Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy kutatás szerint tovább nőtt a vállalatok optimizmusa a második negyedévben

A legújabb K&H nagyvállalati növekedési index kutatás szerint tovább nőtt a cégek optimizmusa a második negyedévben és hat pontra emelkedett a mutató értéke. Ilyen magasan utoljára a vírus berobbanása előtt, több mint egy éve volt. A fellendülés annak köszönhető, hogy a vállalatok sokkal pozitívabban látják a hazai gazdasági kilátásokat.

A lengyelek és litvánok szerint Fehérorszország hibrid hadviselést folytat határain

A lengyel kormány csütörtökön azzal vádolta a fehérorosz rezsimet, hogy egyre több migránst küld az EU-val közös határhoz, megtorlásul Varsó e heti döntése miatt, hogy menedéket ad Kriszcina Cimanouszkaja számára.

A Moderna védőoltása a gyártó szerint hónapokig nagyon hatásos

A második adag beadása után hat hónappal mintegy 93 százalékban hatásos a Moderna koronavírus elleni vakcinája - közölte a gyártó cég csütörtökön.

Koronavírus - A Moderna védőoltása a gyártó szerint hónapokig nagyon hatásos

A második adag beadása után hat hónappal mintegy 93 százalékban hatásos a Moderna koronavírus elleni vakcinája - közölte a gyártó cég csütörtökön.

A Moderna védőoltása a gyártó szerint hónapokig nagyon hatásos

A második adag beadása után hat hónappal mintegy 93 százalékban hatásos a Moderna koronavírus elleni vakcinája - közölte a gyártó cég csütörtökön.

Az Overwatch 2 és a Diablo 4 is nagyot lépett előre a Blizzard szerint, de megjelenési dátum még mindig nincs

theGeek
-
 Ma 21:10Gaming

Az Activision leányvállalata, a Blizzard azt ígéri, hogy az elkövetkező hónapokban további részletekkel szolgálnak a játékokról. Eközben az elnök tegnap lemondott!   Az Activision Blizzard a női alkalmazottait ért zaklatás, visszaélés és diszkrimináció miatt kialakult válság közepette ma kora reggel közzétette pénzügyi jelentését a pénzügyi év máso

Gulyás Gergely: Brüsszel nem jogi, hanem politikai okokból támadja a gyermekvédelmi törvényt

Az MCC háromnapos esztergomi fesztiválján a Miniszterelnökséget vezető miniszter Schiffer Andrással beszélgetett az EU jövőjéről.

Bill Gates szerint "hatalmas hiba volt" együtt lógnia Jeffrey Epsteinnel

Bill Gates, a Microsoft alapítója megbánta a Jeffrey Epsteinnel, a gyermekekkel való szexuális kereskedelemmel vádolt pénzügyi menedzserrel való összejöveteleit - mondta szerdán a CNN-nek.

A Moderna védőoltása a gyártó szerint hónapokig nagyon hatásos

A cég mindazonáltal emlékeztető vakcina kifejlesztésén dolgozik.

Űrlények üzennek a csillagokon keresztül? Egy fizikus szerint elképzelhető

A londoni Imperial College kvantumfizikusa szerint lehetséges, hogy üzenetek rejtőznek a csillagok között.

Képeslapon is szállítható az egérsperma japán kutatók szerint

A kutatók szerint a műanyaglapon fagyasztva szárított sperma mérőpapír segítségével könnyen, olcsón és megbízhatóan szállítható postai úton.

"Beteg, nyomorult, földönfutó, senki" Bayer szerint az akinek nincs vallása vagy nemzeti identitása

Akinek nincs sem vallási, sem nemzeti, sem pedig nemi identitása, beteg az, nyomorult, földönfutó, senki – erősen kezdi a mai eszmefuttatását Bayer Zsolt. Kép:YouTube Szerinte nekünk, közép-európaiaknak egyre kevesebb keresnivalónk van nyugaton, hiszen mi másféle történelmet éltünk meg itt Európában, nem volt gyarmatunk, de sokszor…

Budapest-Cegléd-Szolnok: módosított menetrend szerint járnak a vonatok

Módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon augusztus 6-ától 29-éig, mert Kőbánya-Teher és Kőbánya-Kispest között pályakarbantartást végeznek – közölte a MÁV csütörtökön az MTI-vel.

A KÖZTI tervei szerint épülhet konferenciaközpont a soproni Lővérek területére

Eredményt hirdettek a soproni üdülőnegyedbe tervezendő multifunkciós konferenciaközpont tervpályázatán, melyre a terület ligetes karakterét, az erdő és a város szövetének kapcsolatát, valamint a meglévő fákat tiszteletben tartó koncepciók születtek a díjazottak és megvételben részesült tervezők részéről.

Varga Judit szerint ez Szájer hitvallása: tiszteletben kell tartani egymás sokszínűségét és szuverenitását

Varga Judit is megemlékezett a Nemzeti Hitvallás kifüggesztéséről a Facebook oldalán, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a tavaly decemberben Brüsszelben 25 fős meleg szexorgián lebukott Szájer József nevéhez is fűzödik ez a szöveg.  Kép:Facebook Amint a posztjából kiderül mindig is azt vallották, hogy Európa csak úgy lehet sikeres, ha…