításáról szerda este döntött a cseh kormány - olvasható az ülésről kiadott közleményben.

Koronavírus: Csehország meghosszabbította német és osztrák határszakaszának ellenőrzését

Csehország április 24-ig fenntartja a német és az osztrák határon a koronavírus-járvány miatt március közepén bevezetett ellenőrzéseket. A belső határvédelem húsznapos meghosszabbításáról szerda este döntött a cseh kormány – olvasható az ülésről kiadott közleményben.

Tamásiban a helyi járatokon is ingyen utazhatnak az egészségügyi dolgozók

Az egészségügyben szolgálatot teljesítő munkavállalók ingyenesen utazhatnak a veszélyhelyzet ideje alatt a helyközi – továbbá Tamási Város Önkormányzatának határozata alapján a helyi - közösségi közlekedési eszközökön is.