Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hatalmas, maszk nélküli tömeg gyűlt össze a tilalom ellenére kinyitott kocsmák előtt

Két vendéglátóhelyet is bezáratott tegnap este a rendőség Budapesten – mindkét hely a tilalom ellenére nyitott ki.

Másodállású first lady

Az amerikaiak négy meglehetősen zajos év után hagyományosabb jelenlétet várnának el az új first ladytől. Jill Biden azonban már a hivatala elfoglalása előtt jelezte, hogy ami a munkát illeti, a saját szemléletmódját kívánja érvényesíteni. First lady csak másodállásban lesz. Jill Biden, aki oktatásirányításból szerzett korábban doktorátust, folytatn

Kérdéses, hogy több halálesetet okoz-e az új brit koronavírus variáns

Több brit szakértő is megkérdőjelezte szombaton azt az előző napi tájékoztatást, hogy a koronavírus néhány hónapja Nagy-Britanniában azonosított új variánsa a korábbi változatnál több halálesetet okozhat.

Sokan vitatják, hogy a koronavírus brit mutánsa veszélyesebb lenne

Több brit szakértő is megkérdőjelezte szombaton azt az előző napi tájékoztatást, hogy a koronavírus néhány hónapja Nagy-Britanniában azonosított új variánsa a korábbi változatnál valamivel több halálesetet okozhat.

Megkapta a második vakcinát az oltásnaplót vezető orvos

Rengetegen követik a belgyógyász történetét, aki január elsején kapta meg a koronavírus elleni védőoltást, ma pedig az ismétlést.

Több halálesetet okozhat az új brit variáns, de hatékonyak ellene az oltások

ma.hu
-
 Ma 20:30Külföld

Angliában a felnőtt lakosság tíz százaléka már megkapta a koronavírus elleni oltást.

Nem egyértelmű, hogy halálosabb a brit mutáns vírus vagy sem

Több brit szakértő is megkérdőjelezte szombaton azt az előző napi tájékoztatást, hogy a koronavírus néhány hónapja Nagy-Britanniában azonosított új variánsa a korábbi változatnál valamivel több halálesetet okozhat.

Nem sokkal halálosabb az eredetinél a brit koronavírus-mutáns, és véd ellene a vakcina is

Az említett tájékoztatást Boris Johnson miniszterelnök adta péntek este a Downing Streeten tartott sajtótájékoztatóján. Ugyanezen a sajtótájékoztatón Sir Patrick Vallance, a brit kormány tudományos főtanácsadója részletesen is kifejtette: a koronavírus-fertőzöttek összességére vetítve vannak "jelenleg nem túl erőteljes" bizonyítékok arra, hogy az ú

Rebrov szerint kicsúszott a játékvezető kezéből a Pafc elleni mérkőzés

A Ferencváros vezetőedzője csalódott, nem ilyen évkezdetre számított, amondó, hogy nehéz tavasz vár a Fradira.

Korai volt kijelenteni, hogy halálosabb a koronavírus brit mutációja

Telex
-
 Ma 19:53Külföld

Értetlenül állnak a szakértők, hogy Boris Johnson miért kezdett el olyan adatokra alapozva riogatni, amiket még nagyon sok vizsgálattal kéne megerősíteni.

Megszólalt a bezárt Központ tulaja: szerinte minden szabályt betartottak és nem igaz, amire a rendőrök hivatkoznak

Mint ahogyan azt a BudapestKörnyéke is megírta 60 napra bezáratta és félmillió forintos pénzbírsággal sújtotta a rendőrség Budapest egyik népszerű vendéglátóhelyét, a Központot.  Tömegek az utcán Mint megírtuk péntek este tucatnyi rendőr érkezett a budapesti Madách térre, azt követően, hogy a Központ nevű szórakozóhely előtt egy utcai…

Kormányfelmérés szerint a magyarok 55 százaléka tervezi, hogy beoltatja magát

Január elején már 10 százalékponttal nőtt a múlt év végéhez képest a magukat beoltatni kívánók aránya Magyarországon, erre a hétre a kutatás adatai további 10 százalékpontos növekményt mutatnak.

Ez az óvónő továbbra is tanít, miközben második harcát vívja a petefészekrákkal

NLC
-
 Ma 19:34Egészség

Kelly Klein munkája egyben a szenvedélye is, amit még a kemoterápiája alatt, a petefészekrákkal való küzdelme során sem volt hajlandó feladni.

Második tavaszi meccsén sem nyert a Fradi az NB I-ben

A címvédő és éllovas Ferencváros hátrányból 1-1-es döntetlent ért el a Puskás Akadémia otthonában szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában.

Hazaengedték a kórházból a babát, másnap meghalt

Metropol
-
 Ma 19:20Bulvár

A kicsi vírustesztje negatív lett, ezért az orvosok otthoni kezelést javasoltak, ám a kislány másnapra megfulladt a kiságyban.