Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 329 hír

Tűz ütött ki egy családi házban Balatonalmádiban

A balatonfűzfői és a veszprémi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat.

„Esélytelenek voltunk” – Presser Gábor vallomása a nemzetközi sikerről: ezért nem jött össze az Lgt-nek az amerikai á…

Blikk
-
 Ma 07:05Bulvár

A Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas előadóművész a legendás magyar zenekar amerikai túrájáról osztott meg háttérinformációkat.

Tűz ütött ki egy családi házban Balatonalmádiban

Tűz ütött ki egy családi házban Balatonalmádiban, a balatonfűzfői és a veszprémi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat – tájékoztatott a katasztrofavedelem.hu hétfőn éjszaka. Berendezési tárgyak égtek körülbelül öt négyzetméteren egy Mányoki Ádám utcai családi ház egyik helyiségében Balatonalmádiban.

Az aligátorteknőstől a viperáig mindent találtak: fenevadak uralták a családi házat Dunaharasztiban

Blikk
-
 Ma 03:15Belföld

Kígyót-békát kiáltanak szomszédai arra a férfira, akinek dunaharaszti családi házában a halálos mérgű viperától a nyers húson nevelkedett krokodilig akadt vagy egy fél hüllőházra való állat.

A pozitív hős – Thury Gábor jegyzete

NSO
-
 Tegnap 22:32Vélemény

Az MTK kipipálva, jöhet a Barca! Ezzel a címlappal jelent meg a Nemzeti Sport vasárnapi száma az FTC örökrangadón aratott 2–0-s győzelme után. Aztán

Presser Gábor szerint a sikerek ellenére ezért voltak esélytelenek a tengerentúlon

ATV
-
 Tegnap 21:16Belföld

Presser Gábor szerint a koronavírus-járvány következményei hosszú ideig velünk maradnak. A zenész erről az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt.

Tűz ütött ki egy családi házban Balatonalmádiban

Berendezési tárgyak égtek körülbelül öt négyzetméteren egy Mányoki Ádám utcai családi ház egyik helyiségében Balatonalmádiban. Az esethez a balatonfűzfői és a veszprémi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Családi ház és melléképület gyulladt ki Kázsmárkon

Teljes terjedelmében ég egy körülbelül százötven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Kázsmárkon, a Fő úton. A lakóházhoz épített körülbelül huszonöt négyzetméteres melléképület is kigyulladt. A helyszínre az encsi és a miskolci hivatásos tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral megkezdték a lángok oltását.

Családi adókedvezmény 2021, ki és hogyan veheti igénybe a családi kedvezményt 2021-ben?

ProfitLine
-
 Tegnap 20:30Gazdaság

Kinek jár a családi adókedvezmény 2021-ben, ki érvényesítheti azt? Családi adókedvezmény élettársak esetén. Mi a helyzet élettársak esetén ha nem közös gyermeket nevelnek? Családi adókedvezmény megosztása házastársak között. Hogyan függ és mennyi a családi adókedvezmény 1 gyerek, 2 gyerek vagy 3 vagy több gyermek esetén?…

Végre! Lerántották a leplet Baby Yoda valódi nevéről

hirado.hu
-
 Tegnap 17:25Bulvár

A The Mandalorian tavalyi berobbanása óta foglalkoztatja a rajongókat a kis lény kiléte.

Kint és mégis bent – Családi ház Ürömhegyen

A Jánszky Györgyi Teréz és Markó Balázs által tervezett családi házat környezete és a táj látványának csodálata komponálta. A markáns, dönött üvegfallal kiképzett épület budai hegyekre néző kilátására a téli hónapok közelettével csak irigykedhetünk, amelyre a Jaksa Bálint által készített megkapó kisfilm csak tovább erősít.

Újból elfogadta a családi gazdaságokról szóló törvényt az Országgyűlés

Az Országgyűlés hétfőn ismét elfogadta a köztársasági elnök által megfontolásra visszaküldött, kétharmados parlamenti támogatást igénylő jogszabályt a családi gazdaságokról.

Csak a Cyberpunk 2077 megjelenése után rántják le a leplet az érkező DLC-kről

Bármennyire is furcsa, nagyon úgy fest, hogy a Cyberpunk 2077 december 10-én végre valóban megjelenik. Ha úgy tűnik persze, hogy a játék bejelentése és a megjelenés közt sok-sok év telt el, nem tévedsz. Ám, ami késik nem múlik, szóval lassan tényleg itt az idő. Amint azonban a játék megjelenik, és valaki kipörgeti, máris kacsingatni fog,

A 2021. évi adócsomag - Szabó Gábor online előadása a kamarában

Hiros
-
 Tegnap 16:42Gazdaság

Szabó Gábor, a Nav Dél-Alföldi Tájékoztatási Osztály osztályvezetője tartott online előadást hétfő délután, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében. A 2021. évi adócsomagról szóló előadást a regisztrált résztvevők online követhették, miközben írásban kérdéseket is tehettek fel az előadónak.

Zacher Gábor: „Úgy állok a problémákhoz, hogy azokat meg kell oldani”

Szimpatika
-
 Tegnap 16:35Vélemény

Zacher Gábor megkérdőjelezhetetlen szaktekintély, de nem voltam biztos abban, hogy könnyű dolgom lesz, ha vele beszélgetek. Végül azonban életem egyik legkellemesebb interjúélménye volt a vele való találkozás.