Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 114 hír

Karácsony előtt 250 tonna élelmiszert gyűjtött az Élelmiszerbank

Országszerte 160 településen, több mint 250 helyszínen zajló hétvégi akció során összesen mintegy 250 tonna tartós élelmiszert gyűjtött a Magyar Élelmiszerbank Egyesület közel 6.000 önkéntese segítségével. Az adományokból közel 50 ezer élelmiszercsomag készül, amely segítséget nyújt a nélkülözőknek.

Akkor és most fotóval búcsúzik a Barátok közt sztárja: Csaknem 23 éve itt lettem bácsi

Két évtized után kaszálták el az ország egyik legismertebb sorozatát. A Barátok közt színészei sorra búcsúznak a nézőktől. 22 év után megszűnik az RTL legismertebb sorozata, a Barátok közt. Kolosi Péter, a csatorna vezérigazgató-helyettesével

A magyar kukoricát nem törheti meg a korona, legfeljebb a borona

Történelmi rekord a 2020-as kukoricahozam, a növekedés több mint 14 százalékos volt az elmúlt öt év átlagához képest, közölte Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium (AM) mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára hétfőn az M1 aktuális csatornán.

AM: történelmi rekord a 2020-as kukoricahozam

A kora nyári időszak rendkívül nagy csapadéka országszerte tökéletes időpontban érte a kukoricával és napraforgóval bevetett területeket.

Történelmi rekord a 2020-as kukoricahozam

Történelmi rekord a 2020-as kukoricahozam, a növekedés több mint 14 százalékos volt az elmúlt öt év átlagához képest - közölte Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium (AM) mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Kigyulladt egy kukoricaszárító Újirázon

A tűzoltók egy vízsugárral oltják a lángokat.

Mintegy 250 tonna tartós élelmiszert gyűjtött a Magyar Élelmiszerbank

Az adományokból mintegy 50 ezer élelmiszercsomag készül, amely segítséget nyújt a nélkülözőknek.

Mintegy 250 tonna tartós élelmiszert gyűjtött a Magyar Élelmiszerbank

Az adományokból mintegy 50 ezer élelmiszercsomag készül, amely segítséget nyújt a nélkülözőknek.

Két tonna törpeharcsát szedtek ki a Körösökből

24.hu
-
 Ma 16:25Színes

Évről-évre gyérítik a túlszaporodott állományt.

Kigyulladt egy kukoricaszárító Újirázon

Újiráz - A tűzoltók egy vízsugárral oltották a lángokat.

Kigyulladt egy kukoricaszárító Újirázon

Egy kukoricaszárító ég Újirázon, a Táncsics utcában. Az esethez a szeghalmi hivatásos és a komádi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral oltják a lángokat.

Csaknem 10 milliárdot kap Mészáros Lőrinc cége a gödi vízközmű hálózat fejlesztésére

Mióta elvették a városvezetéstől az iparűzési adót, ömlik a pénz a városba.

Csaknem háromszázezren kerestek állást

Idén novem­berben 296,5 ezer álláskereső szerepelt a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat regiszterében, 24 százalékkal mint az előző év azonos időszakában.

Ukrajnában csaknem tízezer új beteget regisztráltak

Valamelyest mérséklődött a hétvégén a koronavírus-fertőzés terjedése Ukrajnában, hétfőre kevesebb mint tízezer új beteget jegyeztek fel egy nap alatt, az egészségügyi miniszter szerint azonban a helyzet még mindig "feszült".

Történelmi rekord a 2020-as kukoricahozam

Történelmi rekord a 2020-as kukoricahozam, a növekedés több mint 14 százalékos volt az elmúlt öt év átlagához képest – közölte Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium (AM) mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára hétfőn az M1 Ma reggel című műsorában.