Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 114 hír

A várt bővülés visszaesett az új családi házak eladása az Egyesült Államokban

ProfitLine
-
  Ma 23:00 KülföldUSA

A várt bővülés helyett decemberben már a harmadik egymást követő hónapban csökkent az új családi házak eladása az Egyesült Államokban.

Csökkent az új családi házak eladása az Egyesült Államokban decemberben

A várt bővülés helyett decemberben már a harmadik egymást követő hónapban csökkent az új családi házak eladása az Egyesült Államokban.

Csökkent az új családi házak eladása az USA-ban

Napi
-
  Ma 20:59 Otthon

A várt bővülés helyett decemberben már a harmadik egymást követő hónapban csökkent az új családi házak eladása az Egyesült Államokban - írja az MTI.

Eldobod az agyad - Megdöbbentő családi fotóval rukkolt elő Szinetár Dóra

A népszerű színésznő édesanyját köszöntötte születésnapján.

Nem kapkodtak a családi házak után

Harmadik hónapja csökkent az új családi házak eladása az USA-ban.

Rocket League: Két platformon is elérhetetlenné válik, vissza lehet igényelni a vételárat

IGN
-
  Ma 15:00 Gaming

Bár ez az üzemeltető szerint igen kevés embert érint majd Bár nem szeretnek felhasználókat kizárni az immáron egy ideje cross-platform játékból, technikai okokból erre most szükség volt – jelentette be a Psyonix.

Átfogó képet kapnak a családi pénzügyekről

Bama
-
  Ma 14:41 Belföld

Az országos Imami Egyesület ötalkalmas, internetes pénzügyinevelés-tréninget szervez szülőknek, melyre csütörtökig még lehet jelentkezni az egyesület honlapjáról elérhető űrlap kitöltésével. A résztvevők gyakorlati segítséget kapnak a családi költségvetés elkészítéséhez és megismerik az eredményes pénzügyi nevelés alapjait, óvodás,…

Egy családi veszekedés után ölte meg apját a gyerekotthonból szökött 15 éves fiú

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség emberölés miatt indítványozta a letartóztatását annak a 15 éves orgoványi fiúnak, aki január 25-én hajnalban egy családi veszekedés során halálra szurkálta az apját.

Családi házak szigetelése klímaszorongás ellen?

Az új nemzeti energia- és klímastratégia kialakításának középpontjában, amely 2030-ig határozza meg Magyarország energia- és klímapolitikai prioritásait, az energiafogyasztás további csökkentése áll. Ennek egyik fontos lépése lakóépületeink szigetelése. 

Porig égett egy kétszintes családi ház Budapesten

XXI. kerületében a Páfrányos úton lángra kapott egy kétszintes családi ház, hétfőn kora reggel.

Leégett egy családi ház Csepelen

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül százötven négyzetméteres, kétszintes családi ház hétfő kora reggel a Budapest XXI. kerületében húzódó Páfrányos úton - írja a katasztrófavédelem.

Halálos családi perpatvar: Megtagadja anyja az apagyilkos kamaszt

Nem érdemli meg Zoli, hogy kitartsak mellette! – mondta határozottan Olga a Borsnak, miután 15 éves fia késsel végzett élettársával.

Családi ház kapott lángra Nagykanizsa külterületén

A tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. Kigyulladt egy családi ház hétfőre virradó éjjel Nagykanizsa külterületén. A tűzhöz a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz. (Katasztrófavédelem)

Felejthetetlen kaland: New York-i családi kiruccanással ünnepelte a születésnapját Galambos Lajos

Blikk
-
  Ma 07:23 Bulvár

Galambos Lajos január 25-én ünnepelte ötvenkilencedik születésnapját, amit – a gyermekei társaságában – New Yorkba ünnepelt meg.

Teljes terjedelmében égett egy kétszintes családi ház Budapesten a XXI. kerületben

A tűzoltók hat vízsugárral oltották el a lángokat. Teljes terjedelmében égett egy körülbelül százötven négyzetméteres, kétszintes családi ház hétfő kora reggel a Budapest XXI. kerületében húzódó Páfrányos úton. A tűzhöz a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik több oldalról támadva, hat vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a t