Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 52 hír

Meghódította a világot a karakteres ízű csili

Haon
-
  Ma 07:30 Belföld

Danka Krisztiánt annyira magával ragadták a csilipaprika nyújtotta ízélmények, hogy ter­mesztésbe kezdett.

Vajon miért hamisít svéd járványügyi adatokat a HVG?!

888.hu
-
  Tegnap 17:40 Vélemény

Azt tudjuk, hogy ha ellenzéki média szerint mindenki jobban csinálja a koronavírusjárvány elleni védekezést a magyar kormánynál. De vajon ezért hamisítja meg a svédországi adatokat a HVG?!

Vajon a Prey VR az új Bethesda cím és egyben a széria első VR alkotása?

theGeek
-
  Tegnap 16:15 Gaming

Egy kiszivárgott információ szerint a Bethesda Prey VR játék készítését tervezi. Nem az első és nem is az utolsó alkalom, hogy egy áruház véletlenül kiszivárogtatja egy fejlesztő és kiadó tervezett játékát. Most éppen a Bethesda járt így (ez a cég sem először), hogy ez történt vele a VR Prey kapcsán. Egyelőre még semmilyen egyéb információ sincs a

A rendező is megerősítette, hogy Cate Blanchett szerepet kapott a Borderlands mozifilmben

Game Channel
-
  Tegnap 08:39 Gaming

Már szemernyi kétségünk se legyen afelől, hogy szerepelhet a Borderlands mozifilmben Cate Blanchett, akiről maga Eli Roth rendező osztotta meg a Variety munkatársaival, hogy megkapta Lilith szerepét, tehát az egyik főszereplő lesz. A rendező a beszélgetés során kiemelte, hogy az eddigi legfantasztikusabb együttműködése a sz...

Kína már készen állna ismét ellátni a világot áruval, de a világ még vár

Javult a kínai feldolgozóipar teljesítménye májusban - derült ki a Caixin Insight Group kínai kutatóintézet és az IHS Markit londoni székhelyű pénzügyi-gazdasági adatszolgáltató közös felméréséből.

Június első napja se egészen olyan, mint vártuk – Vajon mikor ér már ide tényleg a meleg?

Blikk
-
  Tegnap 08:10 Időjárás

Napok óta csúnya tréfát űz velünk az időjárás, egyáltalán nem késő tavaszi, nyár eleji a jelenlegi helyzet. Június első napja is elég borongósan indult, ami pedig a hét további részét illeti sem lehetünk igazán boldogok, bár azt mondják hamarosan tényleg jön már a meleg.

Vajon a konzerv vagy a fagyasztott a táplálóbb?

Trademagazin
-
  Tegnap 08:04 Gazdaság

A hazai köztudatban még tartja magát, hogy tartózkodunk a konzervektől és a fagyasztott élelmiszerektől, mert azt hisszük, jóval kisebb a tápértékük. Sokan, még a tudatosan táplálkozók közül sem tudják, hogy

Vajon Ocon felismeri bekötött szemmel, hogy mit adtak a kezébe?

Formula
-
  Tegnap 07:00 Forma1

Parc Fermé: Vajon Ocon felismeri bekötött szemmel, hogy mit adtak a kezébe?

Vissza az iskolapadba! – Csallóközi iskolákat kérdeztünk, vajon hány kisdiákot várnak júniusban

Kapcsolódó cikkeink:   Nyitnak a sulik és az ovik Dunaszerdahelyen – a diákok kétharmada ül vissza a padokba?   A Vámbérybe a diákok 80%-a, a Kodályba mintegy fele tér vissza Dunaszerdahelyen Branislav Gröhling (SaS) oktatási miniszter május 22-én kiadott egy rendeletet, amellyel pontosította az óvodák és alapiskolák júniusi…

8 nő, aki megváltoztatta a világot a találmányával: a golyóálló mellénytől az ablaktörlőig

Femina
-
  20.05.31 11:46 Életmód

Ezek a zseniális asszonyok innovatív és kreatív ötleteikkel sokat segítettek az embereken, és megkönnyítették a mindennapokat.

Melyik 8 betű változtatta meg a világot? Tudd meg!

Ezoterikus
-
  20.05.31 11:30 Ezotéria-horoszkóp

A T h e S o c i a l N e t w o r k című film magáról a F|a|c|e|b|o|o|król szól, s az alapítójáról, M a r k Z u k e r b e r g ről. Elképesztő számmisztikai eredményeket kalkuláltunk ki a Facebookról!

Vajon egy rapper meg tudja fékezni Atlantában a pusztítást?

Őszintén szólva, nem követjük lépésről lépésre Killer Mike (Michael Santiago Render) pályafutását, az utolsó, amire vele kapcsolatban emlékszünk, az 2013 tájékán volt: az OutKast-tel közös The Whole World refrénje elég dallamtapadásos... megvan?

Brooke Shields már tízévesen a nyuszis magazinnak pózolt

Life
-
  20.05.31 10:00 Kultúra

Brooke Shields már tízévesen a nyuszis magazinnak pózolt

Minden tizedik brit jobban szereti az autóját, mint a párját – vajon mi a helyzet itthon?

BorsOnline
-
  20.05.31 07:30 Autó-motor

Arról talán senki nem áll le vitatkozni, hogy az autósok túlnyomó többsége közeli kapcsolatot épít ki és ápol kedvenc járművével. Egy, a közelmúlt­-ban napvilágot látott felmérés szerint egy részük ennél is tovább megy, és szinte élőlényként kezeli.