Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 299 hír

Jászberényben is elkezdődött a frontvonalban dolgozók tesztelése

A kormány iszonyatosan megkésve, de végre elkezdte szűrni az egészségügyi, a szociális és a nevelési intézmények alkalmazottait.

Újabb egészségügyi dolgozó halt meg koronavírus miatt 

Egy háziorvos a legújabb, tizenegyedik áldozat.

Ismét meghalt egy egészségügyi dolgozó a járvány miatt

Egy orvos a legújabb áldozat.   Már 11 egészségügyi dolgozó halt meg koronavírus miatt – írja a Magyar Orvosi Kamara. dr. Hausherr Ildikó pesti háziorvos a járvány legújabb áldozata.

Megyénkben is elkezdődött az oktatási és egészségügyi intézmények dolgozóinak tesztelése

A kormány által meghirdetett országos, célzott csoportos tesztelés keretében nyolcvanegy háromfős team kezdte meg munkáját Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Az egészségügyi hallgatókból és kormánytisztviselőkből álló teamek rendszeresen tesztelik a megye összes bölcsődében, óvodájában és iskolájában dolgozó, több mint…

Koronavírus: ennyi egészségügyi dolgozó hunyt el itthon

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) listát vezet a honlapján a koronavírus-fertőzésben elhunyt egészségügyi dolgozókról: a szomorú felsorolásban immár 11 név szerepel.

Előzetesben marad az exfőzsaru, akit azzal vádolnak, hogy a rendőrmaffiának dolgozott

Erről Alexandra Važanová, a Legfelsőbb Bíróság szóvivője tájékoztatta a TASR hírügynökséget hétfőn. Ugyanilyen döntést hozott november 8-án a bazini Specializált Büntetőbíróság is, amely ellen a terhelt fellebbezett. A Legfelsőbb Bíróság a fellebbezést elvetette. Amint arról már írtunk, a korábbi országos…

Ha délutánra csúszik a tesztelés, egész nap nem ehetnek és ihatnak az óvodai dolgozók

Az egyik budapesti óvodában például 12 és 16 óra között tesztelnek.

Megkezdődött a közoktatási intézményekben dolgozók szűrése Kecskemét járásban

A mai nap, hétfőn, elkezdődött az iskolákban, az óvodákban és a bölcsődékben dolgozók szűrése. Kecskemét járásban közel 200 köznevelési intézményben és bölcsődében tesztelnek le koronavírusra több mint 3500 embert. A Kecskeméti Televízió stábja követte az első nap eseményeit.

Tesztelik a szociális, oktatási, nevelési intézményekben dolgozókat Fejérben is

Új fejezet nyílt a koronavírus-járvány elleni küzdelemben: pénteken megkezdődött a szociális intézmények dolgozóinak tesztelése, ma pedig az iskolákban, óvodákban, bölcsődékben és az egészségügyi intézményekben indult a tesztelés országszerte, így Fejér megyében is.

Már 11 magyar egészségügyi dolgozó halt bele a koronavírusba

A Magyar Orvosi Kamara honlapján elérhető információk szerint már 11 magyar egészségügyi dolgozó halt meg a koronavírusban.

Tesztelik az óvoda dolgozóit, de előfordulhat, hogy egész nap nem ehetnek és nem ihatnak

Az egyik budapesti óvoda vezetője azt az értesítést kapta, hogy 12 és 16 óra között tesztelik a dolgozókat, akik előtte 3-6 órával ne egyenek és ne igyanak.

Tesztelik a szociális, oktatási, nevelési intézményekben dolgozókat Fejérben is

Új fejezet nyílt a koronavírus-járvány elleni küzdelemben: pénteken megkezdődött a szociális intézmények dolgozóinak tesztelése, ma pedig az iskolákban, óvodákban, bölcsődékben és az egészségügyi intézményekben indult a tesztelés országszerte, így Fejér megyében is.

Lady Gaga és Brad Pitt ugyanabban az akcióthrillereben vállaltak szerepet

woohoo
-
 Ma 15:17Életmód

Már a nyáron kiderült, hogy David Leitch legújabb filmje elég ütősnek ígérkezik. Júliusban már lehullott a lepel arról, hogy a The Bullet Train című akcióthriller egyik főszereplője Brad Pitt lesz, de a napokban egy újabb jól csengő névvel bővült a stáblista: a Csillag születik sztárja, Lady Gaga is feltűnik az alkotásban. A történet Isaka Kotaro

Újabb két dolgozó Covid-gyorstesztje lett pozitív a Lomb utcai óvodában

A hétfő délelőtti helyszíni tesztelés során további két óvodai dolgozó Covid-gyorstesztje lett pozitív a kiskunhalasi Lomb utcai katolikus óvodában.