Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Aase-díjat kapott Horváth Margit, a Móricz Zsigmond Színház művésze

Gobbi Hilda 1987-ben a végrendeletében hozta létre az Aase-díjat az „emlékezetes percek, pillanatok, szavak, mozdulatok főszereplői”-nek, az epizodistáknak, azzal a meghagyással, hogy évente két színészt és két színésznőt díjazhat a neves művészekből álló kuratórium.

Koronavírus - A friss szombati nemzetközi adatok

Alon
-
 Ma 09:02Megyei

Friss számok a járványról.

Szétlövésben kapott ki a Fehérvár

Sport365
-
 Ma 08:14Sport

Az Innsbruck csapata már 4-1-re is vezetett.

26 vámhivatal kapott új vezetőt – Kárpátalja is

Az Állami Vámszolgálat területi egységeinek zavartalan működésének biztosítása érdekében december 3-án új vezetőt kapott nemrégiben létrehozott 26 vámhivatal.

A Heves megyei Kovács Tamás kapta idén Az év iskola rendőre díjat

Heol
-
 Ma 08:02Belföld

A 2019-2020-as tanévben az Országos Rendőr-főkapitányság programjában végzett tevékenysége elismeréseként Kovács Tamás r. törzszászlós kapta a díjat.

Ferencváros díszpolgára díjat adományozott Kurtág György zeneszerzőnek a kerület polgármestere

A koronavírus-járvány miatt bevezetett szigorú óvintézkedések mellett adta át Baranyi Krisztina polgármester és két alpolgármestere, Döme Zsuzsanna és Reiner Roland kedden a Budapest Music Centerben a díjat a 94 éves mesternek

Előzetest kapott Liam Neeson legújabb akciófilmje!

Előzetest kapott Liam Neeson legújabb akciófilmje! A piros sarokban Liam Neeson, aki egy mexikói fiút véd fegyverekkel, a kék sarokban egy mexikói kartel. Kétségünk sincs afelől, hogy ki győz. A The Marksman odakint január 22-én kerül mozikba. Az előzetese itt van. Liam Neeson 10 legjobb filmje, amit mindenképpen látni kell (Via Player.hu)

Ezért kapott ki Russelltől Bottas

Formula
-
 Ma 07:42Forma1

A finn F1-es pilóta elmagyarázta, hogy mi volt a probléma pénteken - voltak gondjai, de a hosszú etappal elégedett volt, bár a Red Bull tempója is nagyon jónak tűnt.

Koronavírus-helyzet Ukrajnában: Magyarország ismét vörös besorolást kapott

Az Ukrán Egészségügyi Minisztérium módosított a vörös zónás országok listáján. A listát a minisztérium december 4-én tette közzé.

Balatoni Régió Közbiztonságáért-díjat kapott Somlai Artúr

Somlai Artúr, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) Közép-dunántúli Regionális Mentőszervezet Veszprém megyei irányító csoportvezetőjének ítélték oda az idei Balatoni Régió Közbiztonságáért-díjat.

Önkéntesek kaptak díjat a munkájukért Kecskeméten

Hatan vehették át idén az önkéntesek december 5-ei világnapjához kapcsolódóan a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület és a megyei esélyház díját.

Kiváló minősítést kapott a tiszta, virágos bakonyi település

Veol
-
 Ma 07:00Megyei

A tiszta és virágos Veszprém megyéért pályázaton Nagyesztergár kiváló minősítést ért el.

8 éves, de már 10 milliós bónuszt kapott

24.hu
-
 Ma 06:56Gaming

Joseph Deen megkezdte profi e-sportoló karrierjét.

Budapesten találkoztunk a régi és ritka Porschéval, amin két tanksapka fedél van

HVG
-
 Ma 06:41Autó-motor

Ennek a közel 5 évtizedes múltra visszatekintő Porschénak a mai plugin hibridekhez hasonlóan mindkét oldalt található egy-egy tanksapka fedele.

Német technológiai díjat nyert a magyar AXS Motionsystems

Vezető német elektronikai magazin első díját hozta el a Münchenben megrendezett electronica vásárról az AXS Motionsystems Kft. Az Elektor Magazin 75 ezer eurós díjjal jutalmazta a hatéves magyar vállalkozás digitális ergonómiai fejlesztését, amely a gyártósorokon dolgozók egészségét védő ergonomikus munkahelyek kialakítását segíti. A…