Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy 34 éves férfi volt a koronavírus legfiatalabb áldozata

Index
-
 Ma 10:35Belföld

Száz alatt a halottak száma, és közben már a gyógyultaké is folyamatosan nő.

Hamarosan érkezik magyar szinkronnal a Shadowhunters utolsó évada!

Aki eddig a magyar szinkront részesítette előnyben az most örülhet: kiderült, hogy mikor jön a Shadowhunters utolsó évada! A sorozat magyarul az Árnyvadászok: A végzet ereklyéi címet kapta. A premier 2021. február 10-én esedékes, a részek továbbra is szerdánként 23 órakor láthatóak a Viasat 6 csatornán. Ha még nem láttad a sorozatot, én…

Meztelen képet tett közzé magáról a volt Kdnp-s aktivistanő: a legerősebb üzenet, amit a mai, gyászos napon közéleti s…

Blikk
-
 Ma 10:17Belföld

A holokauszt emléknap alkalmából erős üzenetet küldött a világnak Lukácsi Katalin, a KDNP egykori tagja, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség VII. kerületi alapszervezetének volt elnöke.

Judy: Volt tartalékunk, de idén már jobb lesz

Origo
-
 Ma 10:14Bulvár

Bízik abban, hogy beindul a zeneipar.

Volt, aki nem bírta a nyomást – mondja egy nyugdíj előtt álló vezető ápoló

A Szent László kórház szakemberét kollégái beszélték rá, ne gondolkodjon: adassa be magának a vakcinát.

Elhunyt Jozef Vengloš, volt csehszlovák szövetségi kapitány, az angol futballbajnokság történetének első külföldi edzőj…

Nyolcvannégy éves korában elhunyt Jozef Vengloš, aki 1990-ben az első külföldi edző lett az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság történetében.

Rossz döntés volt Trump kitiltása a közösségi médiából?

Az elmúlt napok egyik legtöbb vitát kiváltó eseménye volt Donald Trump kitiltása/letiltása egy egész sor social mediás platformról. A kérdés sokkal többről szól, mint a volt elnök személye és vitatott aktivitásai. A Mediaspace kerekasztal-beszélgetést rendezett a témáról. A megszólaló szakértők: Oliver Bretz, az Euclid Law partnere Incze Kinga, a M

Salzburgi főszakács volt, most informatikus a Balatonnál

A Balatonnál kezdett új életet a salzburgi főszakács, aki most informatikusként dolgozik, és nem bánta meg a járvány okozta életmódváltást.

Izraeli választások: a Munkapárt utolsó esélye

Kasztner Rezső unokája lett az izraeli Munkapárt új reménysége. A politikai életből visszavonuló Amir Perec pártelnök megüresedő posztjára heten pályáztak. A második világháború idején  a magyar zsidókat sokak által megkérdőjelezett módon mentő

Egy tó alján találták meg a svájci DJ-t, 40 kilós súly volt rákötve

A nőt az egyik tetoválása alapján tudta azonosítani a rendőrség.

Az életben mindig vannak visszavágók

Két év után elkészült Skrabski Fruzsina Traumáinkon innen és túl című dokumentumfilmje, melyet vasárnap délután 15.50-kor láthatunk az M5 csatornán.

A Manchester Unitedben csapattársak voltak, a milánói derbin egymást fejelték le

Nem volt eseménytelen a kedd este lejátszott Derby della Madonnina, vagyis milánói város rangadó az Inter és az AC Milan között. Az Inter végül egy, a 97. percben rúgott, gyönyörű góllal ejtette ki az Olasz Kupából városi ellenfelét. Zlatan Ibrahimovic megint megcsinálta a tüzet.

Tegnap még nácik voltak, ma már…

A DK-s Molnár Csaba 2012-ben egy igen hosszú jelzős szerkezettel a Jobbikot és képviselőit még „nácinak, fasisztának, nyilasnak” minősítette.

40 perccel többet tévéztek naponta a nők 2020 utolsó három hónapjában

A tévézők pedig naponta átlagosan közel 40 percnyi reklámot néztek, ami átlagosan 148 reklámfilmnek felelt meg – derül ki a Nielsen adataiból.