Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megkezdődött a tanügyesek immunizációja

A Belgrádi Vásár egyik csarnokában kialakított vakcinációs központban Branko Ružić oktatási minisztert követően az oktatásban dolgozók első csoportja is megkapta a Sinopharm koronavírus elleni vakcináját.

Lázár: a tram-train olyan fejlődést jelent, mint maga a vasút megjelenése

A vasút 1870-es évekbeli megjelenéséhez hasonló fejlődést hoz a tram-train, amely ősztől alig több mint 30 perces, olcsó, környezetbarát közlekedési kapcsolatot teremt Hódmezővásárhely és Szeged központja között – jelentette ki Lázár János szerdán, Szentesen.

Sugallhat eleganciát egy cordon bleu papírdobozból? Megkóstoltuk a Párisi Passage házhoz szállítós ételeit

Egy szállodalánc luxusberuházása kapcsán ritkán adózik a helyi közönség meghatódottsággal, a Párisi Passage megnyitása mégis az elmúlt évek egyik leginkább üdvözlendő történése a budapesti városképben. 2019 óta a régi(-új) pompájában ragyog az épület és az általa közrefogott passzázs, amely sokáig sebhely volt a belváros arcán.…

A miniszterelnök szerint megint háború dúl

444.hu
-
 Ma 20:34Kultúra

Orbán Viktor – milyen meglepő! – háborús metaforákat használ a járványhelyzet leírására. Ki van kutatva. Nem mintha nem harcolna, háborúzna, csatázna mindennel 2010 óta.

Így repesztett Dárdai Palkó a Vidi eddigi meccsein

NB1
-
 Ma 20:34Foci

Méghozzá Kovács Zoltán szavaival is ellentétesen.

Buzz Aldrin, a legendás űrhajós is megkapta a koronavírus-vakcinát

Az Apollo 11 űrhajós küldetés legendás asztronautája, Neil Armstrong társa, Buzz Aldrin is megkapta a koronavírus elleni ellenszert, így immáron beáll ő is azon híres és népszerű emberek sorába, akik nem ódzkodnak a vakcinától. Pontban ma töltötte be a 91. életévét, úgyhogy még ez előtt beadták neki az ellenszert. Az első i

Jól megy a baranyaiak ellen a Nagyatádnak

Sonline
-
 Ma 20:31Sport

Második felkészülési mérkőzését is megnyerte a Nagyatádi FC, amely ezúttal a sok visszajátszóval pályára lépő Szentlőrinc SE B csapatát verte három góllal.

Súlyos következményei lesznek, ha nem változik meg a globális élelmiszer-ellátás

Az élelmiszer-ellátás érdekében egyre nagyobb földterületeket használnak fel mezőgazdasági célokra, ami jelentősen megnöveli a Föld felmelegedését az ezzel járó károsanyag-kibocsátások miatt – figyelmeztettek az Arizonai Állami Egyetem kutatói egy idén megjelent kutatásban. A tanulmányban a csoport Délkelet-Ázsiában,…

Nagybecskereken is megkezdődött a tömeges oltás

Nagybecskereken is megkezdték azon önkéntes polgárok oltását, akik az eUprava portálon keresztül igényelték a vakcinát.

Idén sem ússzuk meg kátyúk nélkül

Alattomos ellenség bújik meg az utakon a hó, a sár és a jég alatt: a kátyú. A legtöbb biztosítótársaságnál a kötelező biztosítás mellé köthető olyan kiegészítő szolgáltatás is, amely megtéríti a kátyú miatt keletkezett kárunkat.

Meghallgatják a bántalmazások áldozatait

Kezdetét vette a nemi zaklatások áldozatainak meghallgatása a belgrádi Felső Ügyészségen, szerdán Milena Radulović (26) színésznő számolt be arról, min ment keresztül, amikor a belgrádi színitanoda diákja volt.

Van elég álláshely az országban: így hatott a munkaerőpiacra a koronavírus-járvány második hulláma

A koronavírus második hulláma már egyáltalán nem érte a márciusihoz hasonló sokként a hazai munkaerőpiacot. 2020 utolsó három hónapja a stabilizálódás és a jövőre való felkészülés jegyében telt, az új álláshirdetések száma csupán egy százalékkal maradt el 2019 azonos időszakának szintjétől.

Gravitációs háttérhullámot észlelhettek a tudósok, segíthet megérteni az univerzumot

HVG
-
 Ma 20:03Infotech

Amerikai tudósok három éven át mintegy 45 pulzárt figyeltek meg, amelyek bizonyítékot szolgáltathattak a gravitációs háttérhullámok létezésére.

Zala Megyei Sportszövetségek Egyesülése: 30 év után is aktívan

Zaol
-
 Ma 20:00Sport

Tavaly volt 30 éve, hogy 1990-ben megalakult a Zala Megyei Sportszövetségek Egyesülése mint az ágazat szerveződéseit összefogó és koordináló, az érintett szereplők érdekeit képviselő civil szervezet. A kerek évszámot szerették volna széles körben is ünnepelni, ám a járványhelyzet ezt nem tette lehetővé. A munkát viszont folytatják – tudtuk meg a…