Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Új egészségügyi szolgáltatások indulnak Zalaegerszegen

Elsősorban a 60 év feletti korosztály és a gyerekek esetében a betegségmegelőzést és a szűrést, továbbá a lelki egészség támogatását biztosító programot indít újabb két zalaegerszegi háziorvosi praxisközösség, aminek révén a város és környéke lakóinak kétharmadát érik el a prevenciós szolgáltatások.

Kihalt galápagosi óriásteknősfajok rokonainak felkutatására indul expedíció

ma.hu
-
  Ma 00:30 TudományEcuador

Mára 11 óriásteknősfaj maradt a Galápagos-szigeteken.

Kihalt galápagosi óriásteknősfajok rokonainak felkutatására indul expedíció

A galápagosi óriásteknős két kihaltnak tekintett fajának rokonai után kutatnak a szakemberek egy tíznapos tudományos expedíció keretében a csendes-óceáni szigetcsoporton – jelentette be a Galápagosi Nemzeti Park (PNG). A parkőrök és kutatók a Galápagos-szigetek természeti kincseinek megóvásáért felelős Galapagos Conservancy…

Állandó gondot okoznak az illegális szemétlerakók Heves megyében

Heol
-
  Tegnap 20:11 Belföld

Hegyekben állt az építési törmelék Eger külterületén, az Egerbakta felé vezetőn 24-es úttól úgy másfél kilométerre, tudtuk meg dr. Bánhidy Pétertól Eger aljegyzőjétől.

Kihalt galápagosi óriásteknősfajok rokonainak felkutatására indul expedíció

A galápagosi óriásteknős két kihaltnak tekintett fajának rokonai után kutatnak a szakemberek egy tíznapos tudományos expedíció keretében a csendes-óceáni szigetcsoporton – jelentette be a Galápagosi Nemzeti Park (Png).

Pályázattal keres pártigazgatót a Jobbik

Népszava
-
  Tegnap 19:14 Belföld

A várakozástól eltérően nem döntött az új pártigazgató kilétéről a Jobbik elnöksége.

Megjöttek a fotók, így néz ki közelről a Kínából indult koronavírus

HVG
-
  Tegnap 19:03 Infotech

Kínai tudósok mutatták be azokat a fotókat, melyeken a Vuhanból indult, de már Európában is fertőző koronavírus látható.

A 4,5 millió forintos GINOP kezdő vállalkozók pályázat a gyakorlatban. Beszámoló

Minner
-
  Tegnap 18:39 Cégvilág

A kezdő vállalkozóknak szóló támogatások között legutóbb foglalkoztunk a 6 havi bértámogatással, most pedig a 4,5 millió forint vissza nem térítendő pályázatát mutatja be vendégszerzőnk, egy Minner vállalkozó, aki maga is átesett a támogatás megigénylésén. Most zárult egy nagy kör az igénylésben, de várhatóan lesz még egy hajrá 2021-ig.…

Közeleg a 28. Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat beadási határideje

Innoportal
-
  Tegnap 18:39 Gazdaság

Magyar Innovációs Szövetség                                                                                         Budapest, 2020. január 24. Az Innovációs Nagydíjon kívül, összesen hét innovációs díj kerül átadásra, március 27-én az Országházban, azon társaságok számára, melyek 2020. február 12-ig…

Egészséges életmód klub indult

Hiros
-
  Tegnap 18:27 Tudomány

Folytatódik az Életigen előadássorozat a Hírös Agórában Zsiga Attila életmód tanácsadóval. Hétfőn, idén első alkalommal a skizoid, a kényszeres, a depresszív és a hisztérikus emberekről volt szó.

Vérfürdővel indult a hét a tőzsdéken

Privátbankár
-
  Tegnap 18:08 Pénzügy

A nemzetközi piacokon pánikhangulat alakult ki, a háttérben a terjedő koronavírusos betegség áll. Az európai tőzsdéken volt, ahol 3 százalékos zuhanást láthattunk, ehhez képest a magyar piac kisebb veszteséggel úszta meg a napot.

Szívszorítóan csodás egri képriport lett az idei Magyar Sajtófotó Pályázat egyik legjobbja

Komka Péter az egri Markhot Ferenc Kórház Hospice-osztályán készített egy fotósorozatot.

Új cyclo-ross sorozat indul 2020 őszétől a kisgyerekekre és céges csapatokra fókuszálva

Velo
-
  Tegnap 17:56 Sport

 2020 őszén új, három futamból álló cyclo-cross sorozatot indít hazánk legnépesebb utánpótlás kerékpár klubja, a Superior Racing Team, mely 2019-ben a Magyar Kupa cross sorozat legeredményesebb csapata címet is elnyerte. A szakág specialistái most mégsem annyira a már rutinos versenyzőkre, sokkal inkább új célcsoportra…

Tizenegy díjat nyertek a közmédia fotóriporterei a Magyar Sajtófotó pályázaton

Kihirdették a 38. Magyar Sajtófotó Pályázat díjazottait; a legjobb munkákból április 16-án nyílik kiállítás a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban.