Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tóth Andi csodálatos testét csak egy törölköző takarja

Liner
-
 Ma 04:14Divat

Humoros olvasni azokat a hozzászólásokat, hogy Tóth Andi mennyire rossz nő, és a teste is átlag alatti… Nem akarjuk elhinni, hogy ezek a kommentelők valóban így gondolkoznak egy ilyen nőről.

Agárdi Szilvi: Csak pótlék voltam Fanni anyukájának

Azokban az években, amíg Weisz Fannival rosszban volt az édesanyja, majd mindennap Agárdi Szilvit hívta. Ám mióta kibékültek, a pótanya is eltűnt a gyengénlátó lány életéből.

Balatoni tél - Eddig csak szeles, hideg időt kaptuk, a téli örömökre még várni kell

Úgy tűnik korán örültünk az ígért télnek. Én legalábbis így jártam a múlt hét végére és a hét elejére kiadott meteorológiai előrejelzésekkel. Abban bíztam, hogy több év kihagyás után végre normálisan befagy a Balaton, és a harmadik próbautat is megtehetem a négy éve készített fakutyánkkal. A hétfői tapasztalataim szerint ehhez még sokat kell…

Most megismerheted a különleges nyelv történetét és szavakat is tanulhatsz

Metropol
-
 Ma 00:10Kultúra

Izraelben a Héber Nyelv Akadémia évente egyszer ünnepli a héber nyelvet.

Csak 5 megyében volt átlag feletti a kereset

Az adóhatóság adatai szerint 2019-ben a bruttó 295 ezer forintos átlagos havi munkaviszonyból származó jövedelem nettó havi 200 ezer forintot jelentett.

Mégiscsak lesz képviselete a magyar kormánynak Joe Biden beiktatásán

Takács Szabolcs washingtoni nagykövet részt vesz az eseményen.

Egységes és elszánt a csapat, csak egy céljuk van, az olimpia!

Az utolsó lehetőséget megragadva, a trieszti kvalifikációs tornán akarja kiharcolni az olimpiai részvételt keddtől a magyar női vízilabda-válogatott, soraiban a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics négy játékosával. Közülük Gurisatti Gréta nyilatkozott lapunknak, aki azt mondta, elképesztően egységes és kiváló formában van a csapat, s csak…

Szinte annyit tud, mint a nagytestvére, csak jóval olcsóbb – Xiaomi Mi 10T Lite teszt

Metropol
-
 Tegnap 21:20Bulvár

Kiélhetjük minden fotózási vágyunkat és a hatalmas felületével egy remek multimédiás eszközzel gazdagodhatunk.

Na, ki csinálja utána? Őrült hobbija van a volt profi magyar bokszolónak: csákánnyal töri fel a jeget, hogy megmártózhas…

Blikk
-
 Tegnap 21:03Sport

Meg kellett törni a jégpáncélt a győri holtágon vasárnap, hogy Dobai János ismét extrém kihívást teljesíthessen: a jeges vízben úszkált, napozott... mínusz három fokban. Nála lassan ez mindennapos teljesítmény, hisz edzésként havas töltésen fut rövidnadrágban, mezítláb, majd a végén alámerül a befagyott folyóban.

Gáspár Evelin posztja után csak csorog az ember nyála…

Liner
-
 Tegnap 20:50Divat

Nem fair Evelintől, mert ha valami, ez valóban beindítja a nyálműködést, és jelentjük, nálunk is sikerült mindezt elérni.

Koronavírus: már csak előzetes regisztráció után lehet belépni Ausztriába

Kemma
-
 Tegnap 20:35Belföld

Az eddig is érvényben lévő belépési szabályokon túlmenően regisztrációs kötelezettség lépett életbe január 15-től az Ausztriába utazók számára.

A tolószékes férfi 4 év alatt gyűjtögette össze a pénzt a kezelésre, hogy ismét járni tudjon. Mégis lemondott róla. Megkö…

Blikk
-
 Tegnap 20:26Életmód

A férfi élete akkor változott meg gyökeresen, amikor egy autó biciklizés közben elütötte. Kerekesszékbe került, de egy nagyon drága kezelés elvégzése után megvolt rá az esélye, hogy újra járni tudjon.

10 milliárd a tét: figyelem, már csak 2 hétig lehet jelentkezni erre a pályázatra!

Február elsejéig jelentkezhetnek a vállalkozások a Zöld Nemzeti Bajnokok program 10 milliárd forintos keretösszegű pályázatára, amelynek célja az egyszer használatos és egyes egyéb műanyagtermékek forgalomba hozatalának betiltásában közvetlenül érintett mikro-, kis- és középvállalkozások technológiaváltásának és kapacitásbővítésének…

Jakab Ferenc: Nem rossz a kínai vakcina, csak egy kicsit elavult

A virológus szerint a kínaihoz hasonló, első generációs vakcinák esetében erősebbek a mellékhatások.