Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb keresetet adtak be szexuális erőszak miatt Harvey Weinstein ellen

Harvey Weinstein 23 éves börtönbüntetését töltő volt filmproducer ellen újabb keresetet adtak be csütörtökön a Mannhattani Legfelső Bíróságra, amelyben egy 17 éves lány 1994-ben történt megerőszakolásával is vádolják.

34 embert jelentett fel a rendőrség a Deák téri demonstráció miatt

Több helyszínen is eljárt a BRFK Deák téri kettős gyilkossággal kapcsolatban szervezett demonstráció kapcsán.

Bódéváros miatt tiltakozik a budavári Fidesz - a polgármester az elvonásokat okolja

A helyi Fidesz “gagyi vásári színhelyt” lát a pavilonokban, a polgármester szerint a koronavírus miatti bevételkiesést és a kormányzati elvonásokat próbálják így kompenzálni.

Brutális részletek: Féltékenység miatt szúrta nyakon kétgyerekes élettársát egy 37 éves férfi Nógrád megyében

Féltékenység miatt szúrta nyakon 27 éves kétgyerekes élettársát egy 37 éves férfi a Nógrád megyei Bátonyterenyén. A nőt életveszélyes állapotban mentőhelikopter vitte kórházba. Úgy tudjuk, hogy életéért még küzdenek az orvosok. A nő nevelőapja Híradónknak azt mondta, hogy a bíróság korábban eltiltotta a férfit a lányától, mert rájuk törte az…

Kétszer annyian haltak meg koronavírus miatt Moszkvában egy hónap alatt, mint amennyit eddig bevallottak

Korrigálták a moszkvai hatóságok az áprilisban koronavírus okozta megbetegedésekben elhunytak számát, írja a BBC. A korábban közölt adatot számos kritika érte, szakértők szerint hamisítás történt, annyira alacsony volt. Az orosz főváros egészségügyi hivatalának új beszámolója szerint nem 639-en, ahogy korábban állították, hanem 1561-en…

Szívpanaszok a horkolás és az alvászavar miatt?

Origo
-
  Ma 19:00 Tudomány

Az alvászavarok számos betegség forrásai.

Nem is a járvány miatt csúszik a debreceni BMW-gyár építése?

HVG
-
  Ma 18:45 GazdaságBMW

A debreceni BMW-gyár tervezett infrastruktúrára nem készült el a 2019 szeptemberében kötött szerződésben foglalt határidőre. Ezért ezt most módosítani kellett. A gyár 5 millió eurót később fizet.

Betegsége miatt visszaadta örökbefogadott gyereküket ez az influencer pár

Nosalty
-
  Ma 18:39 Életmód

Úgy éreztek, nem kap elég figyelmet a másik 4 gyermekük mellett.

Újabb kerestet adtak be szexuális erőszak miatt Harvey Weinstein ellen

A Jane Doe néven beadott keresetben négy ma már 70, 43, 38 és 35 éves nő követel kártérítést szexuális erőszak és zaklatás címén a bukott filmmogultól, valamint testvérétől, Bob Weinsteintől, mondván utóbbi elősegítette, hogy annak idején Miramaxnál elhallgassák az ilyen eseteket, lehetővé téve a zaklatások folytatását. Az 1994-ben történt…

A többség a pozíciója miatt tartja kivitelezhetetlennek a távmunkát

VG
-
  Ma 18:15 Gazdaság

A vállalkozások akkor tudják hosszútávon megtartani a távmunkát, ha megtalálják azokat megoldásokat, amelyekkel objektívan mérhető az otthonról dolgozók teljesítménye is.

Történelmi aszály sújtja Belgiumot, több településen vízhasználati korlátozást vezettek be

A napos órák számában is kiemelkedő a belga tavasz, a hétvégén megdőlhet a 2011-es abszolút rekord.

Lángba borul az Egyesült Államok egy fekete férfi halála miatt, Trump már a hadsereggel fenyegetőzik

George Floyd hétfőn hunyt el egy brutális rendőri intézkedés közben Minneapolisban. A zavargások más városokra is átterjedtek országszerte. – Ha elindul a fosztogatás, elindul a lövöldözés is – ígérte az elnök.

Brutálisan meggyilkolta párját egy férfi Ukrajnában

A gyilkosság az ukrajnai Kijev megye egyik falujában történt. A helyiek szerint a pár Voliny megyéből költözött oda. A 36 éves férfi és 39 éves élettársa először albérletben laktak, majd a karantén bevezetése után egy...