Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 125 hír

Kurz bejelentette: Ausztriában meghosszabbítják a teljes zárlatot

A cél, hogy megakadályozzák a koronavírus brit mutációjának robbanásszerű terjedését.

Interaktívvá válik a gyulai Erkel Ferenc Emlékház kiállítása

Az elnyert támogatásból új tárlókat és vagyonvédelmi rendszert is beszereznek.

Interaktívvá válik a gyulai Erkel Ferenc Emlékház kiállítása

Az elnyert támogatásból új tárlókat és vagyonvédelmi rendszert is beszereznek.

Dömötör Csaba bejelentette: őszig is maradhatnak a korlátozások!

A kormány azon dolgozik, hogy több forrásból többféle vakcina álljon minél hamarabb a magyar emberek rendelkezésére – közölte az államtitkár.

Miközben új akciófilmje épp most érkezett meg a mozikba, Liam Neeson már megint bejelentette, hogy nem csinál több a…

IGN
-
 21.01.16 18:42Film

Liam Neeson nem mai járgány már, de ha akciófilmekről van szó, őrá mindig számíthatunk. Pedig alig több mint 10 éve csak, hogy ebbe az irányba sodródott a karrierje.

Bottas ralizással relaxál – és nem is megy neki rosszul

Motorsport
-
 21.01.16 18:00Forma1

A Mercedes F1-es pilótája érthető módon nagy rajongója a ralizásnak, ez pedig már zsinórban a harmadik év, hogy részt vesz ezen a viadalon. 2019-ben az ötödik tudott lenni, ráadásul szakaszt is nyert, tavaly pedig a kilencedik pozíciót szerezte meg.Bottas a következőket írta Twitterén: „Szórakoztató, ahogyan az várható volt, és kihívásokkal teli, a

A bizalomról értekezett Karácsony, és bejelentette, kampányba kezd

Karácsony azt írta, a bizalom tiszta, egyenes beszédből, a propagandától mentes tényekből épül.

Bejelentették, hogy hatodszor is megnyerte az ugandai elnök a választást

Telex
-
 21.01.16 16:26Külföld

1986 óta van hatalmon. Reggae-sztárból lett kihívója szerint csalás történt, és ezekről bizonyítékokat is ígért.

Interaktívvá válik a gyulai Erkel Ferenc Emlékház kiállítása

Saját fejlesztésű, országosan egyedülálló interaktív elemekkel, okostükörrel és zenélő paddal bővül a gyulai Erkel Ferenc Emlékház kiállítása a Kubinyi-programból elnyert nyolcmillió forintos támogatásból – közölte Fekete-Dombi Ildikó, az Erkel Ferenc NKft. kiállítóhelyekért felelős ügyvezetője.

Interaktívvá válik a gyulai Erkel Ferenc Emlékház kiállítása

Saját fejlesztésű, országosan egyedülálló interaktív elemekkel, okostükörrel és zenélő paddal bővül a gyulai Erkel Ferenc Emlékház kiállítása a Kubinyi-programból elnyert nyolcmillió forintos támogatásból - közölte Fekete-Dombi Ildikó, az Erkel Ferenc NKft.

Interaktívvá válik a gyulai Erkel Ferenc Emlékház kiállítása

Saját fejlesztésű, országosan egyedülálló interaktív elemekkel, okostükörrel és zenélő paddal bővül a gyulai Erkel Ferenc Emlékház kiállítása.

Frissítve: lassan hajléktalanok elleni sorozatgyilkosságá válik a salgótarjáni bűnügy: a gyanúsított egy 50 éves nővel ver…

Újabb emberöléssel gyanúsítják azt a salgótarjáni hajléktalan férfit, akit szerdán fogtak el, így már három gyilkossággal kapcsolatban merült fel a neve. A hírt kiadása után nem sokkal az MTI pontosította. Szerdán fogták el Salgótarjánban azt a 45 éves férfit, aki késsel megölt egy szintén hajléktalan nőt, majd kiderült, hogy korábban meggyilkolt

Gőzerővel készül a szezonkezdetre a Komáromi FC, több távozót is bejelentettek

Körkép
-
 21.01.16 10:22Sport

Nyitókép: Komjáthy Petőcz Andrea/archív felvétel   A jelenlegi járványügyi helyzet és az arra reagáló szabályozások, megkötések csupán a Fortuna Liga és a II. liga számára teszi lehetővé az edzéseket. Emellett továbbra is szigorú előírások mellett találkozhatnak csak a kerettagok. A Komáromi FC a tabella 12. helyéről várja a szezonkezdetet, az…

Bejelentette Galaxy S21 5G, S21+ 5G és S21 Ultra 5G készülékeit a Samsung

PC Fórum
-
 21.01.16 07:30MobiltechSamsung

A Samsung a héten bemutatta új Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G és a Galaxy S21 Ultra 5G készülékeit. Az új széria látványos kialakítással, rendkívüli, Professzionális kamerával és a Galaxy sorozat eddigi legerősebb processzorával biztosít kiemelkedő felhasználói élményt.