Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A parazitajárványban Békés megye az egyik legfertőzöttebb terület

Beol
-
  Ma 19:44 Belföld

Évről évre több kutya lehet érintett a szívférgességben, idén májusig már ugyanannyi állatot kezeltek országszerte a paraziták megjelenése miatt, mint tavaly egész évben összesen.

Tragédia: gyilkos vezetékek áldozata lett az algyői gólyapár egyike

Promenad
-
  Ma 19:30 Megyei

Áramütés végzett egy gólyával Algyőn, aminek tojásait még sikerült megmenteni – közölte a Madárkórház Alapítvány Szentesi Madármentő Állomása a közösségi oldalán.

Rizikósabb időszak elé néz a hitelesek egyik nagy tábora

Két nagy táborra oszthatóak a magyarországi lakáshitelesek a Money.hu elemzése szerint: azoknak, akik változó kamatozású hitelt vettek fel, rizikósabb időszak következhet, mert a törlesztőrészletük emelkedhet.

Így néz ki a 21. század egyik legelegánsabb karórája

Roadster
-
  Ma 19:00 Divat

Tökéletesebb, mintha svájciak tervezték volna. Letisztultabb, mintha japán lenne. Elegánsabb, mintha olaszok találták volna ki. A Nomos Glashütte a német dizájn egyik csúcsteljesítménye, a germán géniusz legszofisztikáltabb pillanata.

Közösségi érzés home office-ban – így erősítheted az összetartozás érzését egy nagyvállalatnál a karanténban

Kreatív Online
-
  Ma 18:22 Média

Visszajelzések alapján az online meeting lett az utóbbi évek egyik legsikeresebb rendezvénye. Böröczi Péter, az NN Biztosító marketingkommunikációs vezetőjének véleménycikke.

Totssf Lukaku egyik statja csalóka, kiakadt a közösség az EA-re

Esport 1
-
  Ma 18:11 Gaming

Érthetetlen mit művel mostanában a kiadó, egy újabb eset arra világít rá, hogy most már a statok számolásában is komoly hibák vannak vagy szimplán csak érthetetlen maga rendszer.

Kibiztosított repeszgránátot találtak Ternopil egyik piacán

Gyanús csomagra bukkantak hétfő reggel az egyik ternopili piac területén, a kibontásakor kibiztosított F-1 típusú harci gránátot találtak benne.

Ellenőrző pontokat alakítottak ki Kárpátalja egyik településénél

A perecsenyi járási Kapuszögön az ott kialakult járványhelyzet miatt speciális ellenőrző pontokat alakítottak ki a korlátozási intézkedések betartásának kontrollálására. Az ellenőrző pontok fő célja a Covid–19 további terjedésének megakadályozása ...

PS Plus június - A Call of Duty: Wwii lesz az egyik ajándék játék

Sokak meglepetésére a havi ingyen programok közül az első már holnaptól tölthető lesz.

Rendezője megválaszolta a film egyik legnagyobb kérdését: Ki is tulajdonképpen a láthatatlan ember?

IGN
-
  Ma 17:00 Film

Egy kis segítség Leigh Whannelltől A láthatatlan ember volt a járvány előtti utolsó mozis bemutatók egyike, méghozzá néhány elég érdekes csavarral a végéhez közeledvén.

A Spider-Man lehet az egyik júniusi PlayStation Plus ingyen játék

PS Plus ajándékjáték lehet a Spider-Man, nagyon úgy fest, hogy hamarosan tömegével indulhatunk hálóhintázni New Yorkba.

Tudatos self-branding a közösségi médiában

Computerworld
-
  Ma 16:55 Karrier

Álláskeresők, munkavállalók számára a közösségi hálókon önmagukról megosztott tartalom az önéletrajz és a privát élet keveréke, a róluk kialakuló kép része, adott esetben pedig döntő lehet az állásinterjún.

Június közepétől átjárhatóvá válnak Szlovákia, Magyarország, Csehország és Ausztria közös határai

Először Alexander Schallenberg oszrák külügyminiszter, majd Ivan Korčok (SaS), a szlovák diplomácia vezetője jelentette be, hogy június közepén megnyílhatnak a határok Ausztria, Szlovákia, Csehország és Magyarország között.   Schallenberg ugyanakkor hangsúlyozta, az egyes országok kormányaitól függ, hogy egyszerre válnak-e átjárhatóvá…