Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Brutális erőgép érkezhet a Xiaomitól

Nuus
-
  Ma 06:46 Mobiltech

Ráadásul nem is kell sokat várni rá.

Ez vár a magyar nyugdíjasokra: tátongó szakadék, összeomló rendszer

Portfolio
-
  Ma 05:50 Gazdaság

A jelenlegi magyar nyugdíjrendszer növelni fogja az egyenlőtlenséget a 65 év felettiek körében az Európai Bizottság jelentése szerint. A nyugdíjak indexálásának módszere lehetővé teszi, hogy a jövőre nyugdíjba vonulók ellátása 35%-kal magasabb legyen, mint a három évvel ezelőtt nyugdíjba vonulóké. A nyugdíjrendszer fenntarthatatlanságát…

A kifizetetlen adósságok ellenére, összefogásra buzdítanak a koronavírus fertőzés miatt

Az Egészségügyi Technológia és Orvostechnikai Szállítók Egyesülete (ETOSZ) arra kéri tagjait, hogy a koronavírus miatt – szükség esetén – szállítsanak több orvosi eszközt az egészségügyi intézményeknek.

Ritka nagy arc volt ez az orosz sofőr, pedig sokan összecsinálták volna magukat a helyében

Player
-
  Ma 04:13 Színes

Ugye ismerős érzés az, amikor döcögsz a verdával a köves úton a semmi közepén, majd egyszer csak megjelenik előtted egy óriási tank, amely feléd közelít? Tisztára tipikus helyzet, tudjuk.

Buffett, Gates, Soros: ők hárman kétszer annyit adakoztak öt év alatt, mint amennyi az 50 leggazdagabb magyar vagyo…

Forbes
-
  Ma 03:55 Gazdaság

A legfukarabb Mark Zuckerberg és felesége, Priscilla Chan, ők vagyonuknak csupán 1,2 százalékát ajánlották fel jótékony célokra.

Koronavírus – Összeomlás szélén állnak a koronavírus-betegekkel teli kórházak az észak-olaszországi Lombardia ve…

Összeomlás szélén állnak a koronavírus-betegekkel teli kórházak az észak-olaszországi Lombardia vesztegzár-területén Attilio Fontana tartományi elnök szerint. A tartományi elnök péngteken a megbetegedett orvosok helyettesítését és a továbbra is hiányzó szájmaszkok mielőbbi biztosítását sürgette. Lombardia kormányzója szerint vészhelyzetet a…

Összeomlás szélén állnak az olasz kórházak

Összeomlás szélén állnak a koronavírus-betegekkel teli kórházak az észak-olaszországi Lombardia vesztegzár-területén Attilio Fontana tartományi elnök szerint. A tartományi elnök péngteken a megbetegedett orvosok helyettesítését és a továbbra is hiányzó szájmaszkok mielőbbi biztosítását sürgette.

Brutális hulladékárok Szendehely erdőjében

Hulladékvadász
-
  Tegnap 22:10 Életmód

Brutális hulladékárok tátong Szendehely erdője mellett, ahova a bejelentő szerint illegálisan hordják üzemszerűen a hulladékot. A több tonnányi hulladékkal illegálisan szennyezett terület a Lósi-patak mellett helyezkedik el, ahonnan már tavaly is érkezett bejelentés, de megoldás azóta is elmaradt. A helyszínen a kommunális hulladéktól…

Ludas értékeinek összeírása

Magyar Szó
-
  Tegnap 21:51 Határtalan

Február 20-án a ludasi Ludas Matyi Művelődési Egyesület keretein belül megalakult a Ludasi Települési Értéktár Bizottság. A bizottság elnökéül Bálint Szabolcsot, az egyesület elnökségi tagját, élelmiszeripari biotechnológust választották. A bizottság tagjai Aladics Tibor, a ludasi helyi közösség tanácsának elnöke, Engi Péter, a helyi nyugdíjas-szer

Ben Affleck összeomlott új filmjének forgatásán: az egész stáb lefagyott

Life
-
  Tegnap 21:51 Bulvár

Ben Affleck összeomlott új filmjének forgatásán: az egész stáb lefagyott

A tudósokat is összezavarta a tengerből előbukkanó felirat, ezt jelentheti

Ripost
-
  Tegnap 20:50 Külföld

A francia partoknál található szikla feliratát egy pályázat során sikerült megfejteni.

Tőzsdei vérengzést hozott a hét

Népszava
-
  Tegnap 20:36 Gazdaság

Pénteken az amerikai nyitáshoz közeledve új lendületet vett a zuhanás.

Orbán Erdogannal tárgyalt, majd összehívta biztonsági kabinetjét

ATV
-
  Tegnap 20:14 Belföld

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken telefonon megbeszélést folytatott Recep Tayyip Erdogan török államfővel, majd összehívta biztonsági kabinetjét - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár péntek este.