Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Jövő év elejére megújul a diszeli Csobánc Művelődési Ház

A diszeli kultúrház felújításának frissen megnyiló lehetőségéről a mai napon tájékoztatta a sajtó munkatársait Dobó Zoltán polgármester, Puskás Ákos alpolgármester és Tóth Bálint, Diszel városrész önkormányzati képviselője. Dobó Zoltán hivatalos bejelentését követően, a hamarosan elinduló beruházás előzményeit, illetve részleteit Puskás Ákos…

Bajban lévő közösség: drogprevenciós fórum a Roma Közösségi Házban

Kalohírek
-
  Ma 16:54 Megyei

A nemrég történt kalocsai haláleset „felkavarta az állóvizet”.

Ebben a témaparkban kipróbálhatjuk majd, milyen érzés háziállatnak lenni

Travelo
-
  Ma 16:34 Utazás

A Kiskedvencek titkos élete című rajzfilmnek témaparkot is szentelnek.

Kásler: gyermekközpontú és hazafias szemléletű a megújult Nat

A megújult Nemzeti alaptanterv (Nat) egyszerre 21. századi, gyermekközpontú és hazafias szemléletű dokumentum – mondta Kásler Miklós, emberi erőforrások minisztere pénteken, Budapesten. A miniszter bejelentette, hogy elkészültek és az Oktatási Hivatal honlapján elérhetők a módosított Nemzeti alaptantervhez kapcsolódó kerettantervek.

Melléképület égett Csertőn

Kigyulladt egy mintegy hetven négyzetméter alapterületű melléképület Csertőn a Kossuth utcában. A szigetvári hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. Jelenleg az utómunkálatokat végzik.

Melléképület égett Csertőn

Kigyulladt egy mintegy hetven négyzetméter alapterületű melléképület Csertőn a Kossuth utcában. A szigetvári hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. Jelenleg az utómunkálatokat végzik.

Az Elvált nők klubja sztárjaival készül új családi vígjáték

A Family Jewels című komédiát 2020-ban kezdi forgatni a New Republic Pictures. A film producere a stúdió két vezetője, Brian Oliver és Bradley Fischer, valamint Alan Nevins lesz. A forgatókönyvet Peter Hoare írja. A karácsonykor játszódó vígjátékban Hawn, Midler és Keaton karakterei arra kényszerülnek, hogy együtt töltsék az ünnepeket…

Óriási cirkusz lett a Vuhanból hazahozott ukránok miatt

Kilenc rendőr megsebesült, és 24 embert őrizetbe vettek a hatóságok csütörtök este, amikor zavargásba torkollott a helybeliek tiltakozása egy kelet-ukrajnai településen amiatt, hogy a hatóságok falujuk szanatóriumában akarják elhelyezni el a kínai koronavírus-járvány gócpontjából, Vuhanból elhozott 45 ukrán és 27 külföldi állampolgárt - hozta nyilv

Mi Hazánk: helyezzék hatályon kívül a trianoni békediktátumot jóváhagyó törvényt!

Dehir
-
  Ma 16:01 Megyei

Debrecen - Igazságot Magyarországnak! címmel tartott sajtótájékoztatót pénteken a Mi Hazánk Mozgalom Debrecenben.

Több órás leállás jön egy hazai banknál, ekkor nem lehet majd használni a pénzintézet által kibocsátott kártyákat

Vasárnap hajnalban nem lehet majd használni a Raiffeisen Bank által kibocsátott bankkártyákat.

Száraz fű égett Csolnokon

Dorogi-medence
-
  Ma 15:40 Megyei

Február 21-én, péntek délután egy hektár területen száraz fű, avar égett Csolnok. Az Újvilág utcában történt esethez,

Az új NAT egyszerre 21. századi, gyermekközpontú és hazafias - szavazzon!

Kásler Miklós szerint a megújult Nemzeti alaptanterv egyszerre 21. századi, gyermekközpontú és hazafias szemléletű dokumentum. Ön egyetért vele?