Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 64 hír

315 rendbeli közokirat-hamisítás miatt történt vádemelés Békéscsabán

Gépkocsik átírásával trükközött egy 48 éves büntetett előéletű békéscsabai nő és társa, egy 65 éves, szintén büntetett előéletű békéscsabai férfi, valamint további 8 bűntársuk. A csoport ellen a Békéscsabai Járási Ügyészség 315 rendbeli közokirat-hamisítás bűntette miatt emelt vádat. A 48 éves nő és a 65 éves férfi legutóbb 2019-ben ugyanabban az…

Több mint háromszáz rendbeli közokirat-hamisítás miatt emeltek vádat Békéscsabán

A Békéscsabai Járási Ügyészség 315 rendbeli közokirat-hamisítás bűntette miatt emelt vádat egy 48 éves büntetett előéletű békéscsabai nő és társa, egy 65 éves, szintén büntetett előéletű békéscsabai férfi, valamint további 8 bűntársuk ellen, akik gépkocsik átírásával trükköztek.

Főügyészválasztás – próbaszavazást tartottak a kormánypárti képviselők

Próbaszavazást tartottak a kormánypárti képviselők, hogy kiderüljön, hogyan végződne a főügyészválasztás. A szavazásra kedden este került sor, ezt a TASR hírügynökségnek több kormánypárti forrás is megerősítette.

Agresszív horrornyuszik és óriáscsigák tartották rettegésben a középkori embereket

Nyulak és csigák is borzolták a középkori emberek mindennapjait a krónikák tanúsága szerint.

Itt a fotó a házról, ahol a Szájer-féle brüsszeli orgiát tartották

Index
-
 Tegnap 21:08Külföld

A ház első emeleti lakásában a rendőrök 25 meztelen férfira törték rá az ajtót.

Kommandósok tartottak házkutatásokat a kárpátaljai magyar szervezeteknél

A hivatalos magyarázat szerint a hatóságok államellenes tevékenységre kerestek bizonyítékot.

A bűnmegelőzési egyesület elnöke árulta a drogot a Balatonnál

A civil szervezet bűnmegelőzési védjeggyel felfestett terepjárójával szállította az árut, és még tavaly is tartott drogprevenciós órát diákoknak.

Elítélték a Balatonnál drogot terjesztő bűnmegelőzési egyesület vezetőjét és társait

Elítélte a Balaton déli partján éveken át kábítószert terjesztő, bűnmegelőzésre alakult egyesület vezetőjét és társait a Kaposvári Törvényszék – közölte a Somogy Megyei Főügyészség. Azt írták: az elsőfokú, nem jogerős határozat szerint a bíróság kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmények miatt három év börtönbüntetést és…

Novembertől Békéscsabán is van Kreatív Formák Alapítvány Szolgáltatópont

Behír
-
 Tegnap 06:18Belföld

A közhasznú jogállású Kreatív Formák Alapítvány 2007 novemberében alakult azzal a céllal, hogy elősegítse a sérülékeny célcsoportok társadalmi integrációját. November elsejétől az alapítvány békéscsabai szolgáltatóponttal bővült.

A balatonfürediek teljesen megérdemelten tartották otthon a pontokat

Veol
-
 20.11.30 21:20Sport

Győzelemmel folytatta szereplését a BFKA-Balatonfüred U22-es gárdája a férfikézilabda NB I/B.-ben. A társaság szezonbeli harmadik bajnokiján a Pécset fektette két vállra.

Kommandósok tartottak házkutatásokat kárpátaljai magyar intézményeknél

A KMKSZ úgy véli, hogy az akció célja a kárpátaljai magyarságnak, valamint vezetőinek a megfélemlítése volt.

Kommandósok házkutatást tartottak kárpátaljai magyaroknál

Az MKKSZ elnökének a lakásán és intézményeknél kerestek a rendőrök szeparatizmusra utaló bizonyítékokat. Az érintettek szerint ezek koholt vádak. Házkutatást tartott az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) hétfőn több kárpátaljai magyar intézményél és Brenzovics Lászlónak, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnökének a lakásán –…

A bűnmegelőzési egyesület vezetője árulta a drogot a Balatonon

Elítélte a Balaton déli partján éveken át kábítószert terjesztő, bűnmegelőzésre alakult egyesület vezetőjét és társait a Kaposvári Törvényszék - tájékoztatott a Somogy Megyei Főügyészség hétfőn.