Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 122 hír

Mozgásképtelen élettársára gyújtotta a házat egy mányi nő

Az 54 éves nő szétlocsolta a benzint a ház két emeletén, tüzet gyújtott, majd elmenekült. A férfit a szomszédok menekítették ki.

Sokkoló fotók: mozgásképtelen élettársára gyújtotta a házat ez a mányi asszony – Amit ezután tett, egészen hihetetlen

Védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt vették őrizetbe a rendőrök azt az 54 éves mányi asszonyt, aki rágyújtotta a házát élettársára.

Mozgássérült élettársára gyújtotta a házat, majd elmenekült a helyszínről a mányi nő

Egy 54 éves nő felgyújtotta mányi házát, benne a gondozásra szoruló élettársával. Az idős férfit a szomszédok mentették ki az égő ingatlanból. 2020. július 5-én 21 óra 19 perckor érkezett lakossági bejelentés arról, hogy Mányon kigyulladt egy családi ház. A rendőrök a katasztrófavédelem munkatársaival együtt érkeztek a helyszínre, amelynek a…

Fővárosi lakáspiac: milliós négyzetméterek és bizonytalanság

A befektetők elbizonytalanodását jelzi, hogy közel 40 százalékkal kevesebb lakásépítési projektet indítottak el a fővárosban a második negyedévben, mint egy évvel korábban. Eközben az átlagos négyzetméterár átlépte az egymillió forintot.

Ismerje meg az egykor fővárosi ranggal bíró Visegrád történelmét!

Travelo
-
  Tegnap 17:31 Utazás

Régészek, történészek és kutatók segítségével hitelesen tárják fel és mutatják be a múltat.

Gyűjtsd össze a csapatod és küzdjetek meg Valorantban a Lenovo Legion Honvéd All-Stars ellen!

Esport 1
-
  Tegnap 14:39 Gaming

Ma délután indul a nevezés és az All-Stars csapat összes tagjáról lerántották a leplet, íme minden fontos információ a félmilliós díjazású Valorant Kupáról.

Nyári alkotótábor a Varga Imre Gyűjteményben

Óbuda
-
  Tegnap 14:29 Belföld

Alkotótáborba várják augusztus 10-14. között a 6-10 év közötti gyermekeket a Varga Imre Gyűjtemény helyszínére, a Laktanya utcába.

Minden fővárosi zsebéből 20 ezer forintot húz ki a frissen megszavazott jövő évi költségvetés – állítja Karácsony

Ittlakunk
-
  Tegnap 13:10 Budapest 01. ker

Karácsony szerint minden Budapesten megtermelt 100 forintból 97-et elvon az állam más célokra, vagyis az itt megtermelt értékeknek mindössze 2,7 százalékáról dönthetnek a fővárosiak, miközben ez az arány például Berlinben több mint 22 százalék. A főpolgármester kiemelte, hogy a fővárosban van a legtöbb álláskereső, itt van bajban a legtöbb…

Segíts, hogy segíthessenek: tanszereket gyűjtenek a szegény gyermekeknek Debrecenben

Ez a lényeg
-
  Tegnap 12:03 Vélemény

Az Egy Morzsányi Szeretet Egyesület tanszergyűjtési akciót hirdet Debrecen városában. 

Top 25: ezek a legdrágább irányítószámok a vidéki és fővárosi lakáspiacon

A főváros I. kerületében található 1014-es irányítószám viszi a prímet a hazai lakáspiacon, míg vidéken a csopaki 8229-es címen mérik a legborsosabb áron a lakóingatlanokat. A legfrissebb, hivatalos tranzakciós adatok alapján mutatjuk

Ritka vasalók kerültek a galamboki Friskóné Zab Zsuzsanna gyűjteményébe

Zaol
-
  20.07.05 15:30 Megyei

Egy bolhapiacon beszerzett törött vasalót követően a galamboki Friskóné Zab Zsuzsanna gyűjteményébe több, egészen ritka darab is bekerült.

Megszólalt a szakértő: a gombaszezon során ezekre kell figyelnie a gyűjtögetőknek

Leggyakrabban őzlábgombával, rókagombával vagy galambgombával találkozhatnak az emberek a főváros környéki erdőkben - mondta az InfoRádiónak Mészáros Péter, a Pilisi Parkerdő Zrt szóvivője. A szakember hozzátette, hogy a gombákból saját célra maximum két kilogrammnyit lehet szedni.

A fővárosiak megkérdezése nélkül döntöttek Karácsonyék

Mandiner
-
  20.07.05 14:33 BelföldHírTVFidesz

A Fidesz szerint az autósok sarcolása helyett a parkolóhálózat és a P+R rendszer fejlesztésével kellene segíteni – közölte a Hír TV.

A fővárosiak megkérdezése nélkül döntöttek Karácsonyék

HírTV
-
  20.07.05 12:06 Vélemény

A fővárosiak megkérdezése nélkül bővítettek parkolózónákat és emeltek a parkolási díjakon több kerületben is Karácsony Gergelyék - számol be erről a "Budapesti Srácok" című műsorunk.