Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 227 hír

Weisz Fanni döntött: az idei karácsonyt sem tölti a családjával

Ripost
-
 Ma 09:10Bulvár

Hosszú évek után rendeződött Weisz Fanni és családja viszonya, de még mindig nem lehet teljes az öröme.

Lazábban, de folytatódik a GM-Nikola együttműködés

Újragondolták az együttműködést, de nem válnak el útjaik. A teljes anyag Lazábban, de folytatódik a GM-Nikola együttműködés címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

5 éve töretlen az együttműködés – Megkapták a felszereléseiket a Szent István labdarúgói

Idén is megkapták sportfelszerelésüket a Szent István Általános Iskola labdarúgó osztályának elsősei a Hódmezővásárhelyi Futball Clubtól. A felek együttműködése 5 éve töretlen és sikeres a gyerekek valamint szüleik körében.

7 pedagógus, 7 kérdés, 7 válasz – “a tanárok között korábban sosem tapasztalt tudásmegosztás, együttműködés indul…

Szakmai műhelyek, konferenciák alkalmával TE mindig képes vagy újat mutatni a tapasztaltabb résztvevőknek is. Honnan az új ötletek, az inspiráció? Annak érdekében, hogy naprakész legyek ezen a téren tagja vagyok számos magyar (pl. Eötvös Loránd Fizikai Társulat, Microsoft Innovatív Tanárok) és külföldi (pl. Microsoft Innovative Educator…

A nap képe: Együttállás

A Jupiter, a Szaturnusz és a Hold együttállása október elején.

A polgármesterek együtt próbálnak küzdeni az uniós támogatásokért

Az Európai Unióhoz fordul Karácsony Gergely főpolgármester és az általa létrehozott Szabad Városok Szövetsége, hogy a magyar és lengyel miniszterelnök által megvétózott 2 ezer 800 milliárd forintos helyreállítási alapra az önkormányzatok pályázhassanak. Az összeget a városok a koronavírus-járvány gazdasági, társadalmi és ökológiai kárainak…

Siófok - Tervezzük együtt a 2021-es közművelődési évet! - kérik a közönséget

Balatontipp
-
 Tegnap 23:39Utazás

Kedves Kultúrabarátok! Most Önökön a sor! - szólították meg a siófokiakat a Kálmán Imre Kulturális Központ munkatársai, hogy ötleteket, javaslatokat, sőt közreműködést kérjenek a jövő évi munkához. Bár a felhívás elsősorban a város lakóihoz szól, bizonyára örömmel fogadják azt is, ha az intézmény programjaira máshonnan járók is megírják…

Bár mindenki azt hitte, együtt töltik az ünnepet, mára biztossá vált: nem karácsonyozik együtt a királyi család

Széthullik karácsonyra a brit királyi család. Bár Meghan Markle (39) vetélésének hírét követően arról lehetett hallani, hogy a tragédia újra összehozhatja az elmúlt években igencsak egymás ellen forduló uralkodói család tagjait, mára hivatalossá vált, hogy II. Erzsébet királynő (94) szerettei többsége nélkül fogja eltölteni a 2020-as karácsonyi ünn

Elkezdődött a lomtalanítás kerületünkben: köszönjük együttműködésüket!

Óbuda
-
 Tegnap 15:24Belföld

November 29-én kerületünkben megkezdődött lomtalanítás. Békásmegyer hegy felőli részén, Ófaluban került sor elsőként a lomok elszállítására, a mai napon pedig Csillaghegy hegy felőli része, valamint a Csobánka tér és környéke kerül sorra. Köszönjük, hogy a nehéz helyzet ellenére is ilyen együttműködőek, rugalmasak!

Hosszú távú ipari együttműködéssel is párosulhat a magyar légvédelmi rakétarendszer beszerzése

Aláírták a NASAMS légvédelmi rakétarendszerek beszerzésére vonatkozó szerződést. A szállító Kongsberg cég kész a hosszú távú ipari együttműködésre is - jelentette be a védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos a Portfolio-nak küldött közleményében.

Hazai egyetemmel működik együtt a Huawei

Közös, akkreditált, infokommunikációs és távközlési kurzusok indításáról írt alá megállapodást az Óbudai Egyetem és a Huawei Technologies Hungary. Az új együttműködés része az egyetem és a világ egyik legnagyobb technológiai cége között 2018 óta fennálló stratégiai megállapodásnak.

Rubint Réka: Mindenképpen együtt, ha kell maszkban ünnepli a család a karácsonyt

Rubint Réka idei évét is teljesen felborította a koronavírus, amit a fitneszedző és édesanya sem viselt könnyen. A karácsony azonban szent és sérthetetlen számára, amit mindenképpen a családjával együtt szeretne megünnepelni. 

Müller Cecília szerint most dől el, hogy együtt tölthetjük-e majd az ünnepeket

A kormány december elején dönt az ünnepek idejére érvényes szabályozásokról.