Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 200 hír

Önmaguk árnyékai az európai fapados légitársaságok

Az előző hónapokhoz képest javult az európai légitársaságok forgalma júliusban, de még így is bőven elmarad a tavalyi értékektől.

Hagia Szophia: Európai mecseteken csapódik le a harag

Feldühödött tömeg kővel dobálta meg a Görögországban található Ólommecset maradványait.

Politico: A magyar média pusztulása megvilágítja az Európai Unió gyengeségét

Media1
-
  Ma 11:24 Média

Úgy tűnik, hiába nyújtottak be panaszokat az állami reklámköltések miatt, az Apple példája alapján a tiltott állami finanszírozás bizonyítása csaknem lehetetlen.

Tőzsde – Pozitív kezdés az európai tőzsdéken

Indexemelkedéssel indult a kereskedés kedden a főbb európai értékpapírpiacokon. A páneurópai Stoxx Europe 600 index 0,40 százalék, az euróövezeti EuroStoxx50 index pedig 0,68 százalék erősödéssel kezdte a keddi kereskedést. Londonban 0,10 százalékkal erősödött nyitáskor az FTSE-100 index, a frankfurti DAX 0,58 százalék, a párizsi CAC-40…

Budapest sem lóg ki az európai mintából

Indexemelkedéssel indult a kereskedés kedden a főbb európai értékpapírpiacokon. A Budapesti Értéktőzsde a hétfői záró értékéhez képest 0,04 százalékkal erősödött.

Vegyes a kép az európai tőzsdéken

VG
-
  Ma 09:24 Pénzügy

Emelkedéssel indult a kereskedés Londonban, Párizsban, Frankfurtban és Budapesten is, azóta London és Frankfurt mínuszban.

Pozitív kezdés az európai tőzsdéken

VG
-
  Ma 09:07 Pénzügy

Indexemelkedéssel indult a kereskedés a főbb európai piacokon.

Tőzsdenyitás előtt – Pozitív kezdés várható az európai tőzsdéken

Pozitív kezdés várható kedden a főbb európai értékpapírpiacokon. A tőzsdén kívüli forgalomban kialakult árfolyamok alapján mérsékelt, 0,1-0,2 százalék körüli indexemelkedésre lehet számítani. Az európai tőzsdék nagy indexnyereséggel nyugtázták hétfőn a feldolgozóipari termelés teljesítményének nem várt mértékű júliusi növekedését mutató…

Kína-ellenes európai fellépést sürgetnek Berlinben

Magyar Nemzet
-
  Ma 06:14 Külföld

Most az uniós ügyekért felelős külügyi államtitkár hirdetett közös, Kína-ellenes fellépést.

A Wizz Air Hungary az első légitársaság európai üzembentartási engedéllyel

Turizmus.com
-
  Tegnap 21:10 Utazás

A Wizz Air Hungary bejelentette, hogy 2020. augusztus 1-jétől a légitársaság üzembentartási engedélyezési hatósága az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (European Union Aviation Safety Agency – EASA).

Európai dilemmák

Magyar Hang
-
  Tegnap 20:29 Vélemény

Az EU-nak bizonyítania szükséges, hogy ebben az új helyzetben legalább Európában képes egyszerre megóvni az európai érdekeket és értékeket.

A Wizz Air Hungary az első légitársaság európai üzembentartási engedéllyel

Ez a szabályozói változás támogatja a Wizz Air Group multinacionális terjeszkedését, amely 46 ország több mint 160 városa között biztosít összeköttetést.

Szép zárás az európai tőzsdéken

Tekintélyes indexemelkedéssel nyugtázták hétfőn a főbb európai értékpapírpiacok az európai feldolgozóipari teljesítmény váratlanul nagy júliusi javulását.

A világ második legnagyobb vasútipari multija jön létre, és ezt már az Európai Bizottság sem kaszálja el

Azonnali
-
  Tegnap 18:01 Vélemény

A francia Alstom bekebelezi a kanadai Bombardier vasúti üzletágát, és ezzel indul harcba az egyre erőteljesebben nyomuló kínaiak ellen. De sikerül-e nekik? És miért nézi az ilyesmi összeolvadásokat mindig szúrós szemmel az Európai Bizottság? Elmagyarázzuk!