Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Koronavírus: Orbán Viktor elárulta, mikor döntenek a karácsonyi szabályokról

Az uniós viták mellett a szokásos péntek reggeli rádióinterjú másik nagy témája a koronavírus-járvány hazai helyzete volt.

Orbán Viktor a rádióban beszélt arról, mi lesz a karácsonnyal

Life
-
 Ma 09:12Bulvár

Orbán Viktor a rádióban beszélt arról, mi lesz a karácsonnyal

Ekkor dönthetnek Orbánék a karácsonyi ünnepek és az újév idején alkalmazandó szabályokról

Orbán Viktor letudta szokásos péntek reggeli interjúját a Kossuth Rádióban, ahol részleteiben beszélt a hazai járványhelyzetről. Összeszedtük a legfőbb állításokat:

Orbán Viktor a koronavírus elleni vakcináról

Orbán Viktor szokásos péntek reggeli rádiós igehirdetésen a sorosozás, és migránsozás mellet szót ejtett a járvány helyzetről, és az ország

Orbán: A kórházakban nem látok biztató jeleket

A miniszterelnök péntek reggeli interjújában az uniós vétóval kapcsolatban megismételte eddigi álláspontját: Soros, migráns, Soros.

Orbán Viktor: a rendszer bírja a nyomást, új oltási terv készült

A miniszterelnök szokásos péntek reggeli rádióbeszédében a koronavírus-járvánnyal kapcsolatosban úgy vélte, a krízis felénél járunk, de ha betartjuk a szabályokat, nem lesz probléma.

Orbán: Soros, mint egy pók, szövi a hálót a háttérben

Orbán Viktor megerősítette: az európai válságkezelő alap és az EU-s költségvetés létrejöttéhez nélkülözhetetlen a magyar és a lengyel szavazat, “a...

Orbán: nem akarok kompromisszumot kötni

A miniszterelnök megismételte, hogy az európai válságkezelő alap és az EU-s költségvetés létrejöttéhez nélkülözhetetlen a magyar és a lengyel szavazat.

Az 5 legkínosabb hazugság Orbán Viktor Sorosnak küldött válaszleveléből

Tipikus fideszes trükköket alkalmazott a felcsúti miniszterelnök. Válaszlevelében olyasmikkel vádolta meg Soros Györgyöt, amiket ő követett el! Összegyűjtöttük az öt legpofátlanabb hazugságát!

Orbán Viktor kétezerrel több kórházi betegről beszélt a rádióban, mint amiről eddig tudtunk

Nem lát biztató jeleket a kórházakban, hamarosan elérhetjük a tízezres betegszámot. A legutóbbi adatok szerint 7500 koronás van kórházban. Soros György és a bevándorlás is szóba került.

Orbán: Brüsszel szerint csak az az ország jogállam, amelyik beengedi a migránsokat

Brüsszel szerint csak az az ország lehet jogállam, amelyik beengedi a migránsokat, és bevándorlóországgá alakítja a saját hazáját, de "mi ezt nem fogjuk megtenni, ellen fogunk állni, és nem fogadjuk el, hogy ehhez pénzügyi következményeket lehessen fűzni" - jelentette ki Orbán Viktor magyar miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó…

Orbán Viktor: Sorosnak semmilyen befolyása nem lehet Európára

Hiába akarják az EP-képviselők és a Soros-hálózat politikai kérdésekkel összekötni a válságkezelést, Magyarország és Lengyelország kitart a vétó mellett – szögezte le Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádiónak adott pénteki interjújában.

Orbán: nem biztató a helyzet a kórházakban

A járványhelyzet, a karácsonyi ünnepek ideje és persze az uniós vétó és Soros György is előkerült, utóbbi kapcsán mondta azt a miniszterelnök, hogy a legjobb lenne, ha hazamenne Amerikába. Ismét megtartotta szokásos péntek reggeli Kossuth rádiós interjúját Orbán Viktor miniszterelnök. Fotó, címlapkép: Illusztráció – Facebook/Orbán…

Orbán: Brüsszel szerint csak az az ország jogállam, amelyik beengedi a migránsokat

Brüsszel szerint csak az az ország lehet jogállam, amelyik beengedi a migránsokat, és bevándorlóországgá alakítja a saját hazáját, de "mi ezt nem fogjuk megtenni, ellen fogunk állni, és nem fogadjuk el, hogy ehhez pénzügyi következményeket lehessen fűzni" - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt,…