Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Annyit kóstál a tapolcai 4 csillagos, mint az 5 csillagos Marina Bay Sands álomhotel – Több Balaton bármi áron?

Városi Kurír
-
  Ma 11:55 Belföld

Orbán Viktor szerint, aki teheti a magyar tengert válassza a külföldi úti cél helyett, hiszen a hazai turizmusra igencsak ráfér a szponzorációnk. Igen ám, de nem mindegy, hogy az összekuporgatott forintjaiért mit kap a nyaralni vágyó. Micsoda különbség….! Minek külföldre utazni, ha kerítésen belül is költhet a jónép? Esetleg a színvonalkülönbség?Pá

Győzött a dobszerkó – Super Mario 64 speedrun 45 perc alatt

Leet
-
  Ma 11:43 Gaming

Főleg az utóbbi időben igen sokszor látjuk, hogy a játékosok igen komoly kihívások elé állítják magukat. Például az amúgy is igen nehéz Dark Souls-t végig játszották már banánnal, Guitar Hero gitárral és táncszőnyeggel is. Most egy Super Mario 64 játékost látunk, aki a dobszerkóját használja kontrollernek. Ha ez nem lenne elég, nem csak egy…

Már a CoD: Warzone-ban is felbukkant az idei Call of Duty-ra utaló jel

A frászt hozza a játékosokra. Közeleg az új Call of Duty bejelentése! Erre utal az a kicsit ijesztő üzenet, amelyet játék közben kapnak a Warzone játékosai.

Már több mint hétezren vannak hatósági házi karanténban - részletes adatok a vírushelyzetről

Vasárnapra 43-mal nőtt Magyarországon a regisztrált fertőzöttek száma. A koronavirus.gov.hu adatai szerint 595 aktív fertőzött van, ebből 200 Budapesten.

Aston Martin dugattyúba palackozzák ezt a whiskykülönlegességet

Player
-
  Ma 11:30 Autó-motor

Az Aston Martin és a skót Bowmore együttműködésének eredménye egy olyan whiskykülönlegesség lett, amit a legendás Db5 hathengeres motorjának dugattyújából készült üvegbe palackoznak.

Lezárva marad a bajai Szentháromság tér

Baon
-
  Ma 11:30 Belföld

Utánajártunk, mit tervez a város a Szentháromság tér forgalmi rendjével, és arra is kíváncsiak voltunk, hogy vajon meddig lesz lezárva a tér harmada.

Filléres trükk légkondi helyett: Nehogy már kicsináljon a kánikula!

Ripost
-
  Ma 11:20 Életmód

Vannak a nyárnak olyan napjai, amikor csak hűtött helyiségben elviselhető a hőmérséklet. De mi van, ha nincs légkondi a lakásban? Szerencsére van megoldás, amit ráadásul fillérekből megúszol!

Evenepoel & van Aert - Már most a legnagyobbak között a helyetek!

Eurosport
-
  Ma 11:10 Sport

Nézzük ezt a két belga srácot, és átfut az agyunkon: az országúti kerékpár nem is lehet olyan nehéz sportág...

Atyaisten, megisszák az amerikaiak a kézfertőtlenítőt, egyre többen halnak bele

A vírus első hulláma óta napi szinten nő a fertőzöttek száma Amerikában, ráadásul mostanában elég furcsa dolog terjedt el az amerikaiak körében.

Már magyarul is használható az ABRP

Már a mi nyelvünket is beszéli a népszerű útvonaltervező szolgáltatás. A teljes anyag Már magyarul is használható az ABRP címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Érdekes és változatos munka Németh Mártié

Feol
-
  Ma 11:00 Állatvilág

A kutyakozmetika cseppet sem könnyű dolog, és nem csak azért, mert a gazdáknak és a versenyeknek egyre komolyabb elvárásaik vannak, hanem azért is, mert közben a legtöbb szépítkező mozog, sőt néha támad is.

A szívünkbe markol: zongorázik, énekel az Sma-s kis Zente, akiért egy ország szurkolt

Blikk
-
  Ma 10:40 Belföld

Zente napról napra egyre erősebb és ügyesebb, anyukája pedig büszkén mutatja meg közösségi oldalán mire képes kisfia.

Világszerte már több mint egymillió darabot adtak el az LG ikonikus InstaView hűtőszekrényeiből

Mérföldkőhöz ért az LG Electronics (LG) prémium InstaView Door-in-Door hűtőszekrénycsaládja: 2016-os bemutatása óta a gyártó világszerte több mint egymillió példányt adott el a termékekből. Az LG nagykapacitású hűtőszekrényei immár közel 150 országban, hat kontinensen kaphatók, naponta pedig átlagosan több mint 700 darab talál gazdára.