Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Magas rangú fideszesek sem hiszik, hogy Várhelyi Olivér EU-biztosként tényleg független lesz Orbán Viktortól

A Politico brüsszeli kiadása lényegében biztosra veszi, hogy az Európai Parlament meg fogja szavazni az Ursula von der Leyen vezetésével felálló új Európai Bizottságot. A portál megjegyzi, hogy a leendő magyar biztos Várhelyi Olivér két ízben is biztosította az EP-képviselőket arról, nem fogja őt befolyásolni egyetlen tagország…

“Kell az MKP” – Matovič a Za ľudí-tól várja, hogy segítő kezet nyújtson az MKP-nak és az SaS-nek

Körkép
-
  Ma 18:03 Határtalan

Igor Matovič, az OĽANO elnöke szerint az Andrej Kiska-féle Za ľudí pártnak fel kéne ajánlania a koalíciós együttműködés lehetőségét a KDH-nak, az MKP-nak vagy az SaS-nek. Matovič szerint ha a következő 13 napban  a politikai szereplők nem viselkednek felelősségteljesen március elsején ismét a maffia kerül hatalomra.   Az…

Belerúgott a tengerparton egy „labdába”, amelyről kiderült, hogy egy 2800 éves koponya

Múlt-kor
-
  Ma 18:03 Kultúra

Egy férfi a La Manche csatornában található Wight-szigeten sétáltatta kutyáját, amikor Binstead közelében, a tenger partján egy kerek tárgyra bukkant. Egy régi futball-labdának gondolta, így belerúgott egyet, ám gyorsan realizálta, hogy nem ezzel kellene fociznia, ugyanis egy emberi koponyára bukkant.

Visszatér a ’80-as évek egyik kabátja: 5 tipp, hogy stílusosan viseld

Retikül
-
  Ma 18:00 Divat

A nyolcvanas évekbeli ruhatárakban nem ment ritkaságszámba a színes-fényes vinyl anyag, ami elsősorban a popipar kedvence volt: számos videoklipben elsütötték a kedvesen csak lakk kabát néven emlegetett műanyag kreációkat, melyek most visszatértek az utcai divatba.

Készülhetnek a futóműtengelyek a Rába új gyártósorán

A fejlesztés a 2016-ban elindított, tíz és fél milliárd forint keretösszegű technológiafejlesztő és kapacitásbővítő beruházási program részeként valósult meg.

Megvan, hogy ki bővíti a paksi atomerőmű kiégett fűtőelem kazettáinak átmeneti tárolóját

VG
-
  Ma 17:56 Gazdaság

Az Opus Global érdekeltsége bővíti a paksi atomerőmű kiégett fűtőelem kazettáinak átmeneti tárolóját.

Nagyon biztos a győzelmében: már most a kiütésre készül Boris Johnson

Blikk
-
  Ma 17:54 Belföld

Noha csak 25 nap múlva dől el, ki jön ki győztesen a Brexit-ringből, az első tévévita Boris Johnson (55) és ellenfele közt már tegnap este lezajlott.

Tavaszra készülhet el a gyermekvédelmi stratégia

Várhatóan tavaszra elkészíti a kormány a gyermekvédelmi stratégiát – mondta Novák Katalin.

Itt az alkalom, hogy Orbán bizonyítsa: komolyan veszi a klímahelyzetet

Schmuck Erzsébet, az országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottságának elnöke meghívta Orbán Viktor miniszterelnököt és Karácsony Gergely főpolgármestert a bizottság soron következő, klímavészhelyzetről szóló ülésére. Az LMP közleménye szerint a klímavészhelyzet kihirdetése politikai akaratot fejez ki, hogy „tudatában vagyunk az…

Újdonságokkal készülnek Veszprémben az adventi időszakban

Veol
-
  Ma 17:30 Megyei

A már jól megszokott Kossuth utcai adventi vásár mellett rengeteg újdonsággal készülnek a megyeszékhelyen az ünnepi időszakban.

Fizettek a hajléktalannak, hogy megverhessék

BorsOnline
-
  Ma 17:30 Színes

Eszméletlenül terült el a földön egy spanyol hajléktalan férfi, akinek azt ígért

Tudta, hogy eredetileg szárított halat árult a Samsung? – 50 év története

HVG
-
  Ma 17:30 Belföld

A dél-koreai nagyvállalat elektronikai részlege fél évszázada kezdte meg működését, hazánkba pedig kereken 30 évvel ezelőtt érkezett. Összeállításunkban a Samsung Electronics történetének meghatározó mérföldköveit mutatjuk be a dicső múlttól az izgalmas jövőig.

A Fidesz nagyon nem akarja, hogy kitudódjanak az ügynökakták!

OLKT
-
  Ma 17:24 BelföldFideszLMP

„20. alkalommal nyújtottuk be az ügynökakták nyilvánosságra hozataláról szóló törvényjavaslatot. A kormány 20. alkalommal szavazta le” – írta a Facebookon az Lmp. A törvényjavaslat indoklásában többek között az szerepel, hogy „a Fidesz eddig nem feltárni akarta a kommunista államgépezet működési mechanizmusait, hanem eltanulni és…

Hagyd, hogy bőröd fellélegezzen!

Kortól és nemtől függetlenül sokunknak meggyűlik a baja testünk fedőrétegével, ám a problémákra van megodlás