Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem volt baleset szombaton, lopás és bántalmazás miatt intézkedtek a rendőrök

Békés megyében 2021. január 16-án személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2021. január 16-án 12 óra körül előállítottak egy nádudvari nőt, mert lopni próbált egy békéscsabai boltból. Több tízezer forint értékben akart parfümöket fizetés nélkül elvinni,…

Beszéd helyett csak fájdalmasan nyög a koronavírus miatt a 4 éves kisfiú

Ollie Rodgers tele volt élettel, mielőtt január 8-án kiderült, elkapta a koronavírust. A négyéves kisfiú képtelen beszélni a fertőzés miatt.

Elárulta a BKK, hogy mi alapján nézik ki bliccel

A BKK új stratégiát folytat, egy kicsit viccesebb irányba vitték el a hivatalos kommunikációt a Facebook oldalukon, a legújabb posztban most arról írnak, hogy az ellenőrök hogyan állapítják meg valakiről, hogy érvényes jegy vagy bérlet nélkül utazik. A jegy és bérlet nélkül közlekedők gyakran azt nézik, hogy a felszállók közül vajon ki lehet ellenő

5 magyar szépségguru elárulta, szerintük idén mire kell figyelnünk a bőrápolás és a sminkelés terén

woohoo
-
 Ma 09:00Divat

Torkos Rita (@torkosrita) A saját tapasztalataim alapján azt mondanám, idén a bőrápolás az eddiginél is nagyobb figyelmet kap a legtöbb nő életében. A bevált rutinok mellé újabb rituálékat vezetünk be, legalábbis én biztosan ezt teszem. A sok otthon töltött nap alatt több idő jutott magamra, így amit az előző években elhanyagoltam, azt most…

Három megyére riasztást adtak ki az extrém hideg miatt

Riasztást adtak ki az extrém hideg miatt.

Jogállamisági aggályok miatt tagadta meg egy lengyel körözött kiadását egy német bíróság

A bíróság egyetértett a védelemmel abban, hogy Lengyelországban nem garantálható a bíróság tisztességes eljárása

Lopás miatt keres a rendőrség két nőt Szentesen

Elterelték az idős ember figyelmét, és több tízezer forintot loptak el tőle.

“Vörös Kód”: a hideg miatt elrendelték!

Az intézkedés azt jelenti, hogy valamennyi bentlakásos szociális intézménynek be kell fogadnia a hajlék nélkül élőket, ha a hajléktalan-ellátórendszer már nem tudja fogadni őket.  A "vörös kód" vasárnap délben lép életbe és kedd 10 óráig érvényes, ugyanis az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint…

Becsapósak lettek az utak a friss hó miatt

Több helyen hullott friss hó vasárnapra reggelre, és egész nap nagyon hideg lesz.

Minőségbeli aggályok miatt csúszik a villany-Mustang átadása

Még egyszer meg akar bizonyosodni a Ford a villanyautó hibátlanságáról. A teljes anyag Minőségbeli aggályok miatt csúszik a villany-Mustang átadása címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Szívszorító: pár nap különbséggel meghalt egy idős házaspár a koronavírus miatt

Metropol
-
 Ma 07:40Bulvár

Az idős házaspár már 47 éve együtt élt és annyira szerették egymást, hogy nem tudtak egymás nélkül létezni Amikor felesége meghalt, a férj is feladta.

Lopás miatt keresik őket

A szentesi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két nő azonosításában, akik készpénzt tulajdonítottak el egy ingatlanból a városban.

Újabb jogosítvány ugrott ittas vezetés miatt, ezúttal Jászapátin

A rendőrök a helyszínen elvették a jogosítványát annak a jászapáti férfinek, akit ittas vezetésen kaptak szombaton este.