Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 346 hír

Bolsonaro még vár egy kicsit, mielőtt elismerné az amerikai elnökválasztás eredményét

Telex
-
 Ma 20:10Külföld

Úgy hallotta, hogy elcsalták a választást, ezért ilyen türelmes.

Mazsihisz elnök: Orbán Viktor személyi kérdésekben nem lép külső nyomásra

Visszavonta publicisztikáját Demeter Szilárd. A Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója, miniszteri biztos, tegnap közölt írásában Soros György gázkamrájának nevezte Európát. A kijelentést minden hazai zsidó közösség, több politikus, író, közéleti személyiség és Izrael állam is elítélte. A Híradónak nyilatkozó történész szerint az ehhez hasonló stigmat

A kormányfő szerint ha nem életek forognának kockán, szóba jöhetnének személyi változások

 „Ha így folytatódott volna tovább, fel kellett volna tennünk a kérdést, hogy van-e értelme. (...) Ha nem tudja, hogy nem fogja-e szabotálni a saját kormánya döntéseit, úgy nem lehet” – jegyezte meg a miniszterelnök az SaS elnökére, Richard Sulíkra utalva. Annak ellenére, hogy néhány nappal ezelőtt elismerte, legszívesebben lemondott volna a…

Gulyás Gergely a Demeter-cikkről: „gondoljunk arra, amit az EPP elnöke a magyar miniszterelnökről mondott”

A miniszter szerint 'most higgadtságra lenne szükség, de ha a politikusok nem így tesznek, akkor nehéz ezt a nem politikus kultúrszereplőktől elvárni'.

„Elnök úr, kérjen bocsánatot!”

A Szabad Szerbia Közgyűlése, élén Zoran Radovanović professzorral nyílt levelet írt Aleksandar Vučić szerb államfőnek, amelyben követeli, hogy a köztársasági elnök kérjen bocsánatot a Rade

Az elnök bejegyezte a hamis e-deklarációkra vonatkozó tervezetet

Volodimir Zelenszkij a Legfelső Tanácsban bejegyezte azt a törvénytervezetet, mely

Veszélyes gyújtogató járt Budapest több pontján

Gyorsan elkapták a 26 éves férfit, akit közveszély okozásával gyanúsítanak.

Gyújtogató járt a budapesti belvárosban, videón, ahogy elkapják a rendőrök

Miután a VII. kerületben lomtalanításra kirakott dolgokat gyújtott fel, a Blaha Lujza téri aluljáróban még egy kukával is megpróbálkozott. Ott érték tetten.

Karanténba vonul a horvát kormányfő

Karanténba vonul Andrej Plenkovic horvát kormányfő, mert feleségének koronavírustesztje pozitív lett - írta a helyi sajtó szombaton. A hírt a kormány is megerősítette.

Karanténba vonul a horvát kormányfő

Ana Maslac Plenkovicnál jelentkeztek a légúti fertőzés jellemző tünetei, és belázasodott. Szombaton teszteltette magát, és kiderült, hogy koronavírussal fertőzött. Ezt követően a kormányfőn is végeztek koronavírustesztet, amelynek eredménye negatív lett. Plenkovic számára kötelező karantént rendeltek el a hatóságok, amely tíz napig tart. Ez idő ala

Kemény! Karanténba vonul a horvát kormányfő

A felesége koronavírustesztje pozitív lett.

Karantén, koronavírusos lett a horvát kormányfő

Karanténba vonul Andrej Plenkovic horvát kormányfő, mert feleségének koronavírustesztje pozitív lett. A hírt a kormány is megerősítette.

Új elnöke van a Tokaji Borlovagrendnek

Boon
-
 Ma 10:00Életmód

Az egyesület új vezetője Hercegkúton született, és elkötelezett közéleti személyisége a borvidéknek.

Ötven éve járt először Tu-154-es repülőgép Budapesten

PestBuda
-
 Ma 10:00Kultúra

Budapesten mindig nagy szenzációt jelentett egy új repülőgéptípus bemutatkozása. Nem volt ez másként akkor sem, amikor 50 évvel ezelőtt a fővárosba érkezett a szovjet légiipar akkori legmodernebb utasszállítója, a Tu-154-es.

Karanténba vonul a horvát kormányfő

Karanténba vonul Andrej Plenkovic horvát kormányfő, mert feleségének koronavírustesztje pozitív lett - írta a helyi sajtó szombaton. A hírt a kormány is megerősítette.