Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 328 hír

Rekordszámú stranddal folytatódik idén a Mozdulj Balaton! programsorozat

Minden korábbinál több önkormányzat, illetve strand csatlakozott a 2004-ben indult, Mozdulj Balaton! strandi szabadidős sportprogram-sorozathoz, amelyet idén 18,1 millió forintos költségvetésből terveznek megvalósítani – derül ki a rendezvénysorozatot menedzselő Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) legutóbbi ülésén elfogadott…

Miről tanúskodnak a tanúhegyek? – programajánló

Az Utazó
-
 Ma 06:31Utazás

A Balaton minden évszakban csodákról mesél. Hol illatos levendulamezőiről, máskor pompás szőlőültetvényeiről, olykor pedig régmúlt időkről. Azokon a területeken, ahol bazalttakaró nem borította az egykori

Már jövőre megnyílik a luxusszálloda az egykori Balettintézetben

Januárban kezdődött meg az Andrássy út legendás épületének felújítása az Operaházzal szemben.

Így lehetünk hatékonyak: a legjobb programok 2021-re

Techwok
-
 Ma 06:00Infotech

Reméljük, már mindenki belerázódott a 2021-es évbe, s bár úgy tűnik, a COVID-19 még 2021-es terveket is erősen borítja majd, azért reméljük, az alábbi megoldások segítségével tudunk egy kis segítséget adni, mind az irodából, mind az otthonról dolgozóknak, hogy eredményes és sikeres évet zárhassanak majd idén. Összeszedtük,…

"Jövőre nem az országot fogjuk bezárni, hanem őket"

Egy videóban az Orbán-kormány hazugságai a járványkezelésről.

Színházi premierek, nőnapi programok, Építészeti Filmnapok – Programajánló (03. 04–10.)

Friss heti programajánlónkat a március 4-én bejelentett újabb korlátozások figyelembevétele mellett állítottuk össze.

Tuchel jövőre már bajnok akar lenni a Chelsea-vel

A Chelsea az idén még nem, a következő futballszezonban azonban minden lehetséges címért harcba száll a londoniak vezetőedzője szerint.

Színház, filmpremier és egy kis irodalom: figyelem, koronavírusmentes programajánló!

A tökéletes hétvégi program: Alcsúti Arborétum Március 4-től ismét mindennap látogatható az Alcsúti Arborétum, így még elcsíphetjük a minden évben

Hétvégén is folytatódik az oltási program

A sajtóban megjelent állításokkal ellentétben az oltási program nem állt le, a hétvégén is folytatódik - írta a Koronavírus Sajtóközpont pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Koronavírus: nem állt le, a hétvégén is folytatódik az oltási program

A sajtóban megjelent állításokkal ellentétben, az oltási program nem állt le, a hétvégén is folytatódik – írta a Koronavírus Sajtóközpont pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Digitális Jólét Program - munkacsoport a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával

Megalakult a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és a Digitális Jólét Program közös, állandó munkacsoportja, amelynek célja a magyar kis- és középvállalkozások (kkv-k) digitális fejlettségének növelése, az adatgazdaság fejlesztése – közölte a Digitális Jólét Program.

Mégis folytatódik az oltási program a hétvégén

A sajtóban megjelent állításokkal ellentétben, az oltási program nem állt le, a hétvégén is folytatódik – írta a Koronavírus Sajtóközpont pénteki közleményében.

Nem állt le, a hétvégén is folytatódik az oltási program

Szemben a sajtóban megjelent állításokkal, az oltási program nem állt le, a hétvégén is folytatódik.

Folytatódik a Magyar Falu Program: milliárdokból fejlődik Nógrád megye

Újabb pályázati lehetőségek nyílnak meg idén tavasszal az önkormányzatok, a civil szervezetek és az egyházközségek előtt a Magyar Falu Programban, amelynek részleteiről Gyopáros Alpár, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos adott tájékoztatást pénteken.

Transz karakterünk is lehet majd a jövőre érkező Harry Potter játékban

Noizz
-
 Tegnap 20:00Bulvár

Valószínűleg csak jövőre érkezik az 1800-as években játszódó open world Harry Potter játék, a Hogwarts Legacy, azonban a Bloomberg információi alapján az már most tudott, hogy férfi és női főszereplő mellett transznemű főhőst is irányíthatunk majd a varázsvilágban.