Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Stresszes ez az időszak? Van megoldás: ezeket az ételek ajánljuk ellene

Blikk
-
 Ma 09:41Bulvár

A ránk törő stressz forrását nem mindig tudjuk azonnal azonosítani, így jobban járhatunk, ha ételek segítségével próbálunk enyhíteni a szorongáson. Stresszes állapotban gyakran olyan ételeket kívánunk, amelyek nem feltétlenül enyhítenek az idegességen, viszont ha jól választunk, megkönnyítjük a stresszes mindennapokat.

Újabb közös közleményt adott ki az ellenzék: intézkedési terv a nők elleni erőszak megszüntetésére

Az Orbán-kormány kifogásai mondvacsináltak, az egyedül hagyott áldozatok fájdalma azonban valódi. Nem ideológiai vitákat kell folytatni, hanem cselekedni. Mi, a demokrata ellenzéki szövetség pártjai (DK, JOBBIK, LMP, MOMENTUM, MSZP, PÁRBESZÉD) sohasem fogjuk elfogadni a Fidesz-rezsim tétlenségét, éppen ezért készítettük el azt a…

Közös javaslatcsomagot dolgozott ki az ellenzék a nők elleni erőszak megszüntetésére

Az alaptanterv részévé tennék a családon belüli erőszak elleni küzdelmet.

November 25. – A nők elleni erőszak megszüntetésének nemzetközi napja

„A nők ellen elkövetett erőszak talán az emberi jogok legszégyenletesebb megsértése és a legelterjedtebb. Nem ismer földrajzi, kulturális vagy társadalmi határokat. Mindaddig, amíg folytatódik, nem számíthatunk arra, hogy valódi előrehaladást valósítanunk meg az egyenlőség, a fejlődés és a béke felé.” (Kofi Annan volt ENSZ-főtitkár) Az ENSZ…

Anyatejjel a koronavírus ellen?

Az első gondolatom az volt, hogy „Hát persze! Miért is csak most jutott a szakemberek eszébe?!”, amikor megláttam a hollandok legújabb tudományos törekvését. Ők az elsők, akik önkéntes, koronavíruson átesett…

13 ezer gyerekpornó-felvétel miatt emeltek vádat egy tatabányai férfi ellen

Az ügyészség fegyházbüntetést indítványoz a gyermekpornográfia bűntette és a lőszerrel visszaélés bűntette miatt a férfi ellen.

Figyelem: koronavírus elleni hamis oltást árulnak a magyaroknak a Facebookon

Blikk
-
 Ma 09:28Belföld

Sokan az oltásban látják a koronavírus elleni megoldást, éppen ezért már nagyon várják az emberek a vakcinákat, amit most csalók próbálnak meg kihasználni.

A járvány ellenére több születés, kevesebb halálozás az első tíz hónapban

Csökkent a természetes fogyás mértéke 2020 első tíz hónapjában, miután 4,7 százalékkal több gyerek született és 1,5 százalékkal kevesebben haltak meg, mint a múlt év azonos időszakában - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán az MTI-vel.

DVSC: mindig a győzelem a cél

Haon
-
 Ma 09:12Sport

Kinyik Ákos mindig azon a poszton szerepel, ahol a csapatának a legnagyobb szüksége van rá.

Ma van az Ensz Nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja

Varga Judit azt írta, az Igazságügyi Minisztérium részéről az év elején meghirdetett Áldozatsegítés éve-program keretében idén megduplázták a hazai áldozatsegítő...

Ezt mondta Dibusz a Juventus elleni bekapott gólokról

Dibusz Dénes sem lehet túlzottan boldog, miután a Ferencváros az utolsó percekben veszítette el a mérkőzést a Juventus ellen a Bajnokok Ligájában.

Skócia: átment a menstruációs szegénység elleni törvény

Az állam ingyen biztosít tampont és betétet a rászorulóknak.

Az Áldozatsegítés éve – Van segítség a kapcsolati erőszak ellen

A meglévő négy mellett decembertől két új áldozatsegítő központ kezdi meg működését: a szegedi és a kecskeméti.