Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Horváth: A megyében rendesen szervezett munkahelyteremtésre van szükség

Az ipari parkok rengeteg munkalehetőséget biztosítanak a környéken lakóknak. De ehhez rendesen meg is kell őket tervezni, mert enélkül csak az adófizetők pénzét pazarolja a kormány.

Több eset is bizonyítja: a koronavírus-fertőzés segíthet a rák legyőzésében

Több olyan esetet is nyilvántartanak már, amikor a koronavírus-fertőzés után tünetmentesnek nyilvánítottak korábbi daganatos betegeket.

Makó jövője a következő száz évre biztosítva van

Lázár János, mint a Hagymatikum bővítéséért felelős kormánybiztos valóban felgyorsította a régóta várt beruházást.

Ingyenesen nézhető Törőcsik Mari több filmje is a Filmion

Ingyenesen látható szerda éjfélig a Nemzeti Filmintézet streaming platformján, a FILMIO-n a pénteken elhunyt Törőcsik Mari főszereplésével készült Édes Anna, a Teketória és a Szamárköhögés.

Jól látható nyomai vannak annak az űrszondának, amely a Bennu kisbolygóról gyűjt adatokat

Jól látható nyomokat hagyott a Bennu kisbolygó felszínén az amerikai űrkutatási hivatal Osiris-REx űrszondájának mintagyűjtése múlt év októberében - derült ki az űrszonda által a földi irányítóközpontba küldött felvételekből, amelyeket április 7-én készített, amikor utoljára repült el az aszteroida fölött.

Polgárőrség: hiába csökkent a bűncselekmények száma, mégis több a munka

Noha a bűncselekmények visszaszorultak, mégis lényegesen kibővült a Hargita megyei polgárőrök feladata a járványügyi helyzet ideje alatt: a megszokott munkájuk mellett az óvintézkedések betartására is figyelmeztetnek, ugyanakkor segítséget nyújtanak az időseknek, rászorulóknak. 

Egyre többet bukkan elő a nap, de ma sem volt melegük a budapestieknek

Egyre magasabbra kúszik a hőmérők higanyszála, de az igazi tavasz még mindig várat magára.

„Kevesen vannak már a szívemben, de te benne vagy”: Ilyen volt Törőcsik Mari és Koltai Lajos kapcsolata

Ripost
-
 Ma 19:10Bulvár

Koltai Lajos olyan filmek alkalmával fényképezte a színésznőt, mint például a Prés, a Végül, a Déryné, hol van? és a Teketória.

OTP: elnök van, osztalék nincs

A pénzintézet – bár nyereséggel zárta a múlt évet – a jegybanki iránymutatásnak megfelelően nem fizet osztalékot 2020-as gazdálkodása után, ugyanakkor a közgyűlési jogkörrel felruházott igazgatóság meghosszabbította Csányi Sándor elnök-vezérigazgatói megbízatását.

Több száz milliós beruházás: új raktárat épít Nyergesújfalun az olasz Lucart

Az újrahasznosított higiéniai papírtermékeket gyártó olasz Lucart 4600 négyzetméteres új raktárat épít, ezzel megduplázzák az üzem készáruraktárának kapacitását - tájékoztatta a társaság ügyvezető igazgatója.

Több alkalmazás jöhet a HMS-rendszerre

Jelentősen egyszerűbb lesz mostantól a GMS, vagyis a Google-alapú alkalmazások átültetése a Huawei saját, HMS-alapú rendszerébe. A bluesource alkalmazásfejlesztő SDK Choice névre keresztelt megoldása megkönnyíti a fejlesztők és a márkák számára, hogy a GMS- és a Firebase-keretrendszereken alapuló, már meglévő alkalmazásaikat…

Boullier: A sprintversenyekkel nem fognak több jegyet eladni

Racingline
-
 Ma 19:00Forma1

Éric Boullier, Le Castellet pályaigazgatója is elmondta véleményét a kvalifikációs sprintversenyekről. A szombati versenyek a másnapi rajtrácsot hivatottak majd eldönteni, pontok is fognak érte járni. Három hétvégén lesz ilyen a lebonyolítás, Silverstone-ban, Monzában és Interlagosban. Sokan nem tartják ezt feltétlenül jó ötletnek, sőt több csapat…

Az aputest probléma, és ami mögötte van – A férfiaknak miért nem kell jól kinézniük?

WMN
-
 Ma 19:00Életmód

„Az apustesttel rendelkező már elért valamit, az apustesttel rendelkező már abban a stációban van, amikor nem a testével, méreteivel kell bizonyítania. Az apustest annak a jele, hogy egy férfi már azt is megengedheti magának, hogy kilépjen a harci körből.” Egyetértesz?

Van már zöld igazolványod?

Oltottság nélkül is lehetséges zöld igazolványt kapni.

Ilyen van?! A hat legfurcsább fóbia, amiről még sosem hallottál

A hat legfurcsább fóbia, amiről még sosem hallottál