Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Lengyelország hajlandó feladni a vétót

A varsói kormány kész támogatni az uniós pénzek jogállamisági kritériumot kötését, ha biztosítékot kap arra, hogy a feltételrendszert csak az uniós pénzekkel összefüggésben alkalmazzák.

Felkapcsolták New York karácsonyfájának díszkivilágítását

Noizz
-
 Ma 21:06Bulvár

Igaz, hogy katasztrofális éven van túl az egész világ, karácsony közeledtével meg kell próbálni úgy tenni, mintha nem veszett volna még el a lehetőség a szépségre és a boldogságra. Ennek egyik jele, hogy ahogyan Budapesten, New Yorkban is a hagyományoknak megfelelően lesz óriási város karácsonyfája.

Varsó kiterítette a lapjait: ezen az áron adnák fel a lengyelek a vétót

A lengyel miniszterelnök-helyettes egyelőre arról nem beszélt, hogy Magyarország is egyetértene-e a megoldással.

Nemcsak a karácsonyi hangulatot, a testedet is felpezsdíti a fahéj

Nosalty
-
 Ma 21:03Életmód

A fahéj olyan fűszer, amelyet vagy imádni, vagy utálni lehet. Sokan a karácsonyhoz kötik az illatát, ízét. Az almás pitétől a palacsintáig számtalan étel és ital meghatározó ízesítője. A fűszer a fahéjfa kérgéből készül, és egész, tört vagy őrölt formában érhető el a boltokban.

Elárasztották a felrobbant angliai szennyvíztisztító telepet a mentőalakulatok és a tűzoltók – Helyszíni fotók a mentésrő…

Blikk
-
 Ma 21:03Külföld

Mint arról korábban a Blikk is beszámolt, hatalmas robbanás történt Angliában, egy Bristolhoz közeli településen, Avonmouth-ban.

Bejelentették a lengyelek: készek feladni a költségvetési vétót

A lengyelek már beérik azzal is, ha egy jogi kötőerővel bíró deklaráció rögzíti: csak az EU-s pénzekkel összefüggésben és csak objektíven lehet használni a jogállamisági mechanizmust.

Kétgólos hátrányból felállva győzött a Milan az El-ben

Origo
-
 Ma 20:48Foci

A Tottenham csak döntetlent tudott elérni a LASK Linz ellen.

Kész feladni a költségvetési vétóját Lengyelország

„Kész feladni a költségvetési vétóját Lengyelország, ha az EU-s pénzek jogállamisági feltételekhez kötéséről szóló rendeletről kiad egy jogilag kötelező érvényű értelmező anyagot az Európai Bizottság és azt az állam- és kormányfők is támogatják a jövő heti EU-csúcson” – jelentette be unós illetékesekkel folytatott csütörtök esti tanácskozása…

Ezúttal felgördül a függöny

Duol
-
 Ma 20:40Sport

A férfi futsal NB I 9. fordulójából elmaradt Aramis SE – Dunaferr DUE Dutrade FC mérkőzést ma este 19.35 órától pótolják Budaörsön. Reméljük, ezúttal a technika is így akarja ezt.

A lengyelek feladhatják a vétójukat

24.hu
-
 Ma 20:37Külföld

A miniszterelnök-helyettes azt mondta, belátják, hogy a költségvetési vétó a szándékaikkal ellentétesen mind Lengyelországnak, mind az EU többi országának anyagilag is kárt okozna és ezt nem szeretnék.

A HP új notebookja felismeri, ha nem a tulajdonosa ül le elé

Noizz
-
 Ma 20:36Mobiltech

Átveszi az arcfelismerő okostelefonok felhasználófelismerő funkcióját a HP legújabb ultrabookja.

Fontos! Készek feladni a lengyelek a költségvetési vétót! – Orbán lesz a “Visegrádi egyek”?

Kész feladni a vétóját mind a 2021-2027-es költségvetés, mind a helyreállítási alap terén Lengyelország, ha az EU-s pénzek jogállamisági feltételekhez

A lengyelek készek feladni az uniós költségvetés vétóját

Belátták, hogy ez a lengyel és a többi uniós gazdaságnak is károkat okozna.

Apai bosszú: elvetette volt feleségétől közös gyermeküket, mert a koronavírus-frontvonalon dolgozik

Aljas tervet eszelt ki a volt férj, hogy bosszút álljon  ex-feleségén.