Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 247 hír

Európai Bizottság: Az uniós tagállamok közül eddig csak Magyarország jelentkezett be a kínai vakcinára

Az Európai Bizottság cáfolta Menczer Tamás külügyi államtitkár állításait is, aki szerint már 14 európai ország jelentkezett a kínai oltásért. Az EU-ban a Magyarországon a legalacsonyabb az oltakozási kedv, derül ki egy friss uniós felmérésből.

Ezeket tudja a Samsung Galaxy S21 Ultra vadonatúj 108 MP-es kamerája

A Samsung Galaxy S21 Ultra 5G hátoldalán debütált a gyártó legújabb 108 megapixeles képrögzítő egysége, az ISOCELL HM3. Az új érzékelő rengeteg mindenben jelent előrelépést a HM1-hez viszonyítva, ami a Galaxy S20 Ultra és Note 20 Ultra hátlapját ékesíti. Ezeket a változtatásokat, fejlesztéseket részletezte a Samsung legújabb…

Portugália: a Benficánál tizenheten fertőződtek meg koronavírussal

NSO
-
 Ma 18:07Foci

Tizenhét koronavírus-fertőzéses esetet azonosítottak a Benficánál – közölte a honlapján a portugál labdarúgóklub.

Megfejtették a galápagosi élővilág gazdagságának titkát

A kutatók egy ideje tudják, hogy a víz helyi mozgásai kulcsfontosságúak a Galápagos-szigetek számára, az áramlásokat irányító faktorokat viszont eddig nem ismerték.

A portugál orvosoknak választaniuk kell élet és halál között

ma7.sk
-
 Ma 15:43Külföld

A portugál kórházak szinte az összeomlás szélén állnak a koronavírusos betegek állandó növekedése folytán. Az egészségügyi intézményeket elárasztják a betegek, az orvosoknak pedig választaniuk kell, ki kaphat és ki nem mesterséges lélegeztetést.

Portugáliában rekordot döntött a halottak napi száma

A portugál Egészségügyi Főigazgatóság (DGS) legutóbbi jelentése szerint ez már a 11. egymást követő nap, amikor a halálos áldozatok napi száma meghaladja a 100-at - amelyet soha nem ért el az első két hullám során -, s nagyobb az előző, szombati rekordnál, amikor is 166 halálesetet jelentettek be. Portugáliában 6702 újabb, igazolt…

Nagyon furcsa, csíkos felszínű barna törpecsillagokat fedeztek fel galaxisunkban

Egy nemzetközi kutatócsoportnak - aminek egyébként egy magyar származású csillagász, Dr. Apai Dániel is része volt - meglepő felfedezést tett a közelmúltban. Ugyanis sikerült nekik a Föld kozmikus szomszédságában, mindjárt a Tejútrendszeren belül két olyan barna törpét is felfedezniük, amiknek a felszíne a jelek szerint nagyon furcsa, csíkos…

Varga Judit: a migrációs kvóta elutasításában várja a kormány az Eu portugál elnökségének partnerségét

A migrációs kvóta elutasításának fenntartását hangsúlyozta a magyar igazságügyi tárca vezetője az EU-tagországok általános uniós ügyekkel foglalkozó minisztereinek hétfői tanácskozása után a közmédiának nyilatkozva. Varga Judit ebben a portugál elnökség támogatására is számít.

Halál várhat Ausztráliában egy Amerikából érkezett galambra (videóval)

Az ausztrál hatóságok szerint a 13 ezer kilométert megtett versenygalamb fenyegetést jelent az élelmiszer-biztonságra és a helyi madárvilágra.

A migránskvóta elutasításában várja a portugál soros elnökség partnerségét Varga Judit

A migrációs kvóta elutasításának fenntartását hangsúlyozta a magyar igazságügyi tárca vezetője az EU-tagországok általános uniós ügyekkel foglalkozó minisztereinek hétfői tanácskozása után a közmédiának nyilatkozva. Varga Judit ebben a portugál elnökség támogatására is számít.

Kézi-vb: orosz, svéd, francia és portugál csoportgyőzelem

A tornára beugróként érkezett Svájc végig szorossá tudta tenni a Franciaország elleni meccset.

Portugália és Franciaország is csoportgyőztesként jutott a legjobb 24 közé

A franciák egy szoros meccsen Svájcot, míg Portugália Algériát simán győzte le a kézilabda világbajnokság csoportkörének záró fordulójában.

Orosz, svéd, francia és portugál csoportgyőzelem a kézi-vb-n

A franciák szoros meccsen verték a beugró svájciakat, Svédország nagyot fordított Egyiptom ellen.

A kvóta elutasításában várjuk a portugál elnökség partnerségét

A magyar álláspont nem változott: a kötelező bevándorlási kvótákat elutasítjuk, és ebben várjuk az EU portugál elnökségének partnerségét – mondta Varga Judit.