Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Maruzsa: minden gyerek maradjon otthon az őszi szünetben

Úgy véli: ezzel megszakítható a fertőzési láncolat. A koronavírus-fertőzési láncok megszakítására is alkalmas lehet a pénteken kezdődő őszi szünet az iskolákban – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkára szerdán az M1-en. Maruzsa Zoltán kiemelte: fontos, hogy a gyerekek a tíznapos szünetet családi…

Románia a magyar ingatlanpiac új vetélytársa? - Már kopogtatnak a befektetők a keleti szomszédunknál

Portfolio
-
  Ma 12:52 Gazdaság

Még most is zajlik a Property Forum bukaresti konferenciája, ahol az egyik kerekasztal-beszélgetés során a román ingatlanpiacban rejlő befektetési potenciálról beszélgettek a résztvevők. Azzal mindenki egyetértett, hogy sokkal érettebbé vált mostanra a keleti szomszédunk ingatlanbefektetési szempontból, ugyanakkor a likviditása továbbra is fontos…

Emilio lánya már ilyen nagy: Vivike és az énekes szája fülig ér az apa-lánya fotókon

Femina
-
  Ma 12:50 Bulvár

Képeken mutatjuk Emiliót és nyolcéves kislányát, Vivikét.

Elfogadhatatlan az azonos márkanév alatt szereplő termék eltérő minősége

A fogyasztók többsége elutasítja a kettős minőséget, vagyis azt, ha azonos márkanév alatt országonként eltérő minőségű élelmiszerek kerülnek forgalomba – derül ki a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) legutóbbi felmérésének kedden közölt adataiból.

Be se mutatták, már is leállítják Friderikusz Sándor műsorának forgatását

Be se mutatták, már is leállítják Friderikusz Sándor műsorának forgatását

A parlament elfogadta a 13. nyugdíjról szóló módosítást. Mutatjuk az új összegeket

Körkép
-
  Ma 12:40 Határtalan

Szerdán jóváhagyta a parlament Milan Krajniak (Sme rodina) munkaügyi miniszter javaslatát a 13. nyugdíjról szóló módosításról.   A törvény értelmében minden nyugdíjas jogosult lesz 13. juttatásra, az összeg 50 és 300 euró között mozog majd. A szabály az, hogy minél nagyobb életjáradékkal rendelkezik egy nyugdíjas, annál kisebb 13.…

WEF: Már öt év múlva robotok végzik a munkafolyamatok felét, és az egekig nőhet az egyenlőtlenség

Qubit
-
  Ma 12:39 Gazdaság

A legnagyobb munkaerő-piaci szűkülés az adminisztráció és az adatfeldolgozás területén várható, ahol a ma részben kézzel végzett rutin feladatokat könnyedén átveszik az algoritmusok. Ugyanakkor a gondozásban, a big data területén és a zöld gazdaságban számos új munkahely létesülhet.

Árvácskák díszítik már a belváros szép virágágyásait

Bama
-
  Ma 12:37 Belföld

Nagy munkában voltak kedd reggel a Biokom munkatársai a pécsi városháza előtti téren. A virágágyásokból kiszedték az illatozó növényeket, helyükre árvácskákat ültettek.

Látta már a téli kikötőt aranyló színpompában? Most megteheti!

SzegedMa
-
  Ma 12:31 Kultúra

A drónfelvételeken feltűnik a Szőke Tisza is!

Idén ősszel sem maradhat el a leggings! De most így hordják a nők

Ripost
-
  Ma 12:30 Belföld

Ha évszakváltás, akkor mindig jön egy új leggings, amiért megőrülnek a nők. Nem is csoda, hisz az utcai szettekben ez a legkényelmesebb viselet!

Házasodna a gazda: Virág forrón szereti – Máris kíváncsi, mi van gazda nadrágjában

Blikk
-
  Ma 12:25 Bulvár

Alig, hogy elindult a műsor, de a Házasodna a gazda szereplői máris igen nyitottan fordulnak egymás felé. Virág például már nagyon kíváncsi, mi van Peti inge és nadrágja alatt.

Már okostelefonon is elérhetőek Bihar megye turisztikai értékei

Maszol
-
  Ma 12:23 Határtalan

Az okostelefonra készített Discover Bihor nevű alkalmazás segítségével a felhasználók érdeklődésüknek vagy útirányuknak megfelelően kereshetnek rá a különböző turisztikai látványosságokra.

Már méhek nélkül is lehet mézet csinálni

HVG
-
  Ma 12:19 Gazdaság

Kaptár helyett laboratóriumban készítenek mézet kutatók, úgy, ahogy tejet tehén, vagy pálmaolajat pálmafa nélkül.

Nem tudják elengedni a Power Rangerst, ráadásul most már nemcsak egy egyszerű film készül, hanem valami sokkal ko…

IGN
-
  Ma 12:18 Film

Valami összetettebb, valami rétegelt, valami mélyebb. Legutóbb 2017-ben jelentkezett élőszereplős feldolgozással a franchise.

Márki-Zay becsicskult – fél elmenni a mai tárgyalására

Promenad
-
  Ma 12:15 Megyei

Gyáva lett a vásárhelyi polgármester: miután a múlt héten ráégett, hogy mentegeti Bíró Lászlót a korrupciógyanús ügyei miatt, a szerdai szegedi tárgyalására már nem mer elmenni. Márki-Zay ezúttal egy Lázár János által tett feljelentés vádlottja, azonban a városvezető arra hivatkozva halasztotta el a tárgyalást, hogy Covid-fertőzötteket találtak a v