Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Bizonytalan az egyiptomi vasúti tender, ami miatt orosz kézbe adnák a Dunakeszi Járműjavítót

HVG
-
  Ma 11:05 Gazdaság

Egy kormányhatározat verseny nélkül az orosz Transmashholdingot jelölte ki arra, hogy megvegye a Dunakeszi Járműjavítót, az üzlet azonban elakadt. Az új cég több mint ezer egyiptomi vonat legyártását nyerheti el egy furcsa tenderen, elbukhatja viszont MÁV-nak készülő emeletes vonatok összeszerelését. Az üzletben sok a kérdőjel, például az is,…

Kína miatt lassul a japán gazdaság

autopro
-
  Ma 11:02 Gazdaság

Japán exportja már a nyolcadik egymást követő hónapban csökkent júliusban, mivel termékeinek legnagyobb felvevő piaca, Kína gazdasági növekedése lassul.

Elképesztő félreértés miatt nem sikerült eladni a világ legelső Porschéjét

HVG
-
  Ma 10:58 Autó-motor

Egy hétvégi aukción adták volna el az eddig messze a világ legdrágább autóját. Tulajdonosa 70 millió dollár remélt érte. Csak sajnos az a fránya angol nyelv közbeszólt.

Trump tényleg Grönland megvásárlása miatt utazott volna Dániába

De mivel Grönland nem eladó, Trump nem utazik Dániába.

Balesetek és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek kedden

Békés megyében, kedden két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Műszaki hiba miatt késnek a vonatok az észak-balatoni és a Budapest Szeged vonalon

Műszaki hiba miatt akár 40 perccet is késhetnek a vonatok a Budapest-Szeged vonalon és fél órát a Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vonalon - közölte a Mávinform szerdán az MTI-vel.

A hideg tavasz miatt késik Európa, és ezzel együtt hazánk első szürete

Elsőként Európában a Varga Pincészet megkezdte a Csabagyöngye szőlő szüretelését. Immár sokéves hagyomány, hogy minden évben a balatonboglári borvidéken található Ordacsehiben kezdődik a szüret Magyarországon, így az is hagyomány, hogy a Csabagyöngyéből készül Európa első újbora. Ez a szőlőfajta gyors szüretelést igényel, hiszen a…

Lopás miatt keressük

Police
-
  Ma 09:55 Baleset-bűnügy

Lopás miatt keressük Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 08. 21., sze - 09:55 A székesfehérvári rendőrök lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételen látható férfit.

Elutasították a pedofília miatt elítélt ausztrál bíboros fellebbezését

Az ügyészség szerint a döntést helyben kell hagyni, George Pell vádlója szavahihető.

Heten meghaltak Kínában a heves esőzések miatt

Közölték a helyi hatóságok szerdán a Hszinhua kínai állami hírügynökség jelentése szerint.

Brutális méhpusztulás: több száz millió rovartetemet találtak

Több mint 500 millió méh pusztult el Brazíliában az elmúlt három hónapban - adta hírül a BBC honlapja. Csak Rio Grande do Sul szövetségi államban 400 millió méhtetemet találtak, a méhészek négy államból jelezték a kolóniák tömeges pusztulását.

A kártyabirtokosoknak is van teendőjük a szigorúbb ügyfélazonosítás miatt

A bankok felkészülnek a szigorúbb azonosítási szabályokra, de az ügyfeleknek is van teendőjük, ha szeptember 14-ike után is szeretnének online vásárolni, ekkor lép ugyanis életbe a szigorúbb ügyfélazonosítási uniós előírás. A kártyabirtokosoknak aktiválniuk kell az erős ügyfél-hitelesítést lehetővé tévő biztonsági szolgáltatásokat, amely…

Csőtörés miatt jár terelve a 191-es busz

Szerdán kora reggel óta terelve jár a 191-es busz, nem érinti a Kavics utca és a Sarolta utca megállót, jelezte a BKK.Csőtörés miatt volt szükség az útvonal megváltoztatására, és mg nem tudni, mikor áll helyre a forgalom.

Hajtóvadászat indult 258 rab miatt Indonéziában

24
-
  Ma 09:16 Külföld

A személyzet megpróbálta feltartóztatni őket, súlyos sérüléseket szenvedtek.