Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 48 hír

Nem okozott csalódást a férfi kéziválogatott

Végül el tudta kezdeni a 2021-es egyiptomi világbajnokságot a magyar válogatott, lett elég játékos az ellenfélnél, a Zöld-foki-szigeteknél. És hozta is a kötelezőt.

Összeomlott a Fidesz támogatottsága a fiatalok körében- mutatjuk a számokat

Gyakorlatilag összeomlott a Fidesz támogatásága a fiatalok körében. Az Orbán-pártot csak a harmadik helyre mérik ebben a korcsoportban, derül ki a Medián felméréséből. A Medián facebook oldalán közölte a legfrissebb kutatásának a konklúzióit, már több korábbi elemzésükben kimutatták, hogy a Fidesz a legkevésbé a fiatalok körében számíthat…

Gyalázatosan teljesít a Fidesz a fiatalok körében – ezek a számok indokolhatják Orbán mai bejelentését

2022-től jövedelemadó-mentességet kapnak a 25 év alattiak – jelentette be ma reggel Orbán Viktor. /Szigetváry Zsolt Vajon önzetlenség, vagy egyszerű szavazatvásárlás állhat a háttérben? A Medián felmérése szerint utóbbi a valószínűbb. A kutatóintézet Facebook-posztjában emlékeztet:  már több korábbi elemzésükben kimutatták, hogy a Fidesz…

A számok tényleg önmagukért beszélnek!

A KITE Zrt. szójafajta-portfóliójának jól ismert és egyben elismert tagjai 2020-ban is szerepeltek a NÉBIH kisparcellás fajtaösszehasonlító kísérleteiben. Az eredményeket látva, erre szokták mondani, hogy a számok önmagukért beszélnek. A vizsgálati eredményeken túl a 2021. év új fajtáját, az ES Professor-t is szeretnénk bemutatni.

Ismét csökkentek a számok

Jelenleg 5409 személyt kezelnek kórházban, közülük 196 páciens szorul lélegeztetőgép segítségére.

Csalódást keltő számok a Wells Fargótól

Az elemzők által várt 18,13 milliárd dollár helyett 17,93 milliárdos bevételről jelentett a negyedik negyedévben a Wells Fargo. A bank egy részvényre jutó nyeresége viszont kicsivel meghaladta a várt 60 centet. A Wells Fargo részvényeinek árfolyama mínusz 3,71%-on van a nyitás előtti kereskedésben.

Csalódást okozott az euróövezeti export

Napi.hu
-
 Ma 12:48Külföld

Novemberben az előző havihoz képest csökkent, az egy évvel korábbit pedig a várnál kisebb mértékben haladta meg az euróövezet áruforgalmi külkereskedelmi többlete az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat pénteki jelentése alapján - írja az MTI.

Íme számokra fordítva, hogy vérzett ki az idegenforgalom

85 százalékkal csökkent a kereskedelmi szálláshelyek iránti kereslet az elmúlt év novemberben.

Hol tart az ágazati bértámogatás? Megjelentek a friss számok

A program a vendéglátásban, a turizmusban és a szolgáltató szektorban tevékenykedőknek nyújt célzott segítséget a koronavírus-járvány második hullámában. 

Tragikus számok: A DK szerint ma reggelre újabb szívfacsaró rekordra ébredtünk

Ma reggelre újabb szívfacsaró rekordra ébredtünk: 11 ezerre nőtt a koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma hazánkban. Hiába mondtuk el már sokszor, a szomorú igazság minden egyes nappal egyre keményebbé válik. Az Orbán-kormány elbukta a koronavírus elleni küzdelmet, emiatt pedig már több mint 11 ezer magyar ember fizetett az…

580 milliót nyert a lottón egy filmből vett számokkal

A kentucky-i férfi hamarjában nyugdíjba is vonult, miután 2 millió dollárt nyert a Powerball lottón.

Itt vannak a friss számok: 1513-an fertőződtek meg a koronavírussal

A miniszterelnök a Kossuth rádióban beszélt az elmúlt 24 óra számairól.

Beszédes számok: Javult a szlovákiai balesetstatisztika, de sok a halott és az ittas sofőr az utakon

Körkép
-
 Tegnap 20:15Határtalan

Nyitókép forrása: illusztráció/dnes24.sk   Soha olyan kevés baleset nem történt még a szlovákiai közutakon, mint 2020-ban – közölte a Belügyminisztérium a 2020-as statisztikákra hivatkozva. Közel 1900-zal kevesebb közúti balesetre került sor, mint 2019-ben, a halálos áldozatok száma is alacsonyabb volt.   A tavalyi év 209 halálos…

Vegyes érzelmeket keltő lett a Galaxy S21 széria

A Galaxy S21 Ultra kapott S Pen támogatást, a többiek viszont több dologban visszaléptek az S20-hoz képest, és töltő sincs már egyik mobilhoz sem.