Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 188 hír

Tavasszal újra akarja nyitni a kormány a vendéglátást

Pedig egy hete Gulyás Gergely is arról beszélt, reálisan nézve csak nyáron nyithatnak ki a szállodák és az éttermek. Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) elnöke körlevelet küldött a hazai hoteleknek és éttermeseknek arról, nehezen elképzelhető egy május előtti nyitás. A cikk megjelenését követően a…

Ez a sofőr nem aggódik többé, hogy autójára nyitják az ajtót a parkolóban

Kevés bosszantóbb dolog van annál, mint mikor visszatérünk szeretett járművünkhöz és felfedezzük, hogy valaki rányitotta az ajtót, a fényezésen meg…

Gigantikus nyitást terveznek a szaúdiak

VG
-
 Ma 18:40Utazás

A tömeges oltási kampányoknak hála nemsokára ismét utazhatnak az európai polgárok, rájuk építve Szaúd-Arábia hatalmas befektetéssel fejleszti turisztikai infrastruktúráját.

Magabiztosan győzött Szlovénia a középdöntő nyitányán

Ljubomir Vranjes csapata tíz góllal győzte le Észak-Macedóniát.

Tőzsde - Emelkedéssel nyitottak a New York-i indexek

Emelkedéssel nyitottak szerdán az irányadó New York-i tőzsdemutatók, két és fél órával azelőtt, hogy Joe Biden megválasztott amerikai elnök leteszi a hivatali esküt.

Nemrég még Gulyás és Guller is nyári nyitásról beszéltek, most már rémhírnek nevezik ezt

Visszavonta a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége azt a tájékoztatást, ami pünkösdi nyitást prognosztizált a turizmusban, mert azt a kormány rémhírnek titulálta. Előtte viszont a Magyar Turisztikai Ügynökség vezetője és a Miniszterelnökséget vezető miniszter is az ágazat nyári újraindulásáról beszélt.

Tőzsde – Emelkedéssel nyitottak a New York-i indexek

Emelkedéssel nyitottak szerdán az irányadó New York-i tőzsdemutatók, két és fél órával azelőtt, hogy Joe Biden megválasztott amerikai elnök leteszi a hivatali esküt. A 30 vezető iparvállalat DJIA-indexe 0,28 százalékos, az S&P 500-as mutató pedig 0,46 százalékos pluszban indította a kereskedést. A technológiai részvények Nasdaq Composite…

Csengődön közös fiókot nyitott a Magyar Posta és a Takarékbank

Kalohírek
-
 Ma 16:31Megyei

A szolgáltatás összevonásának célja a költségek csökkentése a gazdaságos működtetés érdekében, továbbá, hogy a kistelepüléseken élők számára hosszú távon biztosítsák az alapvető postai és pénzügyi szolgáltatások elérését.

SBS-Eger–Ferencvárosi TC összecsapás a nyitányon

Heol
-
 Ma 16:28Sport

Amennyiben a koronavírus-­járvány nem okoz újabb fennakadásokat a lebonyolításban, februártól igazi meccsdömping várható férfi NB I.-ben.

Idén nyitják meg a felújított Rákóczi-várkastélyt Borsiban

Meg is szállhatunk majd Rákóczi Ferenc felvidéki szülőkastélyában. A magyar reneszánsz építészeti remekművet csak a járvány enyhülésekor adják át, amikor méltón meg lehet ünnepelni.

Tőzsde – Emelkedéssel nyitott New York

Emelkedéssel nyitottak szerdán az irányadó New York-i tőzsdemutatók, két és fél órával azelőtt, hogy Joe Biden megválasztott amerikai elnök leteszi a hivatali esküt.

Málta az oltási útlevéllel nyitná a turisztikai szezont

A szigetország egészségügyi minisztere szerint szeptemberre érhetik el a nyájimmunitást, de az oltási igazolványok segítségével hamarabb is fogadhatnak turistákat.

LoL: MVP címmel nyitotta Bluerzor a 2021-es tavaszi LFL szezont

Esport 1
-
 Ma 15:00Gaming

Kiváló egyéni teljesítménnyel rukkolt elő Bluerzor a Team BDS első LFL meccsén.

A kormány titokban márciusi nyitásban bízik

Pedig egy hete még Gulyás Gergely is arról beszélt, hogy reálisan nézve csak nyáron nyithatnak ki a szállodák és az éttermek.

A Fradi nyitja a magyar futballtavaszt, sorozatban harmadszor lehet bajnok a zöld-fehér csapat

Szerda este, 20 órától, a Ferencváros-Diósgyőr mérkőzéssel elrajtol a magyar NB I. tavaszi szezonja. Bár ez a meccs még az őszi pótlása, de hivatalosan is folytatódik a futballbajnokság. Ha szerdán is nyer a Fradi, nagyon nehéz lesz őt utolérni.