Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vettel jó érzékkel mondott nemet a McLaren-Hondának

F1világ
-
 Ma 10:37Forma1

A világbajnokok a Forma–1-ben is kapósak, így néha egészen elképesztő szerződési ajánlatokkal bombázzák őket. Mivel azonban a pénz nem minden, ezért a többségük meglepően jól dönt a csábító helyzetekben.

Koronavírus - Elkezdett terjedni Németországban a Nagy-Britanniában azonosított mutáció

Elkezdett terjedni Németországban az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) B.1.1.7 jelzésű, először Nagy-Britanniában azonosított, az eddigieknél fertőzőképesebb változata - mondta a berlini Charité egyetemi klinika virológiai intézetének vezetője pénteken a német fővárosban.

Nyaralás helyett inkább lakóautót vesznek a németek

Egyre többen keresik a lakóautókat, ezért a Mercedes-Benzre épülő hobbiautók még több kényelmi funkciót kapnak idén. A Sprinter pedig új motorcsaláddal készülhet ettől az évtől kezdve.

Szegényebb lett Budapest a 75 éve kitelepített németek elvesztésével

PestBuda
-
 Ma 09:00Kultúra

Budafok, Budatétény, Nagytétény, Soroksár, Pesthidegkút. Ezeket a városrészeket járva a jellegzetes utcakép és sajátos hangulat emlékeztet rá bennünket, hogy valaha egy idegenből jött, de itt hazára talált és gyökeret vert, környezetét szorgalmasan építő, saját kultúrát hordozó népelem: a magyarországi németek, általánosan elterjedt nevükön a…

Megszenvedte a járványt a német turizmus is

Az Utazó
-
 Ma 03:31Utazás

Közel kétharmadával esett vissza tavaly az első három negyedévben a német turisztikai ágazat forgalma a szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis jelentése alapján. Tavaly januártól szeptemberig

A német hatodosztályba igazolhat a világbajnok sztárfocista

Blikk
-
 Tegnap 20:52Foci

Bövinghausen – Harminckét évesen a német hatodosztályba igazolhat a világbajnok focista, Kevin Grosskreutz – erről a TuS Bövinghausen klubelnöke, Ajan Dzaferoski beszélt.

Megerősítették tisztségében a német CDU új elnökét

Viszont Angela Merkel kancellár legrosszabb eredményét sem tudta beérni.

Levélszavazással is megerősítették tisztségében a német CDU új elnökét

Demokrata
-
 Tegnap 20:15Külföld

Armin Laschet a 955 érvényes szavazatból 796-ot kapott meg.

Elkezdett terjedni Németországban a Nagy-Britanniában azonosított mutáns koronavírus

Elkezdett terjedni Németországban az új típusú koronavírus (Sars-CoV-2) B.1.1.7 jelzésű, először Nagy-Britanniában azonosított, az eddigieknél fertőzőképesebb változata - mondta a berlini Charité egyetemi klinika virológiai intézetének vezetője pénteken a német fővárosban.

Elkezdett terjedni Németországban a Nagy-Britanniában azonosított mutáció

Elkezdett terjedni Németországban az új típusú koronavírus (Sars-CoV-2) B.1.1.7 jelzésű, először Nagy-Britanniában azonosított, az eddigieknél fertőzőképesebb változata - mondta a berlini Charité egyetemi klinika virológiai intézetének vezetője pénteken a német fővárosban.

Koronavírus: elkezdett terjedni Németországban a brit mutáció

Elkezdett terjedni Németországban az új típusú koronavírus B.1.1.7 jelzésű, először Nagy-Britanniában azonosított, az eddigieknél fertőzőképesebb változata - mondta a berlini Charité egyetemi klinika virológiai intézetének vezetője pénteken a német fővárosban.

Karácsony előtt tört be Németországba a brit vírusmutáns

Christian Drosten virológus szerint teljesen elterjedt az országban, és egy túl korai lazítás nyomán sosem látott magasságba szökne a fertőzöttek száma.

Gyorsan terjed a brit vírusmutáns Németországban

A brit vírusmutáns valószínűleg a karácsony előtti utazások időszakában jutott be az országba.

Német virológus: elkezdett terjedni Németországban a Nagy-Britanniában azonosított mutáció

"Sajnos a tények" azt jelzik, hogy egy "garantáltan gyorsabban terjedő vírus" ellen kell védekezni.