Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Merkely: szomorúságot nem lehet enyhíteni, de megígérem, hogy mégnagyobb erővel és akarattal fogunk küzdeni kollég…

Tragikusan, 56 éves korában koronavírusban hunyt el a 2004-es olimpiai bajnok, Igaly Diána. A sportolóról Orbán Viktortól kezdve Karácsony Gergelyen át rengetegen emlékeztek meg. Most Dr. Merkely Béla is megemlékezett a közösségi oldalán: 2004-ben, amikor az olimpiai döntőt hibátlan sorozattal nyerte Igaly Diána, akkor még az…

„Ki hiszi el, hogy Mészárosék üzletet kötni járnak luxusállamokba?"

„Orbán Viktorék döntése értelmében, üzleti célú utazás esetén bizonyos államok meglátogathatók. Az csupán a véletlen műve lehet, hogy ezek között szerepel Bahrein, az Emirátusok vagy Szingapúr” – vélekedik Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd képviselője.

Csatlakozott a Gagarin űrhajó a Nemzetközi Űrállomáshoz

A bajkonuri startja után nem egészen három és fél órával április 9-én csatlakozott a Nemzetközi Űrállomáshoz az emberes űrrepülés kezdetének 60. évfordulója alkalmából Jurij Gagarinról elnevezett Szojuz űrhajó, fedélzetén háromfős legénységgel.

Nem lehet összefüggésbe hozni a vérrögképződést az AstraZeneca-vakcinával

Nem lehet összefüggésbe hozni a vérrögképződést az AstraZeneca-vakcinával

Nem mondott igazat Orbán Viktor a konzultációról és az iskolanyitásról

Az állami rádióban, a szokásos pénteki interjújában a miniszterelnök nem először mond olyat, amire az ember felkapja a fejét, most is volt legalább egy olyan aktuális téma, amelyben sikerült olyat állítani, amely igencsak érdekes (kiemelés tőlünk). Nekünk volt egy nemzeti konzultációnk, amely nagyon világosan megmondta, hogy milyen…

Észrevetted, hogy az autómárkák mekkora betűkkel írják fel az új kocsikra a nevüket vagy a típus nevét?

Nagy, olvasható betűkkel jelent meg egy csomó új autón, hogy gyártotta őket vagy hogy mi a nevük!

Fontos, hogy ne csak a neonácik emlékezzenek Győr 1944-es bombázására

Ugytudjuk
-
 Ma 16:31Megyei

Árnyalatvakság elleni oltásnak szánt hétvégi publicisztika.

Négy nemzet egy lélekben

Ki volt valójában gróf Esterházy János, akinek egyszerre dicső és tragikus történetéről egészen a rendszerváltásig nem lehetett nyíltan beszélni?

Irán még egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy akár az atomfegyvert is építhessen

Irán bejelentette szombaton, hogy az atomprogramjáról szóló 2015-ös hathatalmi megállapodást szándékosan megsértve újabb, modernebb, ezáltal gyorsabb urándúsító centrifugákat helyezett üzembe, valamint hogy elkezdte a legújabb fejlesztésű centrifugájának gépészeti próbáját.

Zacher: Felelőtlen ígéret volt Orbántól, hogy mindenkit megmentenek

Ő maga sem ígéri, hogy biztosan meg tudja gyógyítani őket, mielőtt lélegeztetőgépre teszi a betegeket, hiszen az felelőtlenség volna részéről, ezért Orbán Viktor ígérete is felelőtlen volt, mikor azt állította: " mindenki nyugodjon meg, meggyógyítják, aki megbetegszik" - mondta Zacher Gábor a Szabad Európa Szelfi c. podcastjában.

Megint elhalasztották az új Mission: Impossible és a Top Gun 2 premierjét

A Mission: Impossible folytatására egészen 2022. május 27-ig kell majd várni.

Az ellenzék egyhangúan kéri, hogy ne kelljen regisztrálni az oltásra

Ma még kevesebben regisztráltak a virológusok és az orvosok szerint, mint amennyire az átoltottsághoz szükség lenne. Továbbá sokan vannak, akik nem jutnak olyan online felülethez, ahol jelentkezni tudnak az oltásra vagy éppen bizalmatlanok a kormány által működtetett oldallal szemben – olvasható a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az…

Elindultam, de nem megyek el, örökre itt kell maradnom…

Akik itt a Kárpát-medencei térségben, az elmúlt tíz évben meghallják a neved, szinte mindenkinek a Gesztenyés kertben felállított Esterházy szobrod jut eszébe. Ez nem baj, sőt jó, hiszen te állítottál emléket a Kárpát-medencei magyarság, sőt, Közép-Európa mártírjának.

Így derítsd ki, hogy egy eszközöd milyen USB-szabványt támogat

PCWorld
-
 Ma 16:10Infotech

Ha kíváncsi vagy rá, hogy milyen gyors másolásra képes az új pendrive-od vagy külső merevlemezed, akkor ne kutass tovább megoldás után, segítünk kideríteni!

5+1 lélegzetelállító nemzeti park Ausztriában, amit neked is látnod kell

Ausztria nemzeti parkjai változatos tájaival izgalmas kalandot nyújtanak mindenkinek, a kínálat a Duna árterétől az ország legmagasabb csúcsáig terjed.