Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 231 hír

Aki legszívesebben Brad Pittet is kiütötte volna – ismét ringbe lép Mike Tyson

Mike Tyson magyar idő szerint vasárnap hajnalban 54 évesen, másfél évtized kihagyás után újra a kötelek közé lép. A meccs bevételeit ellenfelével, a nála három évvel fiatalabb Roy Jones Jr.-ral jótékony célra ajánlják fel. Érdemes korán felkelni, mivel nem valószínű, hogy még egyszer láthatjuk a boksztörténelem alighanem legnagyobb fenegyerekét,…

Szlávik: A lehető leggyorsabban be kell oltani mindenkit

A főorvos közölte, a vakcina ingyenes és önkéntes lesz, de mindenkinek azt javasolja, hogy oltassa be magát a koronavírus szövődményeinek elkerülése érdekében.

Tóth Andi bevallotta, milyen pasikra bukik, és mindenki ledöbbent

A csinos énekesnő kemény szavakat intézett az ellenkező nemhez.

Mindenen és mindenkin átgázolt a részeg kamionsofőr

Fénysorompót és két autót tarolt le egy kamionos Újpesten, a rendőröknek csak az autópályán sikerült elfogni

Bill Murray megosztja mindenkivel milyen sz.r lesz a tél – Coub-válogatás

Peter Parker közben jobban jár, ha nem nézeget csajokat szemüveg nélkül, de megmutatjuk a szotyihámozó gépet is!

Kuncze Gábornak kemény véleménye van Orbán Viktorról: mindenkit elmart maga mellől, mára csak a járvány és Pintér …

A volt belügyminisztert annak kapcsán kereste meg a Hírklikk, hogy az egészségügyért felelős kormánymegbízott lett Pintér Sándor belügyminiszter. Kíváncsiak voltak arra, hogy szerinte mikor van keresnivalója és mikor nincs az egészségügy bármilyen kulcspozíciójában a belügyi tárca vezetőjének.

Forrong az internet – olyan aljas lépést tett a fidesz polgármestere, ami mindenkinél kicsapja a biztosítékot

Bőkezűen viseltetett önmagával szemben Gyál polgármestere, aki bruttó 4 millió 188 ezer forint jutalmat ítélt meg magának, kihasználva a veszélyhelyzet adta lehetőséget, amely alapján a települések vezetői önálló hatáskörben hozhatnak határozatot – írja a Blikk.hu A portál szerint Pápai Mihály így saját hatáskörben rendelkezett arról,…

Régi kedvenc a mama receptes füzetéből – A szépséges Kata szelet mindenkit elvarázsol

Só&Bors
-
 Ma 08:36Recept

A legtöbb családi receptes füzet féltve őrzött lapjain megbújik néhány férfi vagy női nevű desszert, melynek hallatán kedves emlékek elevenednek fel az édesszájúak előtt.

Döbbenetesen kevés pénze maradt Maradonának – Mindenki kihasználta az isteni Diegót

hirado.hu
-
 Ma 08:16Sport

Vagyonának jelentős részét fényűző életmódjának és a messze földön híres nagylelkűségét kihasználó embereknek köszönhetően pazarolta el.

Mindenen és mindenkin átgázolt a részeg kamionsofőr

Fénysorompót és két autót tarolt le egy kamionos Újpesten, a rendőröknek csak az autópályán sikerült elfogni. A férfit elfogása után mintavételre orvoshoz vitték; a vizsgálatot végző orvos súlyos ittasságot állapított meg.

Kuncze Gábor: „Orbán mindenkit elmart maga mellől, mára csak a járvány és Pintér maradt”

A miniszterelnök az elmúlt tíz év alatt mindenkit elüldözött a közeléből, aki kicsit is értett a szakterületéhez, a járványhelyzet okozta káosszal szemben már csak Pintér rendpárti szigorával képes lépni – nyilatkozta a Hírklikknek Kuncze Gábor volt belügyminiszter.