Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Fekete-tengeren tervez hadgyakorlatot Oroszország – 15 hajó úton van

Hadgyakorlat céljából 15 orosz hadihajó tart a Fekete-tengerre, már áthaladtak az Azovi-tengert a Fekete-tengertől elválasztó Kercsi-szoroson az orosz haditengerészet közlése szerint, amelyet az Interfax orosz hírügynökség idézett szombaton.

„Alig van bevételi forrásom” – szorult helyzetbe került az ország Vili bácsija?

Várkonyi Andrásnak rengeteg bevétele kiesett a koronavírus-járvány miatt.

Számold ki a lélekszámod: megmutatja, mire van leginkább szüksége a lelkednek

Mindannyiunk szíve mélyén rejlik egy vágy, akár tudatában vagyunk ennek, akár nem. Mindannyian különböző dolgokra vágyunk, és míg egyesek számára teljesen világos, mit is szeretnének valójában, nem mindig ilyen egyszerű a helyzet.

Negyedmillió vakcina van hátra a 3,5 millió oltásig

Dehir
-
 Ma 18:14Megyei

Budapest – A számot Orbán Viktor jelentette be szombaton videóban.

Az elhúzódó nátha az agyunkra is hatással van

Nem véletlenül panaszkodnak sokan, akik krónikus náthában, allergiában szenvednek, hogy nehezen koncentrálnak és romlott a memóriájuk. Ezek mind összefügghetnek a náthával.

Bárkinek lehet malaca, és még lottóznia sem szükséges hozzá

Sonline
-
 Ma 18:00Belföld

Kutya, macska, papagáj, hör­csög, tengerimalac, akvárium. A legtöbb gyerek álmai között biztosan szerepel valamelyik a felsoroltak közül. Ám vannak, akik más házikedvenc álmokat dédelgetnek, és amikor az valóra válik, úgy érezhetik, malacuk van.

A cigaretta töltés hétfőtől újra drágul - siess, vasárnapig még a régi árak vannak érvényben!

Közzétette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal azon dohánytermékek listáját melyek ára hétfőtől hivatalosan drágul. Az áremelkedés vesztesei most leginkább azok, akik egyébként is spórolni próbálnak a cigi költésükkel, ezért maguk töltik, csavarják a cigarettájukat. Mutatjuk a 2021. április 19-től érvényes árakat.

Várkonyi Andrásnak alig van bevétele

Várkonyi András a Barátok köztben 22 évig alakította Vili bácsit.

Szlávik János: Mindenki veszélyben van, aki nem olttatta be magát

A Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője arra figyelmeztetett, hogy bár az oltási adatok rendkívül kedvezőek, de ez nem azt jelenti, hogy a védekezést „el kell engednünk„.

Az NNK bejelentette, vannak olyanok, akiknek az onkológiai szűrővizsgálatát elhalasztják

A szűrővizsgálatok április 9-től pár hétre szóló, átmeneti és rövid ideig tartó halasztása pótolható, a lakosság szűrése nem marad el - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szombaton az MTI-vel.

Szlávik: veszélyben van, aki nem olttatta be magát

Bár az oltási adatok rendkívül kedvezőek, de ez nem azt jelenti, hogy a védekezést „el kell engednünk"; a brit vírusmutáns jobban terjed a fiatalabbak körében is, így a maszkhasználatra, a távolságtartásra és az egymás iránti figyelemre továbbra is, akár még egy jó ideig szükség lesz – figyelmeztetett a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai…

"Mindenki veszélyben van, aki nem oltatta be magát"

Maszkhasználatra, a távolságtartásra és az egymás iránti figyelemre továbbra is még  jó ideig szükség lesz, figyelmeztetett a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője.

Zelenszkij: válságban vagyunk, csak a NATO-belépés segíthet rajtunk – brit lapinterjú

Ukrajna válsághelyzetben van, a biztonságát hosszú távon csak a NATO-belépés szavatolhatja – jelentette ki Volodimir Zelenszkij.

Van alapja a vádnak, bíróság elé állítják Matteo Salvinit

Index
-
 Ma 17:16Külföld

Az első tárgyalást szeptember 15-re tűzték ki.

Most akkor van örök szerelem vagy nincs?

Létezik sírig tartó szerelem? Attól függ, kit kérdezünk. A szerelmesek szerint persze. A tudósok azonban azt mondják, nem létezik.