Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Távozik a szabadkőműves tagsága miatt lemondásra szólított horvát legfőbb ügyész

Benyújtotta lemondását Drazen Jelenic horvát legfőbb ügyész szerdán, néhány órával azután, hogy Drazen Bosnjakovic igazságügyi miniszter távozásra szólította őt fel, arra hivatkozva, hogy Jelenic a szabadkőműves társaság tagja. Elfogadhatatlan, hogy a legfőbb ügyész tagja legyen egy ilyen civil szervezetnek, még akkor is, ha a törvények…

Környezetkárosítás miatt feljelentést tett Zamárdi polgármestere

Gázolajat öntött Zamárdi egyik parkjában több tucat fa tövébe egy ismeretlen, a település polgármestere környezetkárosítás miatt szerdán feljelentést tett. Csákovics Gyula független polgármester az MTI-nek elmondta, szakértővel is bevizsgáltatták az Újszülöttek ligetének nevezett, mintegy 400 négyzetméteres, a Balatonhoz közeli területet, a…

Megéri visszatáplálni a napelemekkel a hálózatba?

Mi a különbség a hálózatra kapcsolt és a szigetüzemű napelemes rendszerek között?

Koronavírus – A járvány miatt jelentősen csökkent a szén-dioxid-kibocsátás Kínában

A koronavírus-járvány komoly károkat okoz a kínai gazdaságnak, ám pozitív hatása is van: negyedével csökkentette az ázsiai ország üvegházhatású szén-dioxid-kibocsátását ...

Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Cegléd vonalon

Elgázolt egy embert a Ceglédről a fővárosba tartó személyvonat szerda este, ezért Budapest-Cegléd vonalon 30-40 perccel nő a vonatok menetideje - közölte a Mávinform az MTI -vel.

Szabadkőművessége miatt kellett lemondania a horvát legfőbb ügyésznek

Drazen Jelenicet az igazságügyi miniszter szólította fel távozásra.

Környezetkárosítás miatt feljelentést tett Zamárdi polgármestere

Gázolajat öntött Zamárdi egyik parkjában több tucat fa tövébe egy ismeretlen, a település polgármestere környezetkárosítás miatt szerdán feljelentést tett.

Távozik a szabadkőműves tagsága miatt lemondásra szólított horvát legfőbb ügyész

Benyújtotta lemondását Dražen Jelenić horvát legfőbb ügyész szerdán, néhány órával azután, hogy Dražen Bosnjaković igazságügyi miniszter távozásra szólította őt fel, arra hivatkozva, hogy Jelenič a szabadkőműves társaság tagja.

Segélykiáltás: segítséget kér a migránsok miatt a bosnyák miniszter

Ripost
-
  Tegnap 20:30 Külföld

Politikai segélykiáltás érkezett a Balkánról az erősödő migrációs nyomás miatt. A bosnyák biztonságügyi miniszter szerint heteken belül százezernél is több migráns indulhat meg Görögország felől. A balkáni ország nem áll készen ekkora tömeg megállítására.

Környezetkárosítás miatt feljelentést tett Zamárdi polgármestere

A Balaton-parti település független vezetője azért tett feljelentést, mert az egyik parkban egy ismeretlen személy több tucat fa tövébe gázolajat öntött.

Környezetkárosítás miatt feljelentést tett Zamárdi polgármestere

A talajmintákból a kőolajszármazékok megengedett határértékének harmincnégyszeresét mutatták ki.