Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 488 hír

Mit érdemes tudni az online ovulációs naptárokról?

Női NetCafe
-
  Ma 14:08 Egészség

Nem működik megfelelően számos termékeny napokat feltérképezni kívánó honlap és applikáció – állítja egy friss felmérés. Létezik egy sor honlap és alkalmazás, amely felhívja a figyelmet a ciklus leginkább termékeny napjaira.

Ismét bevezetik a fővárosi lakásrezsi-támogatást

Közgyűlési hatáskörben eljárva döntött erről a főpolgármester.

Ismét bevezetik a fővárosi lakásrezsi-támogatást

A Fővárosi Közgyűlés az idei költségvetésében a leginkább rászoruló budapesti háztartások közüzemi kiadásainak támogatására 200 millió forintot különített el.

Henry Cavill ismét magára ölti Superman ruháját, de nem úgy, ahogy gondolod!

Joy
-
  Ma 13:51 Bulvár

Eddig mindenki úgy tudta, hogy Henry Cavill végérvényesen a fogasra akasztotta Superman köpenyét, ugyanakkor ha lehet hinni a legfrissebb híreknek, ez nem most fog megtörténni.

Ismét bevezetik a fővárosi lakásrezsi-támogatást

A budapesti lakásrezsi-támogatás újbóli bevezetéséről döntött a Fővárosi Közgyűlés feladat- és hatáskörében eljárva Karácsony Gergely főpolgármester. A rendelet megalkotásáról szóló döntést csütörtökön tették közzé a budapest.hu oldalon. A Fővárosi Közgyűlés az idei költségvetésében a leginkább rászoruló budapesti háztartások…

Ismét bíróság előtt Ráduly és Szőke

Székelyhon
-
  Ma 13:27 Határtalan

Elkezdődött a Ráduly Róbert Kálmán csíkszeredai polgármester és Szőke Domokos alpolgármester elleni büntetőper fellebbviteli tárgyalása. Az első fokon felmentett elöljárók ezúttal is Marosvásárhelyen állnak a bírák elé.

Hétfőtől ismét ingyen utazhatnak a vonaton a diákok

„Hétfőn visszatérnek a diákok az iskolapadokba, ezért ismét ingyenessé tesszük számukra a vonatközlekedést, ahogy azt ígértük. Remélem, hogy a járványügyi helyzet már csak javulni fog és fokozatosan újraindíthatjuk a nemzetközi közlekedést is“ – nyilatkozta Andrej Doležal közlekedésügyi miniszter. Ez tehát azt jelenti, hogy a diákok…

Gyakran ismételt kérdések és válaszaik a Valorant megjelenéséhez köthetően

A közösségben egyre többször merülnek fel ugyanazok a kérdések a szerverek leállása, újraindulása és persze a fiókok nullázása kapcsán.

Megduplázódott a pünkösdi hosszú hétvégére megtett foglalások száma

Beindult az üdülési kedv, 8 nap alatt megduplázódott a pünkösdi hosszú hétvégére megtett foglalások száma a Szállás.hu adatai szerint. Siófok, Eger, Balatonfüred, Zalakaros és Gyula a legvonzóbb úti célok.

A BKK szórakoztató programokkal készül a gyermeknapi hétvégére

Travelo
-
  Ma 12:38 Utazás

A nagykörúti 4-6-os villamoson péntektől vasárnapig gyerekek mondják be a megállókat.

Érdemes teszteltetni a visszatérő munkavállalókat

Magyar Nemzet
-
  Ma 12:30 Belföld

Egy átfogó tesztelési stratégiát dolgozott ki a Synlab.

Hurrá, Henry Cavillből állítólag ismét Superman lesz!

Port
-
  Ma 12:30 Film

De nem Az acélember 2-ben, hanem valamelyik másik DC-szuperhősfilmben fogja újra Clark Kentet alakítani.

Újra volán mögött az ország: érdemes felkészülni a visszaállásra

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottságának tájékoztatása alapján a kijárási korlátozások folyamatos feloldásával növekedett a személysérüléses közúti közlekedési balesetek száma. Érezhetően sűrűsödött az autóforgalom, az elkövetkezendő időszakban pedig ez várhatóan tovább fog fokozódni. Akik hozzászoktak a kihalt utakhoz, nem árt,…

Megduplázódott a pünkösdi hosszú hétvégére megtett foglalások száma

Beindult az üdülési kedv, 8 nap alatt megduplázódott a pünkösdi hosszú hétvégére megtett foglalások száma a Szállás.hu adatai szerint. Siófok, Eger, Balatonfüred, Zalakaros és Gyula a legvonzóbb úti célok – közölte az online szállásfoglaló portál az MTI-vel csütörtökön.

Hurrá: Ismét nőtt az átlagkereset!

Zsúrpubi
-
  Ma 12:00 Belföld

Hihetetlen, hogy mindig egyre jobban és jobban teljesít ez az ország. Ugye te is érzed?