Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egyre válogatósabbak az vevők az ingatlanpiacon

Érzékenyebbé váltak az újépítésű ingatlanok után érdeklődők és egyre nagyobb jelentősége van, hogy milyen plusz szolgáltatásokat kapnak a pénzükért, mennyire lesz hosszú távon kifizetődő a befektetésük. Gadanecz Zoltán, a GDN Ingatlanhálózat alapító-tulajdonosa arról beszélt, a vásárlók szeretnének a lehető legtöbbet megtakarítani a közös…

„Ki lett mondva: aki beengedi a migránsokat, az jogállam, aki nem, az nem jogállam”

Orbán Viktor: a napi népszerűségi mutatók mellett van egy történelmi dimenzió is: milyen hatással lesz az, amit csinálunk egy év, két év, öt év múlva?

Fának csapódott egy autó Ajka és Úrkút között

Lesodródott az útról, majd kidöntött egy fát egy személyautó a Veszprém megyei Úrkút és Ajka között, a 7308-as úton. Az ajkai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Kiváló szakemberek kerültek az egyetem élére

Gondola
-
 Ma 15:45Kultúra

Free FSZE-sztori – Második rész: A szakmai alapok ismeretétől fogunk indulni, nagy hangsúlyt fektetve az egyéni kreativitás kibontására. Alkotó szakembereket fogunk képezni, akik képesek arra, hogy megfeleljenek a filmgyártás és a médiapiac folyamatosan változó igényeinek.

Brutális veszteség Rogán Antal és Habony Árpád grúz barátainak gyorskölcsöncégénél

MFor
-
 Ma 15:37Gazdaság

A két éve alapított MikroCredit Zrt. több mint 1,2 milliárd forintos negatív eredményt ért el 2019-ben, ez még a 2018-asnál is 200 millióval nagyobb. Miközben a tulajdonosok folyamatosan kölcsönöket és tőkét pumpálnak a társaságba, az Union Vienna Insurance Group függő közvetítője lett, hogy hitelfedezeti biztosítás nyújtásával csökkentse a…

Három terroristába került egy kutató kimentése Iránból

Dr. Kylie Moore-Gilbert több mint 800 napot töltött iráni letartóztatásban, miután elutazott egy konferenciára az iráni Kom városába.

Vasrúddal próbáltak pénzt szerezni egy nyíregyházi ATM-ből

HVG
-
 Ma 15:36Belföld

Egy fiatal nem a hagyományos módon próbált pénzt felvenni az automatából.

Curtist egy évre elmeszelték

Indirekt
-
 Ma 15:34Színes

Nem tudott uralkodni magán egy futsalmeccsen Széki Attila. A Curtis néven ismert rapper fojtogatta, majd nyakánál fogva rángatta ellenfelét, amiért kiállították. Az MLSZ egy évre eltiltotta az Újpest FC játékosát. Pár napja dulakodás alakult ki az Újpest Futsal Club NB III-as csapatának meccsén, azon, amelyen Curtis is pályára lépett. A rapper neki

Teljes terjedelmében ég egy lakóház Törökszentmiklóson

Teljes terjedelmében ég egy negyven négyzetméter alapterületű lakóház Törökszentmiklóson, a Szivárvány utcában. A tűzesethez a szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik két vízsugárral oltják a lángokat.

Árokba hajtott egy autó Ceglédnél

Árokba hajtott egy személyautó Cegléd határában, a Törteli úton. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet. A helyszínre várják a mentőket.

Podcast: Interjú Fa Nándorral A Jelenről, Az Emlékekről, Egy Különleges Fiatalról És A Vendée Globe-Ról

Hunsail
-
 Ma 15:31Vitorlás

Néhány nappal ezelőtt Fa Nándor volt a vendége egy hétfőtől-csütörtökig jelentkező sport magazinműsornak a Manna Fm (98.6) kereskedelmi rádióban. Szóba kerültek a mindennapok, az emlékek, egy különleges fiatal  és természetesen a jelenleg is zajló Vendée Globe földkerülő verseny. A hosszabb beszélgetésből készítettünk egy…

Egy műtét, amely komoly változást hozott Curtis életében

Blikk
-
 Ma 15:31Bulvár

Koronavírus, karantén, magánéleti hullámvasút, egy új klip, egy showműsor és egy műtét: Curtist az idei év megannyi kihívás elé állította. Telefonon értük el a sztárt.

A pillanat, amikor el kell engedned egy mérgező baráti kapcsolatot

Style
-
 Ma 15:31Életmód

Vannak olyan emberek az életünkben, akiket szeretünk és akikhez ragaszkodunk, ugyanakkor sajnos ennek ellenére is mérgezően hatnak ránk. Ilyenkor nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen elengedni valakit, aki fontos soha sem egyszerű. Azonban van olyan pont, amikor kénytelenek vagyunk meghozni a döntést, és megszakítani egy baráti…

Sáfrány Emese hálás, hogy a hobbija egyben a munkája is

iFaktor
-
 Ma 15:30Életmód

Emese szenvedélye a légtornászat, olyannyira, hogy számos díjat bezsebelhetett már belőle, mint Európa, mint pedig világszinten. Indított egy légtornász iskolát is, ahol az elhivatott hölgyeket tanítja a gyakorlatokra.

Nem kell uniós hatósági engedély ahhoz, hogy bevezessenek egy vakcinát Magyarországon

Liner
-
 Ma 15:29Életmód

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter egy nagyon fontos kérdést tisztázott a csütörtöki kormányinfó ideje alatt.