Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Virágzik megyénkben a kökörcsin

Haon
-
  Ma 16:40 Belföld

Fotóriporterünk lencsevégre kapta a természet lila szirmú műalkotását, hogy egy csöpp örömöt csempésszen a gondterhes napokba.

Nem tartják meg a 40. Budapesti Tavaszi Fesztivált

A kultúra megőrzése, támogatása és az összefogás talán még sosem volt ilyen fontos  Magyarország kormányának döntése értelmében, a világméretű egészségügyi veszélyhelyzettel kapcsolatos iránymutatásokat követve elmarad az idén 40. születésnapját ünneplő Budapesti Tavaszi Fesztivál, a régió egyik legfontosabb összművészeti…

Alig vannak emberek az utcákon

Magyar Hírlap
-
  Ma 16:38 Kultúra

A kijárási korlátozásra való felhívást sokan megfogadták + GALÉRIA

Rábl János emlékezetes hónapokon van túl

Haon
-
  Ma 16:37 Sport

Az utolsó gépek egyikével tudott hazatérni Olaszországból.

Kamionosok! Nyitva vannak a határok, tessék csak szépen haladni!

Parameter
-
  Ma 16:37 Határtalan

"Jelenleg az összes nyitott határátkelő nyitva áll a kamionforgalom előtt is. Ennek ellenére sok kamionos indokolatlanul tartózkodik az ország valamelyik parkolójában." - áll a hatóság felhívásában. A fuvarozókat a rendőrség emberei személyesen is megszólítják. A rendőrség arra is emlékeztet, hogy a kamionok vasárnap is közlekedhetnek az…

Ön is ismeri a a Kft Afrika slágerét, ugye? Na, most újból meghallgathatja, csak egy kicsit másként!

A KFT aktualizálta és átírta nagy slágerét, az Afrikát. Facebook-oldalukon osztották meg az otthonukban felvett "antivírus dalt". Nem véletlen, hisz ez az üzenetük is: hogyha tehetjük," ne menjünk sehova", maradjunk otthon.

Lgt-slágerrel mondanak köszönetet magyar zenészek

Az Locomotiv Gt Neked írom a dalt című slágerének átdolgozásával mondanak köszönetet magyar zenészek mindazoknak, akik a koronavírus-járvány idején erőn felül dolgoznak. Mti Generációkon és zenei műfajokon átívelő feldolgozás készült a Neked írom a dalt című Lgt-slágerből. A negyvenhárom magyar zenész összefogásából készült…

Koronavírus spirituális szemmel: most van időnk a lelkünk és kapcsolataink ápolására

Egy spirituális ember minden helyzetben felteszi a kérdést: miért? Ugyanis meg akarja érteni a helyzetét, mert tudja, hogy minden esemény egy lehetséges...

Szlovákia újra megnyitotta a határait a kamionforgalom előtt

Szombaton délelőtt tíz órától Szlovákia ismét megnyitotta - előző nap lezárt - közúti határait a 7 és fél tonnánál nehezebb tehergépkocsi-forgalom előtt - közölte az MTI-vel szombaton a szlovák rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Megbolondult az időjárás: durva fagyra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Jelentős fagy várható a jövő héten - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat (Omsz) szombaton.

27 tonnányi védőfelszerelés érkezett Magyarországra

A legfontosabb az emberek egészségének és életének védelme, és itt döntő az, hogy Magyarország rendelkezzen elégséges számú, a védekezéshez szükséges eszközzel – hangsúlyozta a külgazdasági és külügyminiszter.

Mindent be kell vetni a koronavírus elleni harcban – Beindultak a megfigyelőgépezetek is

Portfolio
-
  Ma 16:28 Gazdaság

Nagy segítséget adhat a világnak a technológia szektor a koronavírus elleni harcban a mesterséges intelligenciával, a big data megoldásokkal és a szuperszámítógépekkel. Íme néhány példa arra, hogy milyen megoldások jöhetnek szóba a járvány megállításában és hogy miket vetettek be eddig a kormányzatok a technológia vívmányai közül.

Múlt héten több mint húszezer kilogramm pontyot telepítettek Békés megyében

A rendkívüli helyzet ellenére folyamatosan dolgoznak a Körös-vidéki Horgász Egyesületek Szövetségének szakemberei. A Khesz irodája korlátozottan, de a lehetőségekhez alkalmazkodva nyitva tart, a szövetség halőrei is dolgoznak, és a telepítések is folytatódnak. Az elmúlt napokban is több ezer kilogramm halat helyeztek ki a megyei…

Stílusosan tanítják meg a helyes kézmosást a Watchmen tagjai

GameStar
-
  Ma 16:25 Film

Az HBO népszerű sorozatának karakterei videóban osztanak meg tippeket arról, hogy hogyan előzzük meg a koronavírus terjedését.

Merkel: senki nem tudja megmondani, meddig tart még ez a nehéz időszak

Angela Merkel szombaton megjelent szokásos heti podcastjában kiemelte: "mindenki részese a vírus elleni harcunknak, és mindenki életet menthet, aki betartja a szabályokat".