Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 76 hír

Ünnepi előadásokkal vár Vaskakas Bábszínház

Fidelio
-
 Ma 19:25Színpad

Nézőket ugyan most nem fogadhat, de gőzerővel készül a karácsonyra a Vaskakas Bábszínház. Bár a mézeskalácsillatot nem tudják a virtuális nézőtérre varázsolni, mesés programokkal várják az érdeklődőket.

A YouTube-on újranézhető a Jelenből a digitális jövőbe konferencia összes előadása

A járványhelyzet miatt online zajlott a Neumann Társaság a Jelenből a digitális jövőbe konferenciája november elején. Az eseményen számos neves szakértő, köztük az idei Neumann Professzori Díj nyertese, prof. dr. ifj. Székelyhidi László matematikus tartott előadást a digitális technológiák jelenlegi és közeli jövőjéről. A rögzített előadásokat a…

A kanapéról lehet nézni az Örkény előadásait

Tizenkét produkciót láthat a közönség streamelve decemberben. A streamelt produkciók között megtalálhatók a legújabb bemutatók, az Andromakhé, a Kiváló dolgozók, a Zűrzavar 2045 és a ’84. Továbbá régebbi népszerű előadásaik – A lélek legszebb éjszakája, az Édes Anna, az Azt meséld el, Pista!, A hattyú, az Anyám tyúkja 1. és 2., a…

A hévízi Csokonai Társaság konferenciájának előadásai írott formában

Zaol
-
 Tegnap 13:00Kultúra

Már a 35. évében jár a hévízi Csokonai Vitéz Mihály Irodalmi és Művészeti Társaság, amely a városban is alkotó, zalai származású, 1949-től Svájcban élő Major-Zala Lajos (1930–2006) író kezdeményezésére jött létre.

Díjjal jutalmazták a végzős színinövendékek előadását

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 10:22Belföld

A Kaposváron tanuló fiatalok több előadásukkal is színre léptek, melyekkel díjakat nyertek.

Szólótáncok – Élőben az interneten a Nagyvárad Táncegyüttes előadása

December 6-án, romániai időszámítás szerint 20 órától, magyarországi időszámítás szerint 19 órától élőben láthatják az érdeklődők a Szigligeti Színház Nagyvárad Táncegyüttese Szólótáncok című előadását, a www.eszinhaz.hu weboldalon.

Online a Katona Catullus előadása Székely Gábor rendezésében

Az Európai Színházi Unió idén ünnepli fennállásának harmincadik évfordulóját, ezért az Interferenciák UTE30 tömbjében az Unió egykori és mostani tagjainak tizenegy kiemelkedő előadása lesz látható.

Az időseknek kedvez a Telenor

A karanténhelyzet óta kiemelt figyelem hárul az idősekre, akikkel a fokozott védelem miatt sok családban ritkábban, vagy csak online módon tartják a kapcsolatot. A Telenor friss reprezentatív kutatása szerint ez az idei karácsonyra is rányomhatja a bélyegét, így még fontosabb az igény: biztonságban tudni az idős hozzátartozókat. A szolgáltató karác

A neten újranézhető a Jelenből a digitális jövőbe konferencia összes előadása

IT café
-
 20.11.27 15:02Infotech

A járványhelyzet miatt online zajlott a Neumann Társaság a Jelenből a digitális jövőbe konferenciája november elején.

Online osztja meg régi és új előadásait a Vojtina Bábszínház

Dehir
-
 20.11.27 14:42Megyei

Debrecen - Az adventi vasárnapokra kínál programot a bábszínház a digitális térben.

“Az egyén összetett mátrix” – 3 koreográfussal készül a Blue, a Szegedi Kortárs Balett előadása

A kék szín játssza a főszerepet a Szegedi Kortárs Balett készülő előadásának egyik felvonásában. A színek játékából adódó asszociációk sokfélesége három koreográfus egymással folytatott beszélgetései során körvonalazódott.

A Gózon Gyula Kamaraszínház online előadásai

A Gózon Gyula Kamaraszínház több előadását is élőben fogja közvetíteni november 28-tól. Jon Fosse: Egy nyári nap című előadásuk ősbemutatóját is streamelik december 5-én.