Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ingyenes lesz a Halo-multiplayer, a Starfield pedig exkluzív, közben szól a szláv pop

Ilyen volt az Xbox és a Bethesda E3-as bemutatója. Jónéhány játékot jelentett be a Microsoft az E3-as bemutatóján, de nem ez volt minden idők legizgalmasabb videójátékos eseménye.

Végre itt a Starfield! – Előzetest és megjelenési dátumot is kapott, de nem PS-re

Leet
-
 Tegnap 22:39Gaming

A Starfieldre egyáltalán nem a 2017-es bejelentése óta, hanem úgy 25 éve várunk már. Ennyi idő óta nem adott ki új IP-t a Bethesda. Sajátot legalábbis, hiszen minden kvázi “újnak” számító játék felvásárlásból jött nekik össze. Ezt a játéktörténelmi sivárságot töri meg most a Starfield, ami nem csak in-engine előzetest, hanem pontos megjelenési…

Szájrapuszi a gyereknek, igen vagy nem?

Kell ez? Nem túlzás? Összezavarja a gyereket? Vagy nem több, mint a szeretet ilyen formájú megnyilvánulása? Teljesen természetes? Pont olyan, mintha az arcára adnánk? Tele az internet, a közösségi oldalak olyan fotókkal, ahol szülők szájra puszilják gyereküket. Alatta millió komment, szépek vagytok, de édes, mások nem értik, megint mások…

Szájrapuszi a gyereknek, igen vagy nem?

Kell ez? Nem túlzás? Összezavarja a gyereket? Vagy nem több, mint a szeretet ilyen formájú megnyilvánulása? Teljesen természetes? Pont olyan, mintha az arcára adnánk? Tele az internet, a közösségi oldalak olyan fotókkal, ahol szülők szájra puszilják gyereküket. Alatta millió komment, szépek vagytok, de édes, mások nem értik, megint mások…

Igazi csemege! Használt bugyiját is felkínálja rajongóinak Kate Moss szexi kishúga – 18+ Fotók

BorsOnline
-
 Tegnap 22:15Bulvár

A szégyenlősnek egyáltalán nem mondható Lottie Moss nemrég regisztrált a felnőtteknek szóló platformra.

Több ezer résztvevővel tartották a Múzeumok éjszakáját Marosvásárhelyen

Székelyhon
-
 Tegnap 21:15Határtalan

Mintegy hatezren látogattak el a Maros Megyei Múzeum és partnerintézményei által szombaton a 15. alkalommal megszervezett Múzeumok éjszakájára. A szervezők elvárásait messze felülmúlta ez a nagy érdeklődés.

Szabó Zsolt: én csak egy ember vagyok, aki azért jött, hogy a kormány részéről megkérdezze, miben segíthet

Székelyhon
-
 Tegnap 21:15Határtalan

Mindössze két hónapja dolgozik Hargita megye prefektusaként Szabó Zsolt. Magyar nemzetiségű kormánymegbízottja hosszú éve nem volt a megyének, és pártja, az USR-PLUS szövetség sem egy beágyazódott szervezet Székelyföldön.

Évzárót tartottak és megnyitották az új klubházat

Baon
-
 Tegnap 21:04Belföld

A Nemesnádudvari KSE és a Nemesnádudvari NKSZE évzárójára gyűltek össze a helyi és környékbéli sportszeretők szombat délután a sportpályán.

E3 2021 Starfield: itt a Skyrim készítőinek Xbox-exkluzív űr-RPG-jének trailere és megjelenési dátuma!

A Starfield grafikus motorját bemutató filmes trailerben láthattuk a Bethesda és a Skyrim készítői játékának első előzetesét.   Végre! Évek teltek el a Starfield bejelentése óta, azzal a híres teaserrel, amely több kérdést generált a Bethesda-rajongók körében, mint amennyi választ adott. De most, az E3 2021-es Xbox és Bethesda konferencia…

Mit tegyek, ha száraz vagyok odalent?

Napidoktor
-
 Tegnap 20:06Szex

Nőknél a nemi válasz képtelensége esetén, a hüvely nedvesedése, a csikló, és a kisajkak megduzzadása, illetve a mellek enyhe megnagyobbodása, a megfelelően hosszú és intenzív szexuális ingerlés ellenére is elmarad.

Mit tud a Star Wars zöld nyula?

Ziro
-
 Tegnap 20:00Könyv

Mit kell tudni a Star Wars Adventures lapjain felbukkanó Jaxxon-történetekről? Érdemes-e elolvasni azokat, s mennyire szórakoztatóak? Ez a cikk Mit tud a Star Wars zöld nyula? a Ziro.hu-n jelent meg először.

2,15 milliárd forinttal nőtt a Pallas Athéné Alapítvány vagyona

ProfitLine
-
 Tegnap 20:00Gazdaság

A Pallas Athéné Domus Meriti Alapítvány vagyona 2,15 milliárddal 283 milliárd forintra nőtt 2020-ban; az alapítvány tavaly 1,3 milliárdot fordított támogatási programjaira - tájékoztatta az alapítvány az MTI-t pénteken.

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

iFaktor
-
 Tegnap 20:00Életmód

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak…