Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Ceaușescu-rendszerre emlékezteti a Cserepes sor egyik kereskedőjét a szegedi önkormányzat

SzegedMa
-
 Ma 15:38Belföld

A kereskedők szerint a kisemberek megélhetését teszi tönkre a város.

Őssejt-terápia lehet a koronavírus egyik gyógymódja?

A tudomány még nem találta meg a legjobb módszert a koronavírusban megfertőzöttek gyógyítására, de az őssejt-terápia is felkerült a lehetséges hatékony gyógymódok közé. A világon jelenleg is többszáz kutatóközpontban vizsgálják, hogyan tudják csökkenteni a betegek szervezetébe juttatott mesenchymális (szöveti) őssejtek a koronavírus-fertőzés…

Európába érkezett a TicWatch Pro 3 LTE

WiFi only és 4G variációban is elérhető a dupla kijelzős Mobvoi okosóra.

Szlovák reakció a jogállamiságra: Ne akadályozzák a közös európai tervet, nagyobb problémáink vannak

ma7.sk
-
 Ma 15:31Vélemény

Martin Klus (SaS) az európai ügyekkel megbízott külügyi államtitkár a Trend portálon kifejti: az a fenyegetés, hogy az Európai Unió egy rögtönzött költségvetés közepén találja magát, és a források felhasználása késik, az utolsó dolog, amire most szükségünk van. 

Nagyobb lehet a visszaesés

A második járványhullám miatt a bruttó hazai termék visszaesésének prognózisát 5,9 százalékról 7 százalékra módosította a Commerzbank, ám 2021 második felében már nagy növekedésre számít.

Elemző: a befektetőknek lehet hatalmas üzlet az örökkötvény

Novoszáth Péter: fontos, hogy hazánk minél több szövetségest találjon a tagországok közül, akik összefognak egy uzsora típusú hitel bevezetése ellen.

Kiderült, hol lehet majd igényelni a még nem létező oltóanyagot

Magyarország egyelőre nem rendelkezik hazsnálható koronavírus elleni vakcinával, de a lakossági igényekhez igazodva hamarosan elindítják a vakcinainfo.gov.hu honlapot – árulta el az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján. Ha a későbbiekben érkező oltóanyag…

Az MTA szerint Demeter Szilárd írása emlékgyalázó és gyűlöletkeltő

A Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia vezetősége szerint pedig Demeter Szilárdnak le kell mondania minden hivatali funkciójáról, és távoznia kell a közéletből.

Autósok, figyelem: új bírságolási lehetőség közúti ellenőrzéskor

Az Országgyűlés 144 igen, 26 nem és egy tartózkodó szavazattal fogadta el az egyes közlekedési tárgyú törvények módosításáról szóló kormányzati előterjesztést.

Varga Judit: Európa szinten jegyzett űripari központ jöhet létre a Miskolci Egyetemen

A Miskolci Egyetem és az Admatis Kft. az űrtechnikához kapcsolódóan, oktatási és kutatási programok szervezésére kötött együttműködést.

Drogos szexpartiról ír egy belga lap, amiben egy EP-képviselő is érintett lehet, aki az ereszcsatornán menekült

Péntek este a brüsszeli rendőrség egy 25 fős szexpartin ütött rajta egy belvárosi épület első emeletén. A főleg férfiakból álló csoportot a kijárási korlátozások megszegése miatt bírságolták meg, írja a La Dernière Heure beszámolójára hivatkozva a 444.hu. A 444 egy másik újságot, a legnépszerűbb belga lapot is szemléz, mivel…

Eltűnt, majd nemrég Romániában újra felbukkant a rejtélyes fémoszlop - Senki nem érti, mi lehet ez

Nemrég az amerikai sivatagban talált fémoszlop rejtélye tartotta lázban a világot, most azonban új helyszínen tűnt fel.

Lezárult a hosszú vita, végleges mentőalapja lehet az eurózónának

Megszületett a megállapodás az eurót használó tagországok között a kilátásba helyezett félmilliárd eurós végső mentőalap 2022-es bevezetéséről.