Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 94 hír

Új épülettel bővült a National Instruments debreceni szolgáltató központja

Debrecen az átgondolt stratégiai építkezés eredményeként ma már az első számú beruházási célpont nemcsak Magyarországon, hanem Közép-Európában is - jelentette ki Szijjártó Péter a National Instruments (NI) új épületének átadásán.  

A felülvizsgálható határozatok köre jogi analógia útján nem bővíthető

Jogászvilág
-
  Ma 07:39 Gazdaság

Az eljárást hivatalból megszüntető végzés ellen felülvizsgálatnak nincs helye, ezért a Kúria az ilyen végzés ellen előterjesztett felülvizsgálati kérelmet visszautasítja. A felülvizsgálható határozatok köre jogi analógia útján nem bővíthető, mert a perrendi szabályok eltérést nem engedő természete az ilyen kiterjesztő jogmagyarázat…

Interlagos elé: Ilyen volt Massa pole-t érő köre 2006-ban

Formula
-
  Ma 07:30 Forma1

Parc Fermé: Interlagos elé: Ilyen volt Massa pole-t érő köre 2006-ban

Ötven új játékkal bővül a Microsoft streaming szolgáltatása

GameStar
-
  Ma 07:25 Gaming

A vállalat számos új részletet árult el a Project xCloudról, és elég kemény címlistát is odatettek mellé.

Bizarr trend terjed a koreai kutatók körében

24
-
  Ma 06:30 Tudomány

Úgy tűnik, sok szakértő visszaél a helyzetével.

XO19 Több mint 40 játékkal bővül az Xbox Game Pass kínálata

IGN
-
  Tegnap 23:57 Gaming

A The Witcher 3-tól a Rage 2-ig A Microsoft nem aprózza el: az elkövetkezendő órákban, hetekben, hónapokban több mint 40 remek játék kerül be az előfizetési szolgáltatás kínálatába.

Érdemes kipróbálni, milyen szolgáltatással bővült a Google Térkép

Baon
-
  Tegnap 18:00 InfotechGoogleTérkép

Hamarosan a magyar felhasználók számára is elérhető lesz a Térkép új funkciója, amely ötven idegen nyelven kimondja az általunk keresett helyiségnevet vagy címet külföldi utazásaink során.

Érdemes kipróbálni, milyen szolgáltatással bővült a Google Térkép

Bama
-
  Tegnap 18:00 Infotech

Hamarosan a magyar felhasználók számára is elérhető lesz a Térkép új funkciója, amely ötven idegen nyelven kimondja az általunk keresett helyiségnevet vagy címet külföldi utazásaink során.

Interlagos elé: Ilyen volt Senna 1991-es pole-t érő köre

Formula
-
  Tegnap 17:30 Forma1

Parc Fermé: Interlagos elé: Ilyen volt Senna 1991-es pole-t érő köre

Fiatal csapattal bővült az X-Faktor: ebből a felvidéki városból származik a C.O.O.L zenekar

A felvidéki Rimaszombat városából származó C.O.O.L zenekar tagjai is bejutott az X-Faktor 9. évadának élő showműsorába. Puskás Peti mentoráltjai egy 24 520 fős településről jutott el a világot jelentő deszkákig. A HelloVidék mutatja, honnan származik a két fiatal tehetség.

Kártörténet-lekérdezővel bővült a Totalcar autós portál

A Totalcar legújabb szolgáltatása, a TotálKár segítségével az óvatosabbak kideríthetik, hogy a megvásárolni kívánt autón milyen károkat regisztráltak korábban a biztosítók.

Bővül a lakosság Balatonalmádiban és Siófokon

Többen mentek oda, mint amennyien eljöttek. A kisebb városok versenyét a Pest megyei települések nyerték, élükön Szigetszentmiklóssal. A kisvárosoknál az élbolyba tartozik még a Velencei-tónál lévő Gárdony és Velence, illetve Hajdúszoboszló, Siófok és Balatonalmádi.  Csupán három nagyvárosban, Érden, Győrben és Szombathelyen volt…

Táblázat az arcunk köré – Elindult a Prezi videókészítője

Marketing Morzsák
-
  Tegnap 12:05 Média

A Prezi Videó ötletének megszületésétől egészen a megvalósításig 150 magyar fejlesztő dolgozott a startup új dobásán, ami a vizuális történetmesélésbe hoz újsonságot.  A Prezi Videó egy videós bemutató és kommunikációs eszköz, ami a vállalati oktatás és kommunikációt segítheti. Úgy kell elképzelni az egészet, hogy a felvételeken szoftverek…

Tovább bővült az "agglomeráció fővárosa"

Napi
-
  Tegnap 08:25 Belföld

Sokan költöznek el Budapestről, és általában is elmondható, hogy csak maréknyi megyeszékhely számít különösebben vonzónak költözködők számára. A kisebb városok között a Pest megyei települések állnak nyerésre.

Diákhitel Központ: idén is jelentősen bővül a diákhitelt felvevők száma

Folyatódik a tendencia, idén is jelentősen bővül a diákhitelt felvevők száma – közölte a Diákhitel Központ vezérigazgatója. Magyar Péter azt ...