Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 117 hír

30 éves az aranycsapat: együtt ünnepeltek a kiválóságok

Blikk
-
  Tegnap 21:31 Foci

1990-ben – csodaszámba menően – az utolsó fordulóban szereztek első helyet.

„Erdély román föld”– Székelyföldön fogják ünnepelni Trianont a román soviniszták

Sepsiszentgyörgyön ünnepli a trianoni döntés centenáriumát az Úzvölgyi katonatemetőben szervezett akciói által elhíresült nacionalista Calea Neamului (A nemzet útja) Egyesület. A város magyar polgármestere nyugalomra intette a székelyföldi város lakóit.

A Game Gear Micróval ünnepel a Sega

A Sega a hatvanadik, a Game Gear kézikonzol pedig a harmincadik születésnapját ünnepli az idén, így adta magát, hogy milyen retrókonzollal rukkoljanak elő a japánok legközelebb: októberben érkezik a Game Gear Micro.

Ünnepélyes online gálával zárta évadát a kecskeméti színház

Június 2-án a sokéves hagyományokkal rendelkező Együtt a Művészetért Gálát is tartották meg online a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban. A közönség több mint egy héten át szavazhatott kedvenceire, idén is gazdára találtak a díjak. Az online közvetített ünnepélyes gála pont úgy zajlott, mintha a közönség is helyszínen tartózkodott volna.…

Így ünnepelte a 35. házassági évfordulójukat Bunyós Pityu

A mulatós sztár egy buliban volt a feleségével, és ha már nála volt a mikrofon, felköszöntötte a párját egy nótával. A korábbi nehézsúlyú bokszoló, akit még a legendás Mike Tyson is csak 3:2-es összesítéssel tudott legyőzni, már évtizedek óta a szórakoztató iparban nyomul. Most is épp egy buliban volt fellépni, és ha már a kezébe

Így ünnepelte Kaiser Ede, hogy kiszabadult a börtönből

Nem mindennapi szabadulóbulit tartott hétfőn Kaiser Ede.

35. házassági évfordulóját ünnepelte Bunyós Pityu és felesége

A mulatóssztár természetesen egy dallal köszöntötte kedvesét a jeles évfordulón.

Kaiser Ede egészséges "bulival" ünnepelt

NLC
-
  Tegnap 08:33 Belföld

18 évnyi börtön után azt várnánk, hogy az ember óriási tivornyával ünnepli a szabadulását, de Kaiser Ede inkább rendhagyó módját választotta az ünneplésnek.

Nem a szokásos módon ünnepelte szabadulását Kaiser Ede

Miután hétfőn kiengedték a börtönből, Kaiser szülei házába ment, de a Blikk szerint nem féktelen bulizással töltötte első szabad napját.

Sepsiszentgyörgyön ünnepelnének a nacionalisták

Mihai Marin Tîrnoveanu, a Calea Neamului nacionalista szervezet vezetője tegnap este bejelentette, hogy június 4-én 14 órakor a sepsiszentgyörgyi Mihai Viteazul szobornál ünneplik meg Trianon napját.

Rendhagyó szabadulóbuli: így ünnepelt a börtön után Kaiser Ede

Rendhagyó szabadulóbulit tartott hétfőn Kaiser Ede (45) – tudta meg a Blikk. Míg a legtöbb elítélt, miután végre maga mögött hagyja a börtönt, féktelen bulizással és ivászattal ünnepli az új életét, addig Kaiser egy hatalmas biciklitúrával és többórás edzéssel töltötte első szabadnapját.

Pikáns pillanat: Mihalik Enikőt ruha nélkül csípték el a Balaton partján

Joy
-
  20.06.02 21:12 Bulvár

Mihalik Enikőről nem mondható el, hogy szégyenlős lenne!

Irtó király launch trailerrel ünnepeljük a Valorant megjelenését

A mai nappal elrajtolt a free-to-play alapokra épülő Valorant, mely annak a Riot Games-nek a műhelyéből gördült ki, akiknek a League of Legends-et és a Legends of Runaterrát is köszönhettük. Két hónapnyi bétázás után ma reggel kiadták a teljes szoftvert, így boldog-boldogtalan töltheti#l...